- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Aktív témák
-
Kevo
tag
-
Kevo
tag
válasz
TayRol #20098 üzenetére
Dolgozok a kondiért kitartóan, nem a legyek hordták össze
Régebben 5 évet jártam edzeni szinte nap, mint nap, eddig abból "táplálkoztam" bő egy évig, de most már muszály volt valamit kitalálni, mert a végén még "összemegyek"
jah, enis igy voltam, de azert beruhaztam egy borrucira, de teny is valo, szuknek kell lennie, hogy jol vedjen, de ezaltal kenyelmetlen is - nyáron megállsz pár piros lámpnál a 40 fokban és máris rádidomul a bőrruha
Meg hat all ahogy all, rajtam mondjuk tok jol - ja, én meg már azt hittem, te vagy az első két képen, mert azon valami borzalom, hogy állt...
u.i.:
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
TayRol #20065 üzenetére
voltam karasnában megnéztem meg felpróbáltam a dájníz csoda páncélokat, 38-45-52-78ezer pénzekért. vagy ilysemikért.
nem győztek meg. egyik sem. ez volt az első benyomásom.
egy volt ami fasza passzentos volt, egy közepes árfekvésű, ez
de a drágább, nagy hálós cuccai nem tetszettek igazán. az volt a gondom vele, hogy nem voltak szorosak, nem illeszkedtek a karomra, a vállamra, a hátamon pedig a gerincrész egyáltalán nem feküdt fel. próbáltam s, m és l méretűt is, hogy tudjam mire kell figyelni, nekem az m volt ezek közül a jó méretben. de a protektorokat itt maga a ruhaháló rögzíti, ezek ugyanakkor egy tokban vannak, amibe csak bevannak tolva a protektorok maguk.
ami meglepett hogy még a 80rugós gerincpáncél része is mennyire egyszerű műanyagnak tűnt elsőre.ennek fényében egyre inkább kíváncsi vagyok a force-os cuccra.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #20061 üzenetére
gyári oldaluk
itt vannak közelebbi képek, mint pl ezek
ezek alapján sanszos, mert akkor ez is mehet be a kabát alá
tetszik az elgondolása, meg végigolvastam az összes linkelt cikket.
ezt is megnézem élőben asszem, érdemes -
-
Integra
titán
válasz
TayRol #20055 üzenetére
aha, nagyjából vágom
vagyis a kabát értelem szerűen melegebben tart. de a protektor védelme teljesen azonos.
vajon a vesevédővel mi van? mert azt mindenhol külön árulják.
ha ilyet is felvesz hozzá az ember, akkor a gerincprotektor alja rálóg kívül a vesevédőn? legalábbis másképp nem nagyon lehetne a kettőt egyszerre felvenni.. -
Integra
titán
válasz
TayRol #20052 üzenetére
aha, lehetséges, hogy a drágábbikban az az ütésre azonnal megkeményedő gél cucc van, ami az ütés után visszaáll zselés állapotra. olvastam már az anyagról. ezek szerint már forgalomban is van.
anno keringtek videók hogy kalapáccsal verték a dinnyére rárakott ilyen anyagot és a dinnye nem tört rapityára..megtaláltam a te páncélod: [link]
nekem bejövős ez is. legalábbis szemre, minőségre mindenképp.
ebből van itt még egy protektor kabát is, az is elég masszívnak tűnik, az 75e pénzGaboman: ne bízom meg benne. és most nem az árról van szó, szemre sem. és ebből a cuccból újat akarok.
-
Integra
titán
válasz
TayRol #20020 üzenetére
kollégám csütörtökön megy a kiállításra meg vásárra, lehet, hogy vele tartok, ha ki tudok könyörögni egy nap szabit..
de nem nagyon hiszem, hogy ott majd ezeket húdesokkal olcsóbban megkapom..én ezt nem értem. mi a faszért van akkor kész a csatorna hálózata a falunak, ha be sem adtak semmit a bank felé? itt valami nagyon nem stimmel.
suhcmannt meg inkább hagyjuk,szégyen hogy ez az ember még mindig itt van. -
DroneZ^
őstag
-
Integra
titán
válasz
TayRol #19876 üzenetére
nekem szimpatikus a srác, nem tudom a vezeték nevét se még, de korrekt, hívott már párszor, hogy mi van, hogy állok, tudom e a kreszvizsga időpontját, meg hogy mit nézzek át a cd-n, ahogy a titkárnő leányzó is hívott mindig. eddig absz segítőkészek voltak.
majd vasárnap kiderül gyakorlattal mi van -
Integra
titán
-
Preda
aktív tag
válasz
TayRol #19858 üzenetére
Nekem is ez a márkájú kabát+naci van. Tényleg igaz rá amit kolléga ír. Fasza termo bélés van benne kényelmes és szerintem elég jól bírja a szakadó esőt
. Bár nem árt mellé még egy külön gerinc proti. Van rajta egy rakat szellőző, bár nyáron ha 30+ fok van akkor azért még meleg.
-
Kevo
tag
válasz
TayRol #19764 üzenetére
Én pedig hiszed, vagy sem egy Banditot
Egy barétom megígérte, hogy idén cserélünk egy kör erejéig, én odadom az SV-t (már ment vele, ő hozta haza a kereskedésből, mikor még nem volt jogsim) én pedig megkapom a Hornet 600-at. Kíváncsi vagyok, hogy a V2 utőán milyen egy sor 4-es forgatós naked gép
Amúgy jól tudod, a képes 3 hibapontnak számít, hármat eltolsz, még valamit benézel és szia dobozos
Integra: Sok-sok teszt, kérdést inkább 2x-3x elolvasni, nem kapkodni, ha ismerős is, akkor is olvast el 2x, mert sok van, ami ugyan úgy kezdődik, de teljesen más a válasz.
Mint már mondtam, a kedvenc kérdéseim a "véleménye szerint" kezdetűek...na, ott tuti nem az a jó, amit ép ésszel helyesnek gondolnálAmin jót nevettem, hogy műszakin pl. olyanért is megperecelnek, ha nem hangsúlyozod, hogy az iránylezők borostyán sárgán villognak. No comment, mintha ez lenne a legfontosabb.
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
TayRol #19731 üzenetére
hát.. a csütörtöki céges watchmen nézést lemondtam, hogy nyerjek még 4-5 óra tanulást..
pedig jó sokan mennek megnézni, meg sörözéssel egybekötvemod: most kaptam levelet a motoros sportbírói képzéssel kapcsolatban, hogy anyagi okok miatt felfüggesztik. az elméleti motoros részeket megcsináltuk, a gyakorlatot meg a pályán szerezhetjük meg ha elmegyünk a ringre futamokra, mint alpok-adria és klub rendezvények.. mondjuk én ennek örülök, mert nem lett volna megint egy dupla full hétvégém erre
-
Beowulf_78
addikt
válasz
TayRol #19688 üzenetére
Nem értem DigitXT-t.
Elmondtam neki, még tavaly év végén, (ugyanis már akkor is ez a kérdés foglalkoztatta) hogy mi lenne számára a nyerő választás. Nem értem a dolgot, hogy most vagy nekem nem hitte el, hogy a 12 éves motoros tapasztalatommal a legjobbat akarom neki, vagy nem tudom...
Mivel neki városba és munkába járásra kellene elsősorban, bőven elég lenne egy nagytestű robogó. Ahogy hallottam, ült már robogón, de azt tapasztalatnak nem nevezném. Mit kell figyelembe venni egy motor pályafutás elején? Elsősorban azt, hogy a megfelelő dolgokra való koncentrálást ki kell alakítani. Ez annyiban ki is merül egy kezdő esetében, hogy SZOKJA A FORGALMAT. Ezt elmondtam DigitXT-nek is személyesen. Kezdjen egy nagytestű 100-150ccm robogóval és szokja a motorozást, a várost, az autók mozgását, úgy, hogy kezdetekben ne vonja el semmi a figyelmét. Leginkább egy váltós motor kezelésére gondolok kezdőként. Ha hozzászokott 1-2 év alatt, attól függ mennyit ment km-ben, akkor jöhet egy Suzuki GS500, Kawa ER6N...amik mindenképpen 60LE alatt mozognak, és az mellett hogy sokat spórol a 250ccm kategória kihagyásával, egy GS500 3-5 évet simán el tud motorozni.
A legtöbb motoros azért hal meg, és azért lesznek súlyos sérültek, mert nincs meg a megfelelő rutinjuk a városi közlekedéshez, nem ismerik fel az árulkodó veszélyhelyzeteket.
Persze a legrutinosabbakat is érheti baj, ha ezt dobja az élet. De értelemszerűen aki rutinos, annak kissebb az esélye hogy hibázzon, ill. hogy mások hibáit ne vegye észre.
Ma már nem olyan a morál mint 10-12 éve amikor én voltam kezdő. Jóval több az idióta autós, és jóval türelmetlenebbek is. Nem irígylem azokat, akik most vágnak bele kezdőként. Mindenképp kitartást és türelmet, balesetmentes közlekedést kívánok nekik a tanulásban, és a kezdő éveikben.
Akár hányszor látok T betüs motorosokat gyakorolni mindig felfelé mutató hüvelykujjal bíztatom őket. Nekem is jólesett annó, amikor hasonló szitut átéltem, "lelket öntött belém" hogy azért az IGAZI motorosok (nem a papírkutyák) összetartanak. -
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #19549 üzenetére
nem szeretem a sor4-eket, de ennek igazán tetszik a hangja. feltekertem a mélyládát, hát nem rossz.
De azért az enyémtől még akkor is messze van.
a video elején még benne a furulya is...
ez a kemény -
Kevo
tag
válasz
TayRol #19549 üzenetére
Szép hangja van és a igen jól is mutat
Grat hozzá
u.i.: lehet én is készítek egy gyári V2-es duruzsolós vidit. Ha bemelegszik valami csodaszép hangja van, zene füleimnek
Detox!: nem épp banditos hangja - hát hang alapján én sem ismernék rá. Kíváncsi lennék minlyen hangja van, mikor 3-ban elhúzza neki egy előzésnél. Waaaaaa
-
NINJA_V
tag
válasz
TayRol #19385 üzenetére
Én is a klasszikus kereklámpás motoroknak vagyok a híve. Egy motor tekintetében viszont kivételt teszek, az pedig az Aprilia Tuono!
Ha most azt kérné valaki hogy rajzoljak egy motort, akkor az biztos egy hornet lenne. A database-ben nekem a "motorforma" szó mellett a cb600f áll...
Nem véletlenül tartoznak a kedvenceim közé a japán muscle-bike-ok. Bár eddig csak gsx1400-et volt szerencsém kipróbálni, a többit még sajna nem.. -
zsoltee10
addikt
-
Kevo
tag
válasz
TayRol #19275 üzenetére
Ne is mond, már félve beszélek arról, ami akár nyomokban is köthető a motorozáshoz, bár szerintem már megszokta szegény, de igyekszem nem sűrűn szóbahozni. Pécsett amúgy most is egész szép idő van, süt a nap, csak hát 1-2 fok van, de útban hazafelé azért láttam egy elvetemültet egy ZX-6-ossal. Nem csak mi nem bírunk magunkkal
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #19233 üzenetére
a semminél azért nagyságrendekkel jobb a teremgarázs... bár az igazat megvallva én oda sem szívesen
sztem nézz körül inkább a környékeden nincs-e valahol kiadó garázs.
esetleg többen is bérelhetnétek egyet, hiszen 2 motor is kényelmesen elfér egy autó helyén és még a költségek is feleződnek...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest