- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsimmy
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #636 üzenetére
nem azt mondtam hogy backupot tegyen a telóra!A flashbackuppal ki lehet menteni a szoftvert nem backupként hanem csinálhatsz monster packot!Aminek ugye shx lesz a kiterjesztése,így a pds nem változik!
-
Dzsimmy
aktív tag
Szerintem ezt úgy is megoldhattátok volna,hogy p2kcommanderrel feltesztek egy másik skint,vagy a voda skinjére másoltok rá egyet:A live gombot a p2kmenü editorral lehet eltűntetni!És ha előtte elmentitek akkor a gari sem ugrik!Egyébként még így sem vesztetted el a garanciát!Ha megkérsz valakit,hogy mentse le az ő szoftverét és azt felteszed akkor olyan mintha nem csináltál volna semmit!(Ezt a flashbackup 2.5össel már meglehet csinálni ha jól tudom!)
-
Dzsimmy
aktív tag
Szaisztok!
A szoftvert le tudjátok menteni úgy ahogyan van!Szal,ha nem tetszik az új akkor vissza tudjátok tenni!
A programokamldr,Flashbackup!!!
nézzetek át az e398 topikba!Ott egy kicsit részletesebben vannak ezek leírva!
+használjátok a keresőt! -
Dzsimmy
aktív tag
Hi!Csak azért írok,mert a vaterán láttam egy eladó v3mas fekete telót függetlenül eredeti csomagolásban 58e ft-ért!
Gondoltam beírom,hátha érdekell valakit! -
Dzsimmy
aktív tag
ha a v1150-ben már 3d java motor van akkor azzal elvileg lehetne frissíteni a korábbi motorolák javaját nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest