- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #30556 üzenetére
Hát az akkor is így volt, osztrákok is egyfolytában túrják meg a németek is. Bár még így is 100x jobb a közlekedésük.
Nálunk részben ezért is nagyobb a gyorshajtás aránya, mert csak széthullott főutaink vannak (kelet-délkelet, déli régiók, dunántól valamivel jobb), úgyhogy ha időben oda akarsz érni, akkor menni kell, sokan sajnos nagy forgalomban is mennek amikor pedig semmi értelme.Ezzel szemben kint kibírod azt a +5 percet, elengedsz 10 gyalogost 5 biciklist, 3 öregasszonyt amivel nyugisan felérsz autópályára, ott meg lehet tolni neki.
emvy: bónuszt úgy tudom unión belül viheted magaddal.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #30384 üzenetére
Hát a Laycsis cikhez képest ezek nagyon bénák.
Végkövetkeztetés: utcára nekünk nem kell, meg nem oda való. Gratulálok gyerekek, nyugodtan elvihettétek volna egy sóderbányába is, állandóan utcán tesztelitek. Biztos drága a pálya is.
Kawát nem tudhatjuk, mert nem tesztelték. -
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #30194 üzenetére
Ezt neked: 2010-es CB 1.3 turasitva
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #30109 üzenetére
Elolvastam az Alpen Masters valamelyik részét, és az nem volt gázos annyira. Legalábbis nekem. Én megtudtam, hogy a 910 Brutale az a motor, amit leöntenék tüzelőanyaggal, és meggyújtanám. Leírta a cikkíró, hogy bizony gondolkodik gázadásra. Nah én ilyeneket akarok tudni egy motorról, nem pedig azt, hogy mi a véleménye a cikkírónak a kipufogóról meg a faridomról, meghogy egy túramotorhoz képest mennyire nem jó ha túrázol egy kifejezetten nem túramotorral (headshotot annak, aki ezt az összehasonlítást kitalálja). Ezek nem szempontok. Szerintem. De maradjunk annál, hogy sokat kellene fejlődni itt a médiának, de nem fog mert 4 motorosmagazin osztozik kb 40-60ezer vásárlón. Külföldön egy magazin ad el ennyit kéthetente, és ez az alja. Kis pénz, kis foci.
-
Bagoly
senior tag
-
Bagoly
senior tag
válasz
Integra #30109 üzenetére
Nekem meg a revü jött be leginkább. Én az SBK-s hülyegyerekektől mentem falnak, de azért néha még így sem bírtam ki, hogy 1-1-et meg ne vegyek. (Az a Dodor nevü hülyegyerek is SBK-s volt, ugye? Meg az a testesebb, nagyképű haverja is? Na azok ketten aztán tényleg a motoros média alját adják)
-
SzalaiG
addikt
válasz
Integra #30067 üzenetére
Nem ismeri el. Per lesz.
A baleset után 17. nap hívott fel és még be sem mutatkozott csak megkérdezte, h milyen sérüléseim lettek. Valami 55-60év körüli idősebb férfi volt aki a feleségét vitte volna vacsorázni. Még szekálta is a helyszínelőket, h iparkodjanak, mert ő éhes.
Csak azt nem értem akkor már minek hívott? -
Kígyó
senior tag
válasz
Integra #30023 üzenetére
Igazan nincs mit.
En annak idejen ebay-en akartam rendelni egy multitec-et apropenzert usa-bol, amikor belefutottam ebbe.
Aztan talaltam egy webshopot [link] itt a UK-ban, es vegul innen rendeltem egy xr-1000-et 240 fontra akciozva, es kaptam hozza egy 130 fontos kbc xp3 bukot ajandekba.
Hat nem bantam meg, mind2 nagyon popec kis buko, es jobban is fogja a fejem az xr1000,mint a multitec, bar teny, hogy a felnyithato allresz hianyat meg nem birtam megszokni, de ez mar egy masik tema.
A lenyeg hogy ha meg tudod oldani innen, akkor kb ugyanazert a penzert kapsz meg egy bukot. -
TayRol
nagyúr
-
-
válasz
Integra #29990 üzenetére
Ezt meg hogy a pi..ba sikerült összehoznia...?
(Elbambulhatott, de mivel láthatólag jelentősen gyorsabban haladt a többi motoroshoz képest, egyenes - belátható úton, ráadásul belső sávban - előtte mégis mire gondolt, hogyan vagy hova kerüli, esetleg előzi ki a kocsit?? )
NA mindegy, vicces. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #29990 üzenetére
Amcsiban van par csak ott kaphato shoei 1100 festes.
-
válasz
Integra #29952 üzenetére
Van 3-4 centi nikecell, meg szövet, és plüss a füled körül. Próbáld meg a bukó alá, a füled irányában betolni egy ujjad. Nem hiszem, hogy menni fog. Nekem ezek a füldugók ott hasalnak el, hogy az emberi szervezet 65-70%-a víz. A víz pedig ölég' jól vezeti a hangot. Valszeg fog valamennyit a füldugó, de ha bedugod a füledbe, ráveszed a bukót, akkor deformálódik, nyomhatja a hallójárat bevezető érzékeny porc-csontozatát, kényelmetlen, stb.
Amire sokkal többre mennénk szélzajcsökkentés területén, az egy olyan kis szüvet cucc, ami a bukó állrészénél befedi a lukat a nyelőcső felé. Azt én ha betakarom a kezemmel kapásból legalább harmadára esik a szélzaj. Valahol lehet venni, csak már nem tudom mi a neve. Az fain cucc nagyon. Darazsat is megfogjamod: szirénáról nem beszélve.
-
Nippon
őstag
válasz
Integra #29935 üzenetére
A Kushitani japó, csak az Eu-s piacokon lévő ruhák nem a hamamatsui gyárban készülnek, hanem itt helyben. Persze lehet, hogy a versenyruhák japók, de ha megnézed más is a kinti és az itteni kínálat (mármint Usa, Japán VS EU)
Egyébként a cucc így is komoly, minőségi és kényelmes. Az SPL-3 nadrágból van hosszított kivitel, és külön meg lehet venni a kabátot hozzá. Talán tudok intézni kedvezményt...
A másik japó az RS Taichi, talán rájuk gondoltál.... -
-
válasz
Integra #29875 üzenetére
A piros samurai-os sisak... az nagyon nagyon begyere! K.vára tetszik! (jellemzően kint 80€, itthon 35ezer, akciózva...)
(#29887) Boci_83:
egyre kisebb hengerűrtartalom
ugyanazt a teljesítményt
itt jön a bukta:
a nagyobb teljesítmény6 évvel ezelőtti 600as sportmotor 2010 jan elsején 10 lóval, vagy 25ccm-el több lesz? Vagy mi? Ezt akár nevezhetnénk diszkriminációnak is, ez manapság nagyon divatos elfoglaltság. Ez az egész nem áll össze nekem
"rendszerint - nagyobb veszéllyel, és így több kárral is jár"
Ezt meg bizonyítsák már be végre!De különben is... nehogy már a technika fejlődését velünk fizettessék meg. lol már
Ezt nevezik indoknak??? -
ALI_G
veterán
válasz
Integra #29855 üzenetére
Jó lehetett, de ti milyen szorosra szoktátok húzni a sisak szíját?
"...a helyes feszesség az, mikor két ujjunkat alá tudjuk csúsztatni"Én addig húzom, amíg épp még nem kényelmetlen. Régen estem olyat, hogy leesett a fejemről a sisak 40-50-ről és be se vertem a fejem, egyszerűen csak a forgástól. Haverom aki tavaly esett el mögöttem, neki is leesett, azért lett súlyos a sérülése.
apropó, héten láttam egy nagyon vagi (sicc!) pizzafutit szegeden
A srác csikorogva állt meg a pirosnál, de vagy 15-20 méteres csíkot húzva
mindenki nézte ki ez a paraj, aztán a zöldnél a simsont nemes egyszerűséggel egykeréken indíotta útnak, de majdnem csak a motor indult el
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #29833 üzenetére
ahh, a hsz-em megirasa utan lattam az arakat, szoval ertem en.
a lap kozepen ket cb-s ember is kuldott be kepet.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #29825 üzenetére
Nem pont a Cityben dolgozom majd, hanem Canary Wharfon, ami egyebkent teljesen maganterulet (van ugyan metro, de sorompo van a kozuton), ez lenyegeben az uj banki negyed. Olyan lakast akarok, ahol van melygarazs, hogy legyen lehetosegem tarolni, ha esetleg veszek valamit.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #29797 üzenetére
a feher verzio.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest