- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
törölt tag
hali,
lenne egy szemelyes keresem, de megiscsak forumba valo
tegnap voltunk megnezni egy cbr400rr-t. a pici '89-es es igaznak tunik az 53000km. te, mint aki sokaig eltel egyutt egy ciberevel, aruld el kerlek h mit kell rajta megnezni vasarlaskor? ami esetleg honda/cbr specifikus?
persze erdekel a tobbi csirkeszarnyas velemenye iskoszi,
&rew -
-
Topiccsendőr
addikt
Így van, olvastam is. Abban a cikkben nem volt szó élettartamfeleződésről, csak sok kérdőjel, hogy hogyan oldották mindezt meg. Mivel ez nem igazi big-bang, valószínűleg nem annyira van terhelve a főtengely sem, mint a versenysportban. Kíváncsi vagyok én is, hogy hogy fog festeni a belseje egy 50 000 km es teszt után. Valószínűleg túramotoros szemmel csúnya lesz, csakhogy ez egy sportmotor.
-
Kevo
tag
Rettentő sok idióta kérdés van a KRESZ-ben, a legutolsót én is ugyan ilyen logika alapján csaesztem el, mint Te, mondván a rendszámon van H betű. Akkor a legnehezebb a dolog, mikor vezetsz x éve, tudod, mi a helyes, mi a nem, mi a bevett szokás és persze teljesen mást kell beírni válasznak, mert valami okos azt találta ki. Amúgy a belinkelt idomszettet láttam már élőben, csak sárga színben, de úgy is nagyon pofás volt.
Integra: ez az, nyomjad a tesztet ezerrel, párat megcsinálsz (150-200-at
) és akkor igen jó eséllyel indulsz
A KRESZ-re visszatérve tényleg igaz, hogy ha a megadott lehetőséget túllépve sem sikerül (ami azért 3-4 alkalom után eléggé égő, valljuk be), akkor tényleg a többi jogsi is ugrik
-
-
bajnokpityu
félisten
engem vágott már át osztrák,német is.meg jártam már nagyon jól is velük.semmivel sem jobbak odébb,gazdagék.
most állitgatja,hogy ő ugyan nem hajlandó visszavenni.miért,ha én nem veszem át,akkor posta majd egyszer visszaviszi,és bebukja a postázás árát.majd kezdi előlről más szivatását... -
NINJA_V
tag
-
bajnokpityu
félisten
fűtött garázsban?
nekem F2es hibátlan állapotban,eséllyel gyárihoz közeli kompresszióval(nálam 4xe-ig volt,60nál mérték,akkor 0.2bar hiányzott az egyikből aszonták) 10fok alatt keservesen indult,5 fok alatt pedig egyáltalán nem.ezeknek ilyen volt a karburációja.F4 meg sosem volt 10 fok alatt próbálva.10fok körül pöccröff.hallottátok,na pont olyan szigorúanén amugy elhiszem,h a valóban japánban gyártott blokkoknak mintha kicsivel lassabban kopnának.igazolni nem tudom,lehet hülyeséget irok,de eddigi tapasztalatok,meg ismerősök gépei alapján mondom.de lehet nem mérvadó,mert pártucat ember gépe nem jellemezhet milliós tételszámot.
-
Topiccsendőr
addikt
Egy szelepállításhoz ugyebár szelepfedelet leszedi, nem nagyon látja a főtengelysiklócsapágyait. Az a sarkallatos pont. Mivel sokat pörög nem érzel semmit egy ideig, aztán nagyon hirtelen romlik az állapota. A kompresszió változást gyakorlatilag a pörgés miatt nem érzed meg. Én nagyon neccesnek tartom a 100 000 km futásteljesítményt egy kisköbcentis motornál. Szerintem annak aki találkozott jópár ilyen évjáratú vassal, és látja mit csinál velük az idő vasfoga, mégcsak eszébe sem jut ilyen szám.
Ennyire nem bonyolult a világ egyébként, hogy külön van belpiacos összeszerelés, és külön van export összeszerelés. Picit misztifikálod, Németországban a belpiacos ZXR eket hozták be, csak ott nem volt "belpiacos" a belpiacos, tehát fingjuk sem lehetett a japóknak, mi lesz azoknak a sorsa. -
zsoltee10
addikt
ha lenyomják az újak árait, akkor a használtaké is lejjebb fog csúszni, nyilván a 300-400k kategóriától lefelé már nagy mozgás nem lesz. az eladók viszont egyelőre nem akarják tudomásul venni, hogy csökkenő keresletre, csökkenő árakkal kell reagálni. van pár használt 1 éves, amit drágábban hirdetnek, mint az akciós új ára. lol.
-
Topiccsendőr
addikt
Nem kevésbé, mint hallgatni a litániát.
Itt a fórumon zajló hangulat gyönyörű párhuzama a körülöttem elhangzó kijelentéseknek. Kollégák, isemrősök haverok. Éppen ezért nem a fórumozóknak személyeskedem most, mert az senkinek nem jó. Mindenki tolja, hogy mennyire szar, meg mennyire el fog húzni, mostmár tényleg. Mert szar ez az ország, éssatöbbi. Van benne igazság, de könyörgöm, lépjünk a tettek mezejére, mert az hogy itt előre k*anyázunk mindenre, de tényleg mindenre attól nem lesz jobb, szóval aki itt mamarad az építsen, ne romboljon, aki meg el akar menni az akkro tegye, de nem kell itt a bomlasztás. Peace. -
NINJA_V
tag
Ezt nem hiszem el...remélem tényleg nem biztos!!! Ilyet nem lehet csinálni, nem egy esti tesco parkolós robogó verseny marad el....
Ha viszont tényleg nem lesz akkor úgy leírjuk magunkat az egész világon hogy az hihetetlen! FIM vagy a Dorna nem hiszem így akarna bármit is segíteni később, plusz majd mindenki mutogat Talmácsira, hogy Nééézmáá!! béna magyarok....
De jó hogy lassan itthagyom ezt a pusztulat országot -
Detox!
senior tag
Nem akartam belemenni, mert belefaszul az ember ha végiggondolja. Jópár évvel ezelött megásták már a sírunkat, tudom kár ezen keseregni, tenni kéne és nem csak elvárni hogy majd mások... Egy szavunk nem lehet, megfogtuk a könnyebbik végét, anyázunk a kamerák miatt, baszunk mindenre csak a benzin olcsó legyen. Neked nekem bárkinek aki bírálja a "rendszert" feltehetnék a kérdést, ha ennyire tudjuk miért nem tanultunk hogy mi lehessünk döntő pozícióban? Magunkat bíráljuk...
-
Gaboman
nagyúr
Előre várható időjárás jelentés,az a 11-13fok jó is lenne csak nem így hogy záporeső meg zivatarok tarkítják.
Nekem a péntek lenne fontos de amilyen szerencsém van úgy sem tudok menni,a mait már visszamondtam,hiába van most itt reggel 4fok esik az eső.
Már 2hete a napot se lehet látni tele van már a tököm ezzel a komor idővel,az embernek túl sok jó kedve sincsen végette.Más:Ha esetleg valakit érdekel Continental gumi 43k-ért utánakérdezek lenne e még párban ennyiért neki.
-
ALI_G
veterán
én még 14-et láttam, de most meg esőt mond szombatra. Ez most olyan mint nyár végén vagy mikor, hogy mondott jó időt, aztán elkezdett esni, majd mondta, hogy holnap után jön a jó idő, 2 nap múlva még mindig esett és még mindig 2 nap múlva ígérte a jó időt.
Vagy csak én ragadtam valami időcsapdában? -
Topiccsendőr
addikt
Háháááá
Torkonsz*rom Draskót a rendszámozatlan robogómmal, amit nekik köszönhetek, mert olyan értfogyosok, hogy még azt a törvényt sem tudták meghozni, hogy rendszámos legyen
Egyébként a fenyegetőzések azok mindig vannak, de lóvé + akarat arra hogy csináljanak valamit . Pfff impotens ez az egész ami itt van. Emlékezzünk a szlovák rendszámos autókra, a páros-páratlan rendszámos autók használatára. Semmi nem lett.
LOL kamerák mindenhol, hát utakra nincs pénz, nemhogy kamerákra -
zsoltee10
addikt
úúúúúbázzzzeeeee. tényleg...
egyre hihetetlenebb dolgok vannak ebben az országban, sokmindent tudnék mondani, de inkább mégse.... tegnap néztem a tv ügyvédjét is. 1000 busz beszerzését tervezi a volán, de nem magyar cégtől, ááááá, ugyan minek? hogy ne zárjon be mind. török lesz baszki, vagy kínai, hogy a mocskos zs.d. k any*u*a*! -
ALI_G
veterán
Már itt vagyunk Szegeden mindketten, ha mond egy helyet és időpontot csütörtökre, akkor én biztos ráérek...
Csak akkor kell, ha makulátlannak látszik? Először jó lenne ha legalább fényképről látnád. Meg mondom, egy jól megcsinált műanyagheggesztést biztos nem látok meg, csak egy bénát ami kiszúrja a szemem
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest