Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Újratettem az Fx5-öt friss profillal, kipróbáltam, hogy elsőként a PDFDownload-ot teszem fel, de úgy sem jönnek be a beállításai. Aurorában, és a nightlyban mennek, már csak arra tudok gondolni, hogy azért, mert ezek angol nyelvűek nálam, az 5 beta, és a 4-es is magyar volt...
Van olyan, akinek magyar nyelvű 4-es, 5-ös Fx-en megy a PDFDownload?MÁS: Az Fx5 betaba bekerült az a bugjavítás, ami az egyes oldalakon lévő reklámoktól lévő fagyást orvosolja?
(#19538) WonderCSabo:
Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle. A bal felső sarokban az a profilnév? Külön fel lesz majd tüntetve, melyik profilban vagyunk? A web apps, top sites most még nincsenek benne a nightly-ban ugye? (Mert én nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911