- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Poiro7
üzenetére
OK, regebben hasznaltam en is csak leszoktam rola, es azt a Turbo modot nem is ismertem.
(#22661) Krystal_s Igen, pontosan ezt erzem en is, amit meg is fogalmaztam, hogy nekem idegen a Chrome formavilaga, pl.: en a Felul elhelyezett fuleket sem szeretem igy mindig kiveszem a pipat elole.
Engem a Chrome sebessege nem izgat, raadasul a FireFox-hoz minden altalam hasznalt letezo cucc, link stb. el van mentve egy mappaba 3.x-ig visszamenoleg.
Most kezdjem elolrol a Chrome-al kapcsolatban is? Nem.
Valahol olvastam hogy felmerest keszitettek a bongeszes kozbeni sebessegrol tehat nem a hideginditasos +30 lap megnyitasa egyidoben modszerrol, hanem arrol amikor is tenylegesen hasznalja az ember a bongeszot, es abban semmivel sem jeleskedett jobban a Chrome a FireFox-hoz kepest. Es van meg valami amiben még nem tudja megverni semmi a FireFox-ot, az pedig a hűség. Aki regota hasznalja a bongeszot, az mar sok mindenen keresztul ment jokon es rosszakon egyarant, mergelodott vagy eppen megelegedessel nyugtazta hogy vegre javult kedvence, es emiatt szerintem sokan inkabb elnezik a gyengesegeit mint hogy valtsanak.
Jelenleg meg fent van a Chrome 15 de mar nem hasznalom, remelem senkit nem bantottam meg akinek a Chrome jobban bejon, mert nem allt szandekomban, csupan egy velemenyt fogalmaztam meg ami a sajatom.
Es vegul Köszönöm a linket, el is mentettem mert barmikor jol johet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911