Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
shiNIN
tag
Nekem is a kesztyű a gyenge pont, nem vagyok télen motorozós, így kesztyűfűtésben egyelőre nem gondolkodom, de egy rendes kesztyű kell. A jelenlegi 10 fok alatt már nem jó, úgyhogy majdnem ott van, mint az ujjatlan, ami legalább kényelmes.
Nekem mostanság 13-15 fok jó, ha megvan, ha sikerül kabátot venni és plexi kerül a motorra, akkor ez azért picit lejjebb megy és beleütközik a kesztyű korlátaiba.
Alig motorozom (elég könnyen el lehet motorozni ezreket, azt inkább összegyűjtöm szép nagy kirándulásokra Alvaróval, illetve néha majd megyek egyedül is, de kertészkedtem, hideg volt, esett, fáradt voltam, majd később), de most már rendesen be fog indulni nálam is a szezon, egyre több fix túra van betervezve, s a 48 órás nehéz lenne, ha nem lennék formában
Lehet, hogy így is az lesz. Előtte még elmegyünk északra egy kis egy napos 6-700 km-es túrácskára vagy ilyesmi, hogy szokjam az egész napos kanyargós utakat, a 48 órás is hegyi utakon lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet, hogy így is az lesz. Előtte még elmegyünk északra egy kis egy napos 6-700 km-es túrácskára vagy ilyesmi, hogy szokjam az egész napos kanyargós utakat, a 48 órás is hegyi utakon lesz