-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
FLV letöltő plug-int keresek, van e ilyen a firefoxhoz?
THX!
-
-
Kam1kaze
tag
Van olyan kiegészítő Firefox 6-ra, ami úgy jeleníti meg a http:// részt, mint az Opera?
-
-
Apollyon
Korrektor
Hű nem semmi, a 9-es Nightly-ban crashel az Adobe flash player plugin. Kb úgy hogy használhatatlan, egyedül a youtube videók mennek, de csak akkor ha nem nyúlok bele, vagyis ha pl rányomok a hangerőre akkor még a böngészőt is bezárja a Windows. LOL.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
zka67
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mitől lehet az, hogy a FF bizonyos oldalakon nem jeleníti meg a képeket? Míg ugyanez IE alatt működik. Egyik napról a másikra...
[ Szerkesztve ]
-
sanyixXx
senior tag
sziasztok!
imacro 7.3 -at használok FF 6 alatt. pontosabban használnék. a munkahelyi adminisztrációmhoz kéne, de akadt egy kis gondom.
egy műveletsort szeretnék felvenni az imacro-ba, de van egy egy pont, amit kénytelen rögzíteni. egy linkre kattintok, ami aktivál egy szövegdobozt, de ezt a lépést nem hajlandó regisztrálni. nem értem, mi a fene baja lehet. amikor azt mondom az imacro-nak, hogy koordináták alapján vegye fel a kattintást, akkor sem teszi.
ezzel mit tudok kezdeni? kb. olyan, mintha az a kattintás nem is létezne. ha bárhova üresen kattintok, azt azonnal felveszi az imacro, de a fontos klikket nem, és így az adminisztráció is megáll ennél a résznél.
valakinek van ötlete, hogy mit kezdjek? jó helyen kérdezem?köszi!
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
netpeti98
addikt
Sziasztok!
Van valami tanács hogyan tudnám kicsit csökkenteni a memória igényt?
Elsősorban a flash lassú,mivel kifut a memóriából és a virtuális memóriához kell nyúlnia,ugye az meg lassú.Ezért minden mb számítana amivel kevesebb memóriát enne a böngésző/flash player.Előre is köszi
-
addikt
válasz netpeti98 #21066 üzenetére
Én végigpróbáltam az összest mert melóhelyen is lassú gépek vannak, egyedül a 4es portable verziója vált be (aminek a magyar nyelvű telepítője azóta mindenhonnan eltűnt, legalábbis én nem találtam már sehol csak az angolt). Az összes többi zabálja a memóriát, főleg a 3asnál újabbak.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
nggabi
félisten
hello.
nektek megy az új flash a firefoxal? mert felraktam a 7 bétát a firefoxból, ment is pár napig de tegnap óta mindkét notimon halálra fagy ha flash tartalom van egy oldalon.
próbáltam már régebbi flash és firefox verziókat is (nem is egyet) de ugyanaz...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz kranazoli #21069 üzenetére
kb 2 órája szívok ezzel
fura is volt h egyik napról a másikra nem megy a flash. fent van az Emsisoft Anti-malaware, ez okozza a gondot. gondolom jött rá vmi frissítés... am jó kis progi, jelez mindenféle vírust, ezt azt
beírom hátha másnak is ilyen gondja lesz...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz netpeti98 #21074 üzenetére
A leírás szerint egyszerűen csak frissíteni fogja a böngészőt, nem újat tesz fel. [link]
A béta volta miatt persze lehet valami bug benne, így javaslom mentsd le a Firefoxodat.Am. egy adblock kiegészítőt mindenképpen javaslok feltenni, akkor a proci zabáló reklámok eltűnnek.
Valamint valszeg mindennek segít, ha a beállításokban a kapcsolat nélküli tárat bekorlátozod 30-40 megára.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Motion_Blur
félisten
5.0-ás FF-om vajon miért nem frissíti magát?
Azt írja naprakészStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
BullZeye
veterán
válasz CPT.Pirk #21073 üzenetére
Mondjuk, hogy nightly-t használok, azaz firefox 9-et és ugyanannyit eszik? Jelenleg 452mb-ot, ez elég bizonyíték?
(#21070) nggabi
Nekem hasonló élményem volt reggel, youtube videót elkezdtem nézni ment, aztán ha véletlenül rákattintottam, akkor szétfagyott, de pár órával később jött új nightly, úgyhogy ezzel meg is javult a problémám, javaslom neked is a másik verziós FF-t[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz CPT.Pirk #21079 üzenetére
Konkrét információ, hogy 4.0, 5.0, 6.0, 7.0, 8.0 és 9.0 is 470 megabájt körül (+/- 50mb) zabálta a memóriát ugyanazzal a kb 30 kiegészítővel, ergó lófaszt nem javult a memória kezelés (volt 1 ideig nightly, ami 1.8-2gb-ot evett, aztán greasmonkey le lett cserélve Scriptishre, azóta memória kezelés változatlan)
Ez elég konkrét, vagy szeretnél egy másolatot az anyakönyvi kivonatomról is?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz BullZeye #21080 üzenetére
Mennyi nyitott tab mellett van ez? Nem nézted, hogy hátha egy-két kieg okozza?
Nálam pl. az 5-ről a 6-ra váltás azt eredményezte, hogy azonos kiegek és nyitott tabok mellett az indulási ram mennyíség leesett 120-130MB-re, több oprendszer alatt is, a korábbi 200-220 -ról. Szóval ilyenek miatt kételkedek bizonyos dolgokban.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
BullZeye
veterán
válasz CPT.Pirk #21081 üzenetére
2 nyitott tab, és kiegek IS okozzák, főleg scriptish, és AdblockPlus. De kiegek nélkül FF egy hulladék, és ezek nélkül, ha valakinek kis esze is van inkább Chrome-ot használ, szebb/jobb és gyorsabb UI. FF egyetlen előnye, hogy mérhetetlen mennyiségű addon.
Indulási memória használat pont annyira fontos, minthogy 300 vagy 320ms egy js futtatási ideje. Én arról beszélek, hogy 2-3 óra használat után mennyit zabál FF, jó pár kieggel, és bizton állíthatom, hogy 4.0 óta észrevehetetlen a memória csökkenés, ha van pár addon, ami miatt FF-t használ az ember.
-
scope2007
addikt
héé wondercsabo merre van? régen láttam itt az ff topikban
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kranazoli
senior tag
válasz CPT.Pirk #21081 üzenetére
7-es "talán" egy leheletnyit jobb. Nem kiegek okozzák. Azok is hozzájárulhatnak, de nem kimondottan a kieg-ek miatt beteg a Fox memória kezelése.
1xerű próba:
- profil törlés;
- fox indítás;
- könyvjelzők importálása;
- megnyitni 20-25 tab-ot; majd bezárni az összest és közben figyelni a memóriát.A tabok bezáráa után nem a kezdeti értékre áll vissza, hanem kb. a kétszeresére. Ehhez jönnek hozzá a kieg. problémák. Csak épp ez nem mentség semmire, mert kiegek nélkül meg annyit ér a Fox; mint az Chrome; vagy IE.
Sajnos ez van. Nem kell szeretni, de ez van.
PS:
Engem ez annyira nem is zavar, csak ne leak-jen és legyen pár óra alatt több Gbyte a Fox. Ezt azonban szerencsére nem tapasztalom.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
WonderCSabo
félisten
Firefox hírek:
- Stephen Horlander Fx UI designer legújabb mockupjai, ez a téma az Australis nevet kapta. Elvileg Fx10 már így fog kinézni. (Amit már erősen kétlek, hiszen elvileg az In-Content UI már Fx4-ben benne van, ja mégsem. ) Ettől függetlenül már van skin, amely ilyenné varázsolja a böngészőt!
- A címsor eredmények új felépítése
- Ebben a posztban Stephen Horlander az UI változásokról ír. (Köztük az Australisról)
- A fejlesztői eszközök egy lehetséges designja.
- Gregor Wagner fejlesztő tesztje szerint a Fx jobban teljesít rengeteg megnyitott lappal, mint a Chrome
- Nicholas Nethercote posztja arról, hogy mennyivel kevesebb memóriát fogyaszt majd az Fx7, mint elődei
- Tim Taubert posztja az Electrolysisről
- Felipe Gomez arról számol be, hogy az első Electrolysis patchek már bennvannak a mozilla-centralban
-
WonderCSabo
félisten
Visszatértem a nyaralásból. Milyen Fx hírekről maradtam le?
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #21085 üzenetére
22 napja még azt írták blogokban, hogy FF9-be már belerakják. Egyébként eléggé használhatatlan ez az elképzelés, és a téma, mert ha túl világos/sötét a háttér, akkor az inaktív tabok az aero miatt olvashatatlanok.
Változás természetesen nincs, csak verziószám növekedés, mert ettől legalább úgy érezzük, hogy gőzerővel dolgoznak, pedig ők is nyaralnak, és csak 1 ember dolgozik, aki a verziószámokat írogatja át, az is csak hébe-hóba
Címsor eredmények új felépítése nálam spec ilyen, úgyhogy ismét nem találták fel a spanyolviaszt.:
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz BullZeye #21087 üzenetére
Pedig nem reklámból vannak az új verziók, bár a minimális új feature miatt télleg értelmetlennek tűnhet. A te címsorod nekem egyáltalán nem jön be, a mockup sokkal jobban tetszik.
-
zka67
őstag
Sziasztok! Ismét felteszem a kérdésemet: tudna valaki segíteni abban, hogy a FF néhány weboldal képeit (pl. vatera) nem jeleníti meg, míg ugyanezek IE alatt látszódnak? Mitől lehet ez? Előre is köszi a segítséget.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Beállítások -> Tartalom, ott a képek automatikus betöltése, pipa legyen bent, és mellette a kivételekre kattintva term. ne legyen ott a vatera.
Hátha csak valahogy odakerült.
-
hodostamas
addikt
Hali,
Le tudom valahogy vedeni az FF profilomat? Tehat FF inditasnal kerjen jelszot, es csak ugy engedjen be, amugy meg max ures FF profil toltodjon be.
Mester jelszot ajanlott google, de az nem tul jo, mert siman elindul, es a mar bejelentkezett oldalakat ugyan ugy behozza. -
scope2007
addikt
válasz WonderCSabo #21085 üzenetére
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #21094 üzenetére
Beírtam userchrome.css-be, viszont látszólag semmi sem történt, tab anim ugyanúgy van, és még mindig nem tudom berakni könyvjelzők közé az adott tabot. Neked ez működik?
.tabbrowser-tabs[drag=detach] > .tabbrowser-tab[dragged]:not(:only-child) {
-moz-transition: max-width 0ms ease-out !important;
}
.tabbrowser-tabs[drag=move] > .tabbrowser-tab[fadein]:not([dragged]) {
-moz-transition: -moz-transform 0ms ease-out !important;
}
.tabbrowser-tabs[drag=finish] > .tabbrowser-tab[dragged][fadein] {
-moz-transition: -moz-transform 0ms ease-out !important;
}Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
nggabi
félisten
hali. ez a nighty ez mi? ez a firefox-nak vmi másik változata? próbáltam ki guglizni de csak a mozilla letöltés oldalra jutok...
bocs de nem követem az eseményeket...
"szenyor dzsíííí"
-
kranazoli
senior tag
válasz nggabi #21096 üzenetére
Az egy dolog, de jobb felső sarokban ott a kereső. -> #21037
"Nightly -> Aurora ->Beta -> Stabil
Ezek a fejlesztési csatornák vannak most, balról jobbra a legújabb funkciókkal ellátott, legkevésbé stabiltól a jobb oldalt álló, stabil Firefox 6-ig."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest