Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
pietrrr
üzenetére
Hullunk mint a legyek
Tegnap volt egy kis Selmecbányai kör egy baráttal, nézelődős tempó végig beszélgettünk. Több motoros úgy ment el mellettünk, mintha mi állnánk, pedig az út széle már sok helyen volt taknyos, már csak fél sáv volt normális.Az egyik ilyen vagány előző egyébként egy jobbos kanyarban mellettem jött végig, arra kényszerítve, hogy én menjek a szarosabb részen. Persze ha, én elcsúszom, akkor elkaszálom őt is. Nem is értettem, hogy miért nem előzött meg, talán mert mégsem tudott rendesen motorozni. (Én ha előzök, akkor van sebesség különbség, nem maradok az előzött mellett)
Aztán pár km után utolértük a csapatot, mert valami elágazásnál a túravezető "lezárta" a forgalmat, próbálta bevárni az elhagyott embereket. Mi meg pont elmentünk még mellette, mintha mi is a csapathoz tartoznánk.

Ezt a lezárást, keresztbe állást teljesen indokolatlannak tartom egy 6-8 fős motoros csapatnál, ha 8 motor nem tud egy bolyban motorozni, akkor nem kell nekik együtt motorozni. Egy körforgalomnál, kikanyarodásnál ugyan bejöhet közéjük autó, de mégis meddig tart ezeket a lemaradottaknak leelőzni?
Bardi: jobbulást. Ha jól értem, akkor te voltál hátul, előtted ment két autó amiket előztél volna, abból a hátsó (azaz az előtted lévő) is kiment előzni, mikor te már a szembejövő sávban megkezdted az előzést?
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap volt egy kis Selmecbányai kör egy baráttal, nézelődős tempó végig beszélgettünk. Több motoros úgy ment el mellettünk, mintha mi állnánk, pedig az út széle már sok helyen volt taknyos, már csak fél sáv volt normális.