- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Jólvan, a másikhoz képest szebb, de tehetek én erről? Nem igazán. Teljesen szűz és friss Windows, alig 3 órája raktam fel, legújabb Driverek és DirectX, sőt W7 Sp1rc is fent van. Többször kérdeztem, hogy mit kéne még állítani, de mindig azt kaptam, hogy várjak míg Microsoft javítja. De ezek szerint akkor mégsem ez a hiba?

Megtennéd, hogy egy teljesen friss profilt indítasz és megnézed úgy az oldalt az aktuális hourly builddel? Ha úgy is jó nálad, akkor elkönyvelem, hogy Nvidia-t ismét egy program jobban favorizálja. Ha viszont olyan lesz mint nálam, akkor valami beállítás kell még.
szerk.:
gfx.direct2d.disabled;true
Ettől végre szépen és olvashatóak a fontok, viszont nincs benne hardveres gyorsítás, de legalább tudom használni FF4-et.
Csinálok képet előtte és utána. Viszont tényleg ha ráérsz 2 percre csinálj egy friss és szűz profilt, mert erre kíváncsi vagyok, hogy Nvidia miatt szebb nálad d2d-vel a fontok, vagy valami beállítás lesz a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911