- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #7740 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb-e.
itt láthatod a motort -
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #7692 üzenetére
á, még tavasz van. Én most hétvégén ugye elővettem idén először a vasat. Elindulásnál 2x is lefulladtam, pedig tavaly havonta egyszer fulladtam le max. Sőt, egyszer a dudával akartam újraindítani (ugyanott van a konzolomon az önindító meg a duda, csak ellentétes oldalon).
Szóval még tavasz van. Ja és igaz, hogy nem is forszíroztam de látszott megállásnál, hogy jó egy újnyi hiányzik a tavalyi döntéshez amikor hegyekben küldtük Egernél, és ezt úgy, hogy voltam körforgalomban is
Csak nyugisan, szerintem másnak is kell kis idő míg belejön ismét. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #7680 üzenetére
Azsemmi. Mentünk tesómmal-autóval Pestről Budára, há valami fantasztikus mennyi rookinyúl üttette el magát majdnem motorral. Ki sem merek lépni az utcára.
A másik, amitől falnak megyek. 2008-as géesixer ezer. És így vált:
váááááááááá (26 000 fordulatig, ahogy kell)............................................................................vvvvooooooooááááááááááá
(a kis pontocskák körülbelül 15 másodpercet reprezentálnak)
Azonnal úgy hátbakúrnám, és ráraknám egy etz-re, tanujjon meg a paraszt legalább egyenesen menni. Hát készen vagyok. -
Integra
titán
-
válasz
#25954560 #7549 üzenetére
Heheheheheheheeee... lol
Azt azért ne felejtsük el, hogy a bigri erősen szárítja a gumit, így a lánc tömítéseit is. Szóval ecsettel szépen átkened a láncot alul, 2-3percig rajtahagyod, aztán leöblíted vízzel. Figyelj rá, hogy ne kerüljön csapágy közelébe, valamint, ha kész vagy a pucolással (forró vízzel alaposan, bőven, stb) azonnal fújd be a láncot. Kézre ne kerüljön lehetőleg, mert érzékeny bőrűeknél azonnali szép kiütések lesznek.Sárga az meg mindenre jó, csak mocskos láncot mosni nem. Felniről néha még a piros sem hozza le...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#25954560 #7526 üzenetére
jogos!
amugy sztem nem a swap miatt lassul be.elég gyors winyóim vannak,ráadásul épp csak felvillan a winyó.más játékok(sokkal komolyabbak) közben alig volt észrevehető.létezik amugy 1.1 es patch,de irják mások is, h ugyanolyan szaggatós,és indokulatlanul magas a gépigénye.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7468 üzenetére
Szerintem nem lesz gáz motorral menni, én ma már azzal jöttem dolgozni, reggel még kicsit deres volt az idő de az új ponyva megvédta a motort, a régi simán bepárásodott, és alatta megfagyott a víz, de ez a mostani..... mondjuk 3X annyiba is került.
Azért még lehet érezni, hogy a gumik csak langyosodni tudnak, én úgy éreztem pár helyen hogy megcsúszik.
Jahh és ami még jó hír, hogy 6 liter eszik a városban két személyel, mondjuk nem húztam neki. -
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #7416 üzenetére
Vidám hangulatban folyik a fórumozás a világhálón. Az ország dolgos fiai a mindennapos kemény munka alatt is szentelnek több percet, hogy ápolják a kapcsolatot egymással. Micsoda összetartás! Itt épül az új Magyarországunk. Fórumon vitatják meg mindennapos gondjaikat, kérdéseiket. Példátlan rokonszenv és tolerancia tombol a népeink között.
A motoros fórum, mintha egy megbolygatott méhkas lenne.
Endrú új motort vett. Mindenki elismerően szól a frissen szerzett gépjárműről, átérzik a történtek jelentőségét, szinte saját bőrükön tapasztalják meg azt. A fórumtagok közös dícséretben részesítik a nem mindennapi lehetőség megragadását. A tagok egybehangzó véleménye szerint telitalálat volt a vétel.
További híreink. vörös csillagot avattak fel a...bocs, nem tudtam kihagyni
-
ALI_G
veterán
válasz
#25954560 #7386 üzenetére
max annyi, hogy egy tank jobb minőségő, magasabb oktánszámú, hogy ne panaszkodjanak a hengerek
de gratula a vasnak! Sok balesetmentes kilómétert!!!Remélem Zsoltee frissítette a listát, hogy immár persuval egyetemben a tehetősebb motorosok közé tartoztok 2-2 motorral
-
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7384 üzenetére
Nagyon Gratulálok én is Miskolcról hasonló érzésekkel hoztam el az SV-t, mint most Te. Vasárnap meslétem is a csajomnak a storydat. Találtál pallót amin felraktátok ezuek szerint?
A helyedben én sem tennék bele tisztító adalékot inkább kapjátok szét legalább tudsz gyönyörködni hogy milyen új mindenA fékfolyadékot is cseréld le szerintem annyit megér, nem nagy tétel. aztán a hétvégi jóidőben kicsit ki kell égetni
Széles utat hozzá -
bajnokpityu
félisten
válasz
#25954560 #7301 üzenetére
600RRnél irták,hogy amikor minden gázállásnál-minden fordulatszámon végigmegy az elektronikus injektor szabályzás,akkor képes a térképen módositani a motor önállóan. ez létezik? kicsit szkeptikus vok.
F4imet tömött fekete légszűrővel vettem. irdatlanul benzinszagú volt a füstje,és egekben volt a fogyi.valamint rendesen feketén füstölt 10e körül.kapott KnNt, és szépen fokozatosan alábbhagyott a fekete pamacs eregetésével. meglepő,de enyémben nincs szenzor a kipuffnál.a légszűrőházban van egy szenzor.sztem enyém csak és kizárólag az O2 szenzor volt,amitől egészségesebben kevert.
vagy valaki tud vmi tutit ezzel kacsolatban? -
bajnokpityu
félisten
válasz
#25954560 #7289 üzenetére
nagyon egyszerű a dolog.régebben a láncok gyengébbek voltak,ezért kicsi motorokra is 530as láncot raktak.persze nem kell a legnagyobb szakitószilárdságú lánc 400asra,de ha azonos áron,v még olcsóbban odadobják,akkor hát simán,nem?
akrát jópár motoron hallottam mindegyiken ugyanugy szolt mély,öblös,de semmi haráolás,bódist meg az ismertetett tipusokon. bódis még nem lehetett kiégve mindegyiken, alig gyártják pár éve.lehet h azonos méreű,mint akra, de pl a belső lukak átmérője,tömés sűrűsége biztosan nem azonos.pláne,h akra,yoshi valami spéci gyapottot használ.
F4in halottam ujszerű leot is meg enyémen tökig kiégett leot is.tom milyen a különbség
de határozottan szebb kiégveaz egész végdob súlyának fele a gyapot.ami levéve, hintáztatva ide oda vándorol a cső 2 végébe.
és ezért nem veszek bele uj gyapotot. E betű sosem lehet enyémen már,akkor legalább szóljon jól.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7240 üzenetére
megnéztem a honlapját... hát mit mondja van leírás róla bőven, nem csak az árát vésték oda. Az a baj ezekkel, hogy dögös a mély a gyárinál hangosabb hang, de egy egész napi motorozás után már fáj tőle a fejed. A másik hogy ezeket nem igazá lehet kipróbálni és csak úgy megvenni egy ilyet nem kevés pénzért.....
ezt néztem -
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7215 üzenetére
ez egy 20 éves ajtó volt recsegett ugyan de jól bírta, én elölről a kormánynál toltam a "sofőr" meg hátulról tolta, én is tartottam tőle de legközelebb ugyan így csinálnám.
Vas rámpának van azért súlya, fölag ha ekkorát szeretnél akkor legalább annyi lenne a rámpa súlya, mint a motoré meg szerintem az meg is hajlik. -
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7211 üzenetére
Én egy mazda B2200-val hoztam el a motort (sv1000) oldalsztenderre döntve és két gurtnival lefogatva, Miskolctól pestig elég erős szélben a 3-as úton, de nem törntént vele semmi simán kibírta.. Egy ajtólapon toltuk fel rá, és a pesten 4-en vettük le, hárman a farát emelték én meg a kormányt tartottam egyenesen (ajtólap nem szükséges, 4-en fel lehet rakni)
Aki segített nekem elhozni szerintem segítene neked is, nem túl drága viszont megbízható, ritka az ilyen.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
#25954560 #7185 üzenetére
Én is remegek a jó időért, 300km tudtam idén menni az SV-vel eddig. Van egy jó időjárás előrejelző oldal, amiket eddig írtak bejött itt a link.
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #7139 üzenetére
Nagyon betyáros.
3828km egy 8 éves motortól... Ez hogy lehet? Kérdezd meg mindenképp telefonon, mert ez olyan, mintha ötöst nyernél a lottón. A fékbetéteknek eredetinek kell ilyenkor lennie. A gumiknak is. Szerintem ez lehetetlen.
Ilyenkor még a tárcsa sincs elkopva, legkisebb váll sincs rajta. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #7115 üzenetére
Nah helyes, a csavarokat tömítéseket nézni, nagyszerű. Látod miktől menti meg az embert az ilyesmi.
A kedvencem ilyenkor, hogy rákérdezel a tuljanál:
- miért volt széthúzva a blokk?
- nem volt széthúzva (kerekedő szemmel)
- nézd meg a csavarokat, meg ez a fekete tömítés, ami kilóg, nem gyári
- én nem is tudtam erről, blablabla -
bajnokpityu
félisten
válasz
#25954560 #7119 üzenetére
"csak 19000km-nel en nem varom, akkor meg tokeletesnek kene lennie a valtomechanikanak"
pedig a váltónak ki kéne birnia 2 blokkot,kb.nekem az a tapasztalatom,h minden váltónak van egy kedvenc fordulatszáma,aminél a lehető legkönnyebben,leggyorsabban lehet váltani.kuplung nélkül meg pláne érezni.
F2es 10ezer alatt szeretett váltani,az F4 meg 9től szeret váltani.alatta csontos,felette villámgyors kattanás.sosem sikerült még üveghangon üresbe kapcsolnom,pl.amugy nekem is van üres ha túlzottan óvatoskodva váltok.kint németben voltak nagyon jó állapotú TA-k.sem füst,sem zakatolás,hanem finom kellemes hang.és direkt néztem,kérdeztem 90e körül volt óra szerint.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #6687 üzenetére
Ha RS 125-ről beszélünk, akkor az teljesen oké. A tézével 1,5-1,6-al megyek pályán, hidegebb időben ennél jóval alacsonyabb nyomással, De a tézé 140 kiló, Az r6 meg 190oda kell a 2,2, legalábbis én nagyon úgy érzem.
mod: volt hogy nyáron akaratlanul szlájdoltam 1,2-es nyomással tézével, kemény 17 lóerővelguminyomás nagyon-nagyon fontos. Javaslom mindenkinek, hogy minden gurulás előtt mérjen rá, életet menthet. Akinek nem inge ne vegye magára
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
#25954560 #6676 üzenetére
Addig amíg nem 46os a rajtszámom, meg nem pumuklinak hívnak, nyugodtan egészíts ki. A legnagyobbat egy 49 ccm-es Cagiván estem, vállficam lett belőle, tézénél csak hüvejkujjrepedés
Vivarónál meg 8 napon belüli.
Jah, ami a határokat illeti, mostanában az a dilemma nálam az esésgyanús kanyaroknál, hogy elengedjem-e vagy ne? Szóval már érzem, hogy húú ez nagyon gáz, csúszik eleje hátulja, megy ki alólam. Már többször is az volt hogy inkább nem engedtem el, aztán valahogy mégis megúsztam esés nélkül. Esni gyönyörűen tudok, de ezt kitapasztalni, hogy mikor kell elengedni a vasat... Nehéz
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest