- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
oettinger01 #699 üzenetére
Letölteni igen sok mindent lehet. Szerintem biztos fel lehet tenni rá kábellel is. Mondjuk én bluetooth adapterrel csináltam.
-
oettinger01
őstag
netről lehet leszedni szoftvereket amiket az usb-s csatin fel tudok tolni a telóra?
-
He-Nike
aktív tag
Én úgy tom mindhárom szolgáltató (matt)fekete színben árulja ezt a készüléket!
De sajnos olvastam (nemtom hol lehet pont ebben a topicban), hogy szoftverfrissítésnél max csak egy újjabb T-s szoftvert tesznek a tellóra, de nó para a vodafonnál is csak egy újjab live-os szoftvert frissítenek attól függően, hogy milyen szolgáltatónál vetted a tellót...
Pannon az egyetlen amelyik nem túrkál bele a szoftba...
Szerk.: a színnel kapcsolatban az előző hsz-ből ítélve tévedtem... (bocsi)
[Szerkesztve] -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #692 üzenetére
A függőség nem érdekel, csak a szoft...
Köszi a töltő infókat, akkor megnyugodtam, mert az e398-é az valami szörnyű volt...
Egyébként T-nél milyen színben van? Mert nekem a fekete jobban tettszik!
Üdv. mindenkinek!
TayRol -
-
TayRol
nagyúr
Szevasztok!
Ott tartok, hogy megveszem T-nél ezt a telót...
Arra volnék kíváncsi, hogy ha elviszem a Motorolához szoft. frissítésre, akkor a gyári, vagy a T-s szoftot teszik fel rá? Illetve ennek is megfekszik a töltő-csatlakozója, mit az e398-nak, vagy ennek másfajta a töltője?
Thx!
Üdv.! TayRol
[Szerkesztve] -
Kinder
senior tag
Hali!
A csengetési hangereje milyen a V3-nak? Mármint elég hangos? -
WolfBlitz
csendes tag
Jah, még azt elfelejtettem, hogy magával a kábeles összekapcsolással se vagyok nagyon tisztában, tehát várnék nagyon nagyon egykét, a mozzanatokat egymásutánjában az utolsó sorig szájbarásósan leíró levelet.
Egyáltalán nem vagyok ehhez értő ember....
Mégegyszer nagyn köszönöm...
Üdv.: WolfBlitz -
WolfBlitz
csendes tag
Sziasztok!
Én ma vettem egy Motorola V3-as készüléket és az lenne a problémám, hogy nincs meg a hozzá (elméletileg) adott CD. Valaki nem tudna nekem esetleg segíteni?
nagyon nagyon szükségem lenne a CD tartalmára. NAgyon megköszönném, ha valaki MSN-en vagy valahogy el tudná nekem juttatni. Bármilyen megoldás érdekel, mert elméletileg addig nem tudom használni a kábelt sem. NEm nagyon sikerült eddig életet lehelnem a telefon és a kompjúter közötti csevegésbe, és kicsit elvesztettem a lelkesedésem, mivel sztem egy ien telcsinek ezt nyélből kéne vágni.
Elég sürgős lenne a dolog. A segítséget előre is köszönöm.
MSN-re aki tudsegíteni vegyen fel.
Nagyon Köszönöm!
Üdv.: WolfBlitz
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!!!
Arra gondoltam, hogy meglepem magam ill.a tellóm egy v3i előlappal...
kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez kompatibilis a v3-as ''belével'' mert ott ugye valahol ott fexik benne a memó kártya is pontosan nem tom hol még nem láttam szétszedve v3i-t lehet nem pont u.ott van a sim kártya sem...
ha esetleg ezek mind megfelelnének, akkor tudtok egy boltot ahol lehet ilyen előlapot kapni én találtam 1-et a gigatelnél, de a 16E HUF-t kicsit sajálnék egy előlapra ennyi erővel kicsit még gyűjtök eladom a v3-amat és veszek belőle egy v3i-t...
Csak azzal a tellóval az a baj, hogy semmi szükségem nincs a tudására, nekem a sima v3 tudása épp megfelel... azért meg nem akarok kiadni 90E HUF-t , hogy legyen egy szép tellóm amire amúgy semmi szükségem...
Na gondolom értitek a ''problémámat''...
lényeg kéne rá egy olcsó (V3i) előlap!!! -
biri87
csendes tag
Hi tudtok vmi oldalt ahol moto v3-asra lehet ingyenesen letölteni csengőhangot, háttérképeket?
légyszi írjátok már meg kösszi -
orkester
őstag
Szia!
Sajnos tényleg 2szer jelenik meg minden. Ez ellen azt tudod csinálni, hogy a telfonon levő számokat átrakod pl. a Personal kategóriába és utána csak azokat jeleníted meg.
Témát én a p2ktoollal szoktam felrakni, nem olyan bonyolult, de lehet létezik más megoldás is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SaSee
csendes tag
SZiasztok! Kéne egy kis segítség!!! Mivel a simen levö telefonszámokhoz nem lehet hozzárendelni semmit sem, átmásoltam a tel.membe mindent. De most mindent kétszer jelenít meg. Megpróbáltam beállítani neki hogy csak az elsödleges kapcsolatokat mutassa, de még úgy sem tünt el!!! Nagyon idegesítö hogy minden kétszer van benne. Hogy lehet ezt megoldani? (most vettem a telefont 2 napja)
Amúgy nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig csak a pozitivumait élveztem, semmi gondom nincsen vele. De ezt nem tudom megoldani! Illetve azt még megg tudnátok mondani hogy eredeti gyári programjával témát lehet rá tenni? Vagy azt már ilyen P2K Commanderrel lehet csak megoldani? Segítségeteket nagyon megköszönném! -
TayRol
nagyúr
A gari mindenképpen számít, szóval annyira buherálgatni nem merném, bár a tudása nekem megfelel T-sen is, nem kell nekem nagyobb tudású telefon, a külső nagyon bejön, csak éppen bosszantó, hogy a csúcs kijelzőhöz készít a T-Mobile egy ilyen 9 ikonos gagyi főképernyőt...
Igazából valószínű, hogy veszek valamelyik boltban[link]függetlenül, s azt használom...
Azért köszi mindenkinek a tanácsokat, jól jöttek, ezek után rajtam a sor
Üdv.! mindenkinek
TayRol
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
Ha a garancia nem annyira számít (bár ahogy olvasom neked számít), akkor vedd meg a tellót és dobj rá egy stock V3-as szoftot és máris eltüntek ezek a magnetás mizériák...
Ha viszont a gari is fontos akkor még van az a lehetőség, hogy lemented a t-mobile-os szoftot felrakod rá az eredeti motorolásat, és ha esetleg vmi hibát észlelnél a tellóba vissza a régi és mehet a T-hez gariba elvileg észre sem veszik hogy babráltál a szoftban (de ebben a témában inkább Napalm GSM-el konzultálj, ő ezt keni-vágja)...
Na jó ez csak egy megszálott telefonbuheráló ötlete volt...ha követted a fórum Hsz-eit rájössz nekem volt az a v3-am (azaz még van is és működik töretlenűl
)amejik a boltbol való kihozatak után köbö 2 nappal már elvesztette a gariját, de hála ég még máig sincs semmi baja...
-
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #674 üzenetére
Hát ma benéztem a T-Mobilehoz, s megkérdeztem a menüt...
Sajna magentás ikonok vannak benne alapból, igaz, hogy van 3 fajta színválaszték, de az ikonok azok nagyon gagyi t-mobileosak. Egyébként az L6 menüje is ilyen
Na mind1, meglátom mi lesz, de a végén tényleg gyári független lesz 2 év garival, akkor méf gszerződést sem kell kötnöm. Egyébként megér ez a teló szerintetek 47000 pénzt (csak mert annyi függetlenül, újonnan)?
Üdv.! TayRol -
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #670 üzenetére
Sorry a félreértés miatt, én a telefonra hittem a hiányosságokat...
Amúgy elég batár kezem van, nem lenne gond a méretével
Még mindig a szoft. miatt vacilálok, nemtettszik a magenta cuccos benne...
Mp3 csak a csengőhang lenne, tölteni meg szinte mindenhol lehet. Köszi az infókat, meglátom mi lesz belőle, mert a független v3i árát még sokallom, azt majd egyszer.
Üdv.! -
orkester
őstag
Mármint nem a v3mat bánom, hanem néha az előfizetést, ha félreérthetően írtam volna. A szoft szerintem jó. Én kifejezettem szeretem a Motorolák !gyári! szoftvereit. (Most is egy v620asom van) Egy problémám volt csak a készülékkel, hogy nem állt a kezemre...ezért is sikerült egy óvatlan pillanatban leejtenem mikor vettem ki a zsebemből.
Kicsit talán rövid az üzemideje, de nem vészes, azért nem kell minden este a töltőre dugni.
A memória sem túl nagy, de ha nem akarod mp3 lejátszóként használni, akkor bőven elég. Egyéb hiányosságot én nem találtam.
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
orkester #665 üzenetére
Körülnéztem már, de a 2 év aláírásához képest (ott 29.900ft) azért nekem kicsit több az adott linken lévő ár, bár mondjuk az 2 év garanciára érvényes.
Hm... alszom egyet rá, s meggondolom. A v3i is tettszik, bár nekem a fényképező része s a mem.kari nem érdekel, szóval nem adok ki érte annyival több pénzt. Remélem az injektoros és a karburátoros verziónak is u.a. az menűje!
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Hello!
Szerintem nagy esély van a magenta menüre, mert láttam, a logójukat rányomatták a készülékre. De ezt talán a Tmobile ügyfelesei biztosra megmondják Neked. Én anno a Vodánál vettem, ott se logó, se live menü nem volt. Gyári dobozban adták, még azon sem volt semmi szolgáltatóra utaló jel. -
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #661 üzenetére
Oks, de alapból T-Mobile-os van benne? Mert pl. a Samsungokban még a háttér is ilyen gagyi magenta...
Azért köszi, lehet beruházok egyre, nagyon tettszik, igazából a mérete s a bluetooth érdekel benne. Mostanában már azzal a soft.-al lehet kapni, amelyikben alapból 7.7 mega a memóriája?
Üdv.! TayRol -
-
TayRol
nagyúr
Üdv. mindenkinek!
Szemezgetek ezzel a telefonnal, s csak az a kérdésem volna, hogy a T-Mobile függőben (mert azt szeretnék venni) milyen a menű? Tehát a magenta 9 ikonnal s 5 színnel, vagy a gyári? Mert ha a magenta, akkor lemondok róla, mégiscsak ki szeretném használni a kijelző erejét
Köszi! TayRol -
-
zootie.x
csendes tag
csocsi.
egy nagyon nagy kérdésem lenne.
tudom hogy óriás láma vagyok, de hol a f@szba kell beállítani az időt?
ugye most 1óra plusz és kéne..
köszike -
torrente74
tag
Szerintem a kezelhetősége sem bonyolult,pedig Nokia 6600 -ról tértem át erre a telcsire.Lehet,hogy azért mert már volt egy Motorola V525-öm.Viszont kiválló minőségű a telcsi és kitünő a kép és hang minősége.
-
orkester
őstag
Nekem mikor volt egy fekete v3mason leejtettem kinyitva és a flip élével leesett a beton járdára. Sajna kicsúszott a kezemből. De azon kívül, hogy lett benne 2db 1mm mély karc semmi baja nem lett szerencsére. Pedig nagyon féltem, hogy meglazítja a flipet, de nem.
Remekül összerakott darab.
-
latomas
csendes tag
Nekem az van V3 ! 1 évet szemeztem vele ! de 45 ért nem bírtam ellenálni !
Előtte Nokia 6310 esem volt ! - amivel akár focizni is lehetett ! Ez meg el sem merem képzelni mi lesz ha leejtem !Ha megszokod elég használható ! A kamerája hiába VGA (640x480) elég szar szerintem ! - de ezt a telefont legalább meg lehet fogni a nagy kezüeknek is !
-
-
SaSee
csendes tag
válasz
Viktor0610 #647 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az USB-n keresztül való töltést nem értem igazából.
-
-
SaSee
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hozzátok mint tapasztalt v3 felhasználókhoz,
Hogy az mp3-at ha beteszed csengőhangnak milyen minőségben tudja lejátszani?
Illetve hogy hogy müködik a töltése? Mi ez az USB-s cucc? Ennyire el vagyok maradva? -
sakeee82
aktív tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy?
Megéri az E398-amat eladnom, és helyette venni egy V3-t vagy adott esetben V3i-t(de ez naon drága még), vagy inkább felejtős??
Sok rosszat hallottam az aksi gyengeségéről és a szoftver-hibákról. Jó persze gari van.
Ebből mi igaz??
Nem igen használnám másra csak telefonálásra+java games+mp3 csengőhang, ennyi.!
Előre is kösz! -
Köszi mindenkinek a infókat.
Asszem ezt most kihagyom, mert nem nagyon vágom ezeket a flash, flex bigyókat, elb@szni meg nem akarom, az amúgy szupi kis telefont.
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #636 üzenetére
nem azt mondtam hogy backupot tegyen a telóra!A flashbackuppal ki lehet menteni a szoftvert nem backupként hanem csinálhatsz monster packot!Aminek ugye shx lesz a kiterjesztése,így a pds nem változik!
-
törölt tag
nekem lenne egy olyan problémám, hogy /v3 black/ a telefon ujraindul amikor hivnak vagy hivok nagyon gyakran. /minden 2. hivás kb/.
Ez mitöl lehet?mit tudok csinálni?földhözb...ni? -
Dzsimmy
aktív tag
Szerintem ezt úgy is megoldhattátok volna,hogy p2kcommanderrel feltesztek egy másik skint,vagy a voda skinjére másoltok rá egyet:A live gombot a p2kmenü editorral lehet eltűntetni!És ha előtte elmentitek akkor a gari sem ugrik!Egyébként még így sem vesztetted el a garanciát!Ha megkérsz valakit,hogy mentse le az ő szoftverét és azt felteszed akkor olyan mintha nem csináltál volna semmit!(Ezt a flashbackup 2.5össel már meglehet csinálni ha jól tudom!)
-
Így van. Millió sz@r, és millió jó telefon létezik, a kérdés, hogy kinek? Mindent az egyén ízlése dönt el. De ez az értelmetlen fikázás, hát röhejes. Nekem egy hete sincs meg ez a szépség, de már az első nap rájöttem erre a fogadott/nem fogadott hívás dologra. Érdekes, én Nokia párti voltam mindíg, de elég hamar rájöttem/megszoktam ennek a V3-nak a menüjét. 1 hét után semmi gondom vele.
-
He-Nike
aktív tag
Hát igen, nekem is elég homályos ez a tesztelő duma...
az egyik hsz-ében azt írta, hogy nagyon teccet neki a telefon azért vette meg, a egyből a követ kező hozzászólása úgy kezdődik, hogya tellókat a cég kapja tesztelésre és ő csak kipróbálásra használja.... Fura nem?
Ja és az is, hogy ha nagy tesztelő és sok telefon fordúl meg nála egyszerre többet is hord magával, és mégis csak ez az egy telefon érdemelte ki nála, hogy annyira szar, hogy csak erről a telefonról írta le véleményét, lásd:5db Hozzászólás abból asszem 4 itt a v3- as fórumban. Szerintem ha nagy szakértő és annyit tesztel akkor több telefonról is írna véleményt itt a Mobilarénán... -
A Vodafone Live-ot tudjátok már hogyan lehet biztonságosan eltávolítani?
-
Hát sajna ez van....Akkor nem lesz Fekete V3-asom !
-
Hali !
Tényleg kopik a Fekete V3-as ?(főleg a sarkai,ezt olvastam egyik fórumon),mert ha igen akkor nem veszek feketét,pedig olyan jól néz ki !!
-
''Ja és Amerikába két mobil szolgáltató betiltotta mert hibásak a készülékek.''
Ezt kifejtnéd bővebben?
Csak mert a napokban volt egy hasonló hír itt a Mobilarenán, de annak az volt a vége, h. már elhárították a hibát, csak vissza kellett hívjanak készülékeket -nem betiltották azokat.
Ez több gyártóval is előfordult már, csak ez Amerikában történt, gondolom, azért kapott nagyobb sajtót... -
Venis
csendes tag
Üdv. mindenkinek
Honnan tudok letölteni a V3-hoz programokat.
Ja és Amerikába két mobil szolgáltató betiltotta mert hibásak a készülékek. -
firefighter
csendes tag
Sziasztok
Tudna nekem vki mondani egy olyan progit amivel a V3-ra témákat tudok felrakni.
Előre is köszi -
A vodánál már csak 52.980 Ft, biztos hamarosan jön a nagytesó (V3x)
-
tibric1
csendes tag
Értettem!
Thx -
-
tibric1
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem szabad itt ilyet kérdezni kövezzetek meg, de ha valaki tudna segíteni V3 függetlenítésben azt megköszönném. Csak nagyvonalakban...Privibe is jó..
[Szerkesztve] -
porvoo
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek lécci! Valaki mondja meg, hogyan lehet beállítani a telefonban, hogy küldjön visszajelzést, ha valaki megkapta az sms-t amit küldtem.
Nagyon köszi! -
papp-imi
csendes tag
Segitene valaki hol tudok szoftvert letőlteni , és hogyan tudom telepiteni ha csak egy adatkábelem van?
-
V3owner
csendes tag
Sziasztok!
Lécci segítsetek!
Hogy kell a P2K drivereket telepíteni? Nem tudom összekapcsolni a telót a progival, folyton csak AT Device van.
Úgy csináltam, ahogy itt olvastam, de csak Motorola USB Modem-et talált a telepítő. -
nyul1221
csendes tag
válasz
Napalm-gsm #607 üzenetére
legalabb magyar verzio volt. es pontosan tudom, hogy elso szoftverek mindig benak, de ennyire nem szokott bugos lenni. komolyan. frissiteni meg csakazertsem. meg mindig a HP Ipaqomat sirom vissza, de azt elloptak.
-
Napalm-gsm
csendes tag
válasz
nyul1221 #606 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de ha első MO.-i V3 volt, akkor egy gyakorlott tesztelőnek tudnia kéne tapasztalatból hogy az első soft-ok mindíg teli vannak BUG-okkal. (Ezért is adnak ki frissítéseket, és néhány gyártó ezért is engedi hogy a EndUser-ek maguk frissítsék a SW-t.)
Na mindegy, én azt mondanám hogy egy darab mind hardwear-ileg, mind softwear-ileg elsőszériás telefon alapján nem alkotnák véleményt.???legalább angol verzió volt???
-
nyul1221
csendes tag
-
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #604 üzenetére
De akkor is alaptalan amiket az előző hsz.-edben kijelentettél... én a felsoróltakból egyikkel sem találkoztam...
Ez érdekes frankón azért vetted meg a tellót, mert szép és, hogy letesztelhesd...
Eccerűbb kölcsönkérni egyett, de ha mégis megvetted és ezekkel a hibákkal találkoztál és inkább félretetted Azt mondván, hogy Szar ez a telló és inkább használsz egy másikat... Ha ''tesztelő'' vagy nem hinném, hogy elhiszed hogy ez a telló hibái... ha meg nem viszed kicseréltetni (vagy megjavíttatni) akkor be kell látnod hogy az egész ''tesztelés'' csak felesleges pénzkidobás volt, hisz általában nem jellemző a V3-asokra hogy ilyen problémákkal jönne le a futószalagról... elég csak visszaolvasni a topicot eddig hány hsz.-ben olvastad, hogy valakinek a tellója ilyesmi problémákkal köszködne... -
nyul1221
csendes tag
nem ezert regisztraltam, koszonom a kritikat. harom-negy telefonom van egyszerre, ezert nem viszem el ezt - sem - a szolgaltatohoz. a telefon nagyon szep, ezert vettem en is meg. ha villogni akar vele az ember, akkor arra tokeletes. de rengeteg telefon volt mar a kezemben - tesztelo vagyok, ez is a munkam resze, igy vannak elkepzelesim a mobiltelefonokrol.
meg egy hibaja van: ha kiveszed az aksit, masik simet helyezel bele, majd visszateszed az elozot, akkor minden uzenetet (bejovo, kimeno) elfelejt. -
Miller9
csendes tag
Ilyet vennék 30 körül
-
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #600 üzenetére
Ez igen ezért érdemes volt regisztrálni magad a Ph-n, h ezt mind kiadhasd magadból...
Azért mert te kifogtál egy ''hibás'' darabot azért nem kell feltételezni, h az összes szofthibás... Ha meg valóban ekkora baja lenne a tellódnak mértnem viszed el a szolgáltatódhoz panaszold el neki eme problémáidat, gariba megjavítják hacsk nem te tetted tönkre szándékosan szerintem nem véletlenűl adnak rá két évet biztos mert ennyire megbízhatatlan mi....
Nekem eddig még semmi bajom nem volt vele, és a mikor vásároltam tisztába voltam a tudásával, hát igaz nem épp egy kommunikátor... én az extravagáns kinézetébe szerettem bele, és nem a tudása miatt vagyok annyira oda érte, de minek is nagy tudás, mp3 lejáccóm van, fényképezőm van akkor a tellónak végűlis mást nem nagyon kell tudni mint telefonálni... Egy biztos amit tud azt stabilan nekem még egyszer sem fagyott a telló és viszonylag gyors a menüje is mp3 as csengőhangokat elég tisztán lejácca, javas progikat megfelelően kezeli, kijelzője kellően nagy és a képe is szép és a 4-5 napos készenléti idő épp elegendő...ja és a fém borítás se rossz...
Hirtelen Ennyi... Én nem nagyon nevezném ''rémes, szörnyű, borzasztó'' telefonnak...
és szerintem ezzel még sokan így vannak ebben a topicban...
Koxkids:
Nem, egyik gyári szofttal semtud videót felvenni...
Tehát hiába viszed motorola szervízbe ott nem raknak rá olyat...
Viszon a neten kering hozzá egy pár olyan szoft amiben benne van a videófelvétel, viszont azt kénytelen vagy te otthon házilag feltenni a tellóra adatkábellel. Ami viszont a garancia elvesztésével jár... A döntés a tied...
[Szerkesztve] -
Igaza van az előttem szólónak ???
Mennyire tudnátok ajánlani ezt a telefont egy 15éves srácnak (Fekete V3)
Tényleg az új szoftver tud felvenni videót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest