- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Legutóbbi FF frissítés után elkúródott a fejlécem...

Hogy lehet visszaállítani?Próbáltam a testreszabás-on belül visszahúzkodni az ikonokat a helyére, de nem engedi. A korábbi frissítésekkor is mindig szétcseszte nekem a szépen beállított fejlécet, de legalább engedte visszarakosgatni.
Úgy kéne, hogy bal oldalon vissza-előre nyíl, aztán a frissítés gomb, aztán a leállítás gomb, majd a home gomb. És utána a böngészősáv. Jobb oldalon a letöltéseket jelző nyíl és ennyi.
Ezt szeretném valahogy beállítani, mert ami most van az idegölő.
PL a frissítés gombot betették a böngészősáv jobb sarkába ici-picibe.... pont ellenkező oldalra ahol én használtam eddig.Már kezd mocskosul elegem lenni abból, hogy egy app vagy szolgáltató frissít valamit az rendszerint rosszabb, használhatatlanabb lesz, mint korábban. =/
Úgyhogy most otthon nem is merem lefrissíteni a FF-ot nehogy ott is szétcsessze nekem, mert megőrülök...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Prime Video
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911