- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napalm-gsm
csendes tag
válasz
nyul1221 #606 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de ha első MO.-i V3 volt, akkor egy gyakorlott tesztelőnek tudnia kéne tapasztalatból hogy az első soft-ok mindíg teli vannak BUG-okkal. (Ezért is adnak ki frissítéseket, és néhány gyártó ezért is engedi hogy a EndUser-ek maguk frissítsék a SW-t.)
Na mindegy, én azt mondanám hogy egy darab mind hardwear-ileg, mind softwear-ileg elsőszériás telefon alapján nem alkotnák véleményt.???legalább angol verzió volt???
-
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #604 üzenetére
De akkor is alaptalan amiket az előző hsz.-edben kijelentettél... én a felsoróltakból egyikkel sem találkoztam...
Ez érdekes frankón azért vetted meg a tellót, mert szép és, hogy letesztelhesd...
Eccerűbb kölcsönkérni egyett, de ha mégis megvetted és ezekkel a hibákkal találkoztál és inkább félretetted Azt mondván, hogy Szar ez a telló és inkább használsz egy másikat... Ha ''tesztelő'' vagy nem hinném, hogy elhiszed hogy ez a telló hibái... ha meg nem viszed kicseréltetni (vagy megjavíttatni) akkor be kell látnod hogy az egész ''tesztelés'' csak felesleges pénzkidobás volt, hisz általában nem jellemző a V3-asokra hogy ilyen problémákkal jönne le a futószalagról... elég csak visszaolvasni a topicot eddig hány hsz.-ben olvastad, hogy valakinek a tellója ilyesmi problémákkal köszködne... -
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #600 üzenetére
Ez igen ezért érdemes volt regisztrálni magad a Ph-n, h ezt mind kiadhasd magadból...
Azért mert te kifogtál egy ''hibás'' darabot azért nem kell feltételezni, h az összes szofthibás... Ha meg valóban ekkora baja lenne a tellódnak mértnem viszed el a szolgáltatódhoz panaszold el neki eme problémáidat, gariba megjavítják hacsk nem te tetted tönkre szándékosan szerintem nem véletlenűl adnak rá két évet biztos mert ennyire megbízhatatlan mi....
Nekem eddig még semmi bajom nem volt vele, és a mikor vásároltam tisztába voltam a tudásával, hát igaz nem épp egy kommunikátor... én az extravagáns kinézetébe szerettem bele, és nem a tudása miatt vagyok annyira oda érte, de minek is nagy tudás, mp3 lejáccóm van, fényképezőm van akkor a tellónak végűlis mást nem nagyon kell tudni mint telefonálni... Egy biztos amit tud azt stabilan nekem még egyszer sem fagyott a telló és viszonylag gyors a menüje is mp3 as csengőhangokat elég tisztán lejácca, javas progikat megfelelően kezeli, kijelzője kellően nagy és a képe is szép és a 4-5 napos készenléti idő épp elegendő...ja és a fém borítás se rossz...
Hirtelen Ennyi... Én nem nagyon nevezném ''rémes, szörnyű, borzasztó'' telefonnak...
és szerintem ezzel még sokan így vannak ebben a topicban...
Koxkids:
Nem, egyik gyári szofttal semtud videót felvenni...
Tehát hiába viszed motorola szervízbe ott nem raknak rá olyat...
Viszon a neten kering hozzá egy pár olyan szoft amiben benne van a videófelvétel, viszont azt kénytelen vagy te otthon házilag feltenni a tellóra adatkábellel. Ami viszont a garancia elvesztésével jár... A döntés a tied...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arch Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest