Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Yettel topik
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
a1200
aktív tag
Visormail: A súgó/névjegyes frissítés 17.0-ra sikeres lett, működik is.
Érthetetlen, hogy miért a súgó/firefox névjegye menüben van a frissítés kézzel indíható keresése. Miért nem a beállítások frissítés menüben van? Naná hogy nem találtam meg.
Nem érted a problémámat, az nem oldja meg amit írsz.
Tegnap az 1.-nek létrehozott mozilla példányban kipróbáltam hogy töröltem, majd átmásoltam a 2 helyről a beállításokat, és minden úgy működött, mint a rendes telepítettnél, a lapokat is megjegyezte, és kinyitotta.DS39: Nem kéne ilyeneket beírkálnod, inkább segíthetnél a problémáim megoldásában. Egyelőre a megírt rendszerben kell megoldani a dolgokat. A 29347-ben arról is írtam, hogy most még miért nincs értelme 64 bites alaplapra, winre, stb. átállni. Majd akkor állok át, ha minden fontosabb program támogatja, és a CPU magokat is használja majd, elosztva köztük a terhelést.
A többi problémámra is várom az ötleteket. Sokat dolgoztam a 29347 megírásán, addig nem nyugszom, amíg mindenre meg nincs a megoldás. Jó lenne még ma végezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- Érkezik az On the Edge, a körökre osztott wuxia RPG
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 32GB DDR4 3200
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911