Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Te is csak látatlanban ''okoskodsz''...
Tettél te már valaha fel V3 játékot?
Ez nem olyan egyszerű mintahogy te leírtad:
Elösször is telepíteni kell egy (SP2-es XP-re!!!) a tellóhoz egy p2k drivert, ha ez megvan akkor egy újjabb p2k tools feltelepít Kjava fűlre kattintva megjelenik egy ablak ott install gomb kiválasztod a jar file-t és a progi elkezdi telepíteni a tellóra a gamest...
Sajnos linkeket nemnagyon tok most mutatni mert már nem vok annyira jártas a témában, de a motorola.lap.hu oldalon minden szükséges linket és progit megtalálsz ami kell hozzá... -
He-Nike
aktív tag
válasz
Coyote2000 #782 üzenetére
Minden Moto V3-as ''zizeg''...
Ehhez csak annyi hozzáfőzni valóm van ,hogy a v3-va nem ledek , hanem illuminátor van ami minden kézűlékben hallható, nekem a Sony mp3 lejáccómban is illumonátoros a háttérvilágítás , és abban is zizeg... De szerintem ez annyira nem hallható csak a közel teszed a füledhez... -
He-Nike
aktív tag
Én úgy tom mindhárom szolgáltató (matt)fekete színben árulja ezt a készüléket!
De sajnos olvastam (nemtom hol lehet pont ebben a topicban), hogy szoftverfrissítésnél max csak egy újjabb T-s szoftvert tesznek a tellóra, de nó para a vodafonnál is csak egy újjab live-os szoftvert frissítenek attól függően, hogy milyen szolgáltatónál vetted a tellót...
Pannon az egyetlen amelyik nem túrkál bele a szoftba...
Szerk.: a színnel kapcsolatban az előző hsz-ből ítélve tévedtem... (bocsi)
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!!!
Arra gondoltam, hogy meglepem magam ill.a tellóm egy v3i előlappal...
kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez kompatibilis a v3-as ''belével'' mert ott ugye valahol ott fexik benne a memó kártya is pontosan nem tom hol még nem láttam szétszedve v3i-t lehet nem pont u.ott van a sim kártya sem...
ha esetleg ezek mind megfelelnének, akkor tudtok egy boltot ahol lehet ilyen előlapot kapni én találtam 1-et a gigatelnél, de a 16E HUF-t kicsit sajálnék egy előlapra ennyi erővel kicsit még gyűjtök eladom a v3-amat és veszek belőle egy v3i-t...
Csak azzal a tellóval az a baj, hogy semmi szükségem nincs a tudására, nekem a sima v3 tudása épp megfelel... azért meg nem akarok kiadni 90E HUF-t , hogy legyen egy szép tellóm amire amúgy semmi szükségem...
Na gondolom értitek a ''problémámat''...
lényeg kéne rá egy olcsó (V3i) előlap!!! -
He-Nike
aktív tag
Ha a garancia nem annyira számít (bár ahogy olvasom neked számít), akkor vedd meg a tellót és dobj rá egy stock V3-as szoftot és máris eltüntek ezek a magnetás mizériák...
Ha viszont a gari is fontos akkor még van az a lehetőség, hogy lemented a t-mobile-os szoftot felrakod rá az eredeti motorolásat, és ha esetleg vmi hibát észlelnél a tellóba vissza a régi és mehet a T-hez gariba elvileg észre sem veszik hogy babráltál a szoftban (de ebben a témában inkább Napalm GSM-el konzultálj, ő ezt keni-vágja)...
Na jó ez csak egy megszálott telefonbuheráló ötlete volt...ha követted a fórum Hsz-eit rájössz nekem volt az a v3-am (azaz még van is és működik töretlenűl
)amejik a boltbol való kihozatak után köbö 2 nappal már elvesztette a gariját, de hála ég még máig sincs semmi baja...
-
He-Nike
aktív tag
Hát igen, nekem is elég homályos ez a tesztelő duma...
az egyik hsz-ében azt írta, hogy nagyon teccet neki a telefon azért vette meg, a egyből a követ kező hozzászólása úgy kezdődik, hogya tellókat a cég kapja tesztelésre és ő csak kipróbálásra használja.... Fura nem?
Ja és az is, hogy ha nagy tesztelő és sok telefon fordúl meg nála egyszerre többet is hord magával, és mégis csak ez az egy telefon érdemelte ki nála, hogy annyira szar, hogy csak erről a telefonról írta le véleményét, lásd:5db Hozzászólás abból asszem 4 itt a v3- as fórumban. Szerintem ha nagy szakértő és annyit tesztel akkor több telefonról is írna véleményt itt a Mobilarénán... -
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #604 üzenetére
De akkor is alaptalan amiket az előző hsz.-edben kijelentettél... én a felsoróltakból egyikkel sem találkoztam...
Ez érdekes frankón azért vetted meg a tellót, mert szép és, hogy letesztelhesd...
Eccerűbb kölcsönkérni egyett, de ha mégis megvetted és ezekkel a hibákkal találkoztál és inkább félretetted Azt mondván, hogy Szar ez a telló és inkább használsz egy másikat... Ha ''tesztelő'' vagy nem hinném, hogy elhiszed hogy ez a telló hibái... ha meg nem viszed kicseréltetni (vagy megjavíttatni) akkor be kell látnod hogy az egész ''tesztelés'' csak felesleges pénzkidobás volt, hisz általában nem jellemző a V3-asokra hogy ilyen problémákkal jönne le a futószalagról... elég csak visszaolvasni a topicot eddig hány hsz.-ben olvastad, hogy valakinek a tellója ilyesmi problémákkal köszködne... -
He-Nike
aktív tag
válasz
nyul1221 #600 üzenetére
Ez igen ezért érdemes volt regisztrálni magad a Ph-n, h ezt mind kiadhasd magadból...
Azért mert te kifogtál egy ''hibás'' darabot azért nem kell feltételezni, h az összes szofthibás... Ha meg valóban ekkora baja lenne a tellódnak mértnem viszed el a szolgáltatódhoz panaszold el neki eme problémáidat, gariba megjavítják hacsk nem te tetted tönkre szándékosan szerintem nem véletlenűl adnak rá két évet biztos mert ennyire megbízhatatlan mi....
Nekem eddig még semmi bajom nem volt vele, és a mikor vásároltam tisztába voltam a tudásával, hát igaz nem épp egy kommunikátor... én az extravagáns kinézetébe szerettem bele, és nem a tudása miatt vagyok annyira oda érte, de minek is nagy tudás, mp3 lejáccóm van, fényképezőm van akkor a tellónak végűlis mást nem nagyon kell tudni mint telefonálni... Egy biztos amit tud azt stabilan nekem még egyszer sem fagyott a telló és viszonylag gyors a menüje is mp3 as csengőhangokat elég tisztán lejácca, javas progikat megfelelően kezeli, kijelzője kellően nagy és a képe is szép és a 4-5 napos készenléti idő épp elegendő...ja és a fém borítás se rossz...
Hirtelen Ennyi... Én nem nagyon nevezném ''rémes, szörnyű, borzasztó'' telefonnak...
és szerintem ezzel még sokan így vannak ebben a topicban...
Koxkids:
Nem, egyik gyári szofttal semtud videót felvenni...
Tehát hiába viszed motorola szervízbe ott nem raknak rá olyat...
Viszon a neten kering hozzá egy pár olyan szoft amiben benne van a videófelvétel, viszont azt kénytelen vagy te otthon házilag feltenni a tellóra adatkábellel. Ami viszont a garancia elvesztésével jár... A döntés a tied...
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #595 üzenetére
Na jó ezt inkább haggyuk, csak nem lesz baja (kopp-kopp), elég bonyolúltnak tűnik..
Linket tucc adni az új 10R - es szoftról? Simán multiflashflexel mehet rá a régire? Flexelni ugye nem is kell? -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #591 üzenetére
És mivel jobb az a soft?
Estleg vmi újítás van benne, vagy csak gyorsabb?
Link?
Nálam is ment azokkal a beállításokkal a WAP csak egyetlen bibi, h. Adathívásként működött és nem aktíválta a tellóban a gprs-t...
Mostmár van egy teljes flexed (ahogy írtad) ami teljesen olyan, mint ahogy kihozod a vodafone-tól?
Mert akkor azt elküldhetnéd nekem hogy újra garanciállissá tudjam ''varázsolni'' a tellómat...
Előre is köcce!!! -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #577 üzenetére
Sikerült már eltüntetned a scarlet skint a beállításokból?
A te problémád akkor szokott elő fordúlni, ha felraksz egy skint majd késöbb mikor törlöd elöbb a file-okat törlöd a mappából...
Namost mikor kitörlöd a fileokat onnantol a commander nem ''látja'' a mappát, pedig ott van az...
Megoldás: keress egy mások progit (moto4lin, p2ktools) ami ugyanígy látja a telló fileszerkezetét másolj be egy file-t a mappába (amit nem látsz), úgy hogy a parancssorba írod be a másolandó file helyét (jelen estebe: ''telló'':\a\skins\scarlet\) miután bemásoltál egy filet onnantól láthatóvá válik a mappa p2kcommanderben is. ráálsz a mappára jobbgomb majd delete ekkor kitörli a mappát majd a file-t is...
innetől a telló sem fogja mutatni azt a kinézetet...
Remélem ez volt a gondod...
egy próbát megér... -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #588 üzenetére
Király!!!!
Működik!
Bár egy kicsit átszerkeztésre szorúlt mert neked vitamaxos beállításaid voltak nekem meg előfizum van, de mostmár tökéletes...
Nagyon szépen köszönöm!!!! -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #585 üzenetére
Küldheted...
Sehogy sem tudom életrekelteni az mms-t és a wapot...
Amit küldtek, hogy vodafonos linket ilyen távbeállítás v mi azon pedig nincs Moto v3-as ra beállítás... -
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!!!
Ha valakinek van egy vodafonos tellója és működik rajta az mms és a gprs wap az elküldené nekem a beállításokat... lekértem a motorola honlapjárol de azzal istennek nem akar működni...
konkrétan nekem a tellóból kéne egy file ami ezeket tárolja hátha az felmásolom és akkor jólesz: tehát a file itt található ''telló'':\a\WebSession
a file neve az hogy websession valaki lenne olyan kedves elküldené azt nekem a mail címemre (nevemre kattintva lesz látható)...
Előre is köszi!!! -
He-Nike
aktív tag
Hali!!!
Hát mitmondjak örűlnék, ha az én ölembe is hullana még egy pár ilyen telló...
Kóddal csak a Sim kártyát tudod ''kiütni''... Egyszerű rontsd el 10szer a PUK kúdot és kész is kivan ütve...
Naná, hogy kell hozzá kábel 2 DB az egyiket dugd a Dugvillaaljzat Nulla a másikat pedig a Fázis pontjára Vigyázz!!! meg ne fogd a kábel másik végét, mert ráz (Ja említettem hogy elötte Blankold meg?)....
Namost, ha eddig megvagy akkor vedd le a teló hátlapját (hacsak le nem esett miközben hullott lefele az égből) majd vedd ki az akkumulátort, hagyd a telefont megfordítva, ha megvagy akkor fogd meg a két lecsupaszolt vezetéket, de figyelj arra, hogy azon a pontján ahol a szigetelés még rajtavan. Látsz a telló hátulján 4 DB arany színű érintkezőt (ehhez érintkezik az aksi), a kezedben lévő vezetéket óvatosan egy határozott mozdulattal érintsd a két szélső érintkezőhöz... Vigyázva arra, hogy a kezedben lévő vezeték ne érjen össze...
A hatás nem marad el a telefon 100 %-osan ki lesz ütve...
Röviden ennyi, ha valami nem menne írj segítek!!! -
He-Nike
aktív tag
-
He-Nike
aktív tag
válasz
csasziga #558 üzenetére
Próbáld úgy hogy elindítod a p2k autostart nevű kis progit (A commander mappában megtalálod azt is) rádugod a telcsit az óra mellett meg kell jelenni egy olyannak hogy AT connected ekkor rányomsz arra a csillagra jobb gombal és kiválasztod a ''swich to p2k mode''-t elvileg így mennie kell elindítod a commandert és elvileg látnia kell a tellót...
Esteleg bepipálhatod, hogy auto swich p2k mode ezzel azt éred el hogy nem kelll többé szenvedni vele autómatikusan átkapcsolja a telót ...
többet nem tok segíteni elképzelhető talán, h rossz drivereket adtál meg... -
He-Nike
aktív tag
ezt most komolyan kérdezted? Olvass vissza!!!!!
Te nem is kellett mappát létrehoznod...
Hova írtam én ilyesmit?
csak másold be a mma ucp és az mma dcp file-t a system könyvtárba
azokat megtalálod a skinem könyvtárában a system mappában
hakész akkor commander bezár asztan a sinem könyvtárában az install... és kész -
He-Nike
aktív tag
Szerintem meg nincs benne semmivel sem mássabb lejáccó...
az e398 -amban is volt 256 mb Memókártya és mégis kénytelen voltam beérni ezzel a ''hoki'' lejáccóval...
Ja és idő teltével az 398 ra is fel lehetett tölteni egy itunessal ellátostt szoftvert azzal meg csak annyit értem el, hogy szebb volt... nem lett hangszínszabájzás lassabban másolta fel a cuccokat a tellóra és hamarrabb merűlt az aksi...
Higgyétek el fél éves tapasztalatok vannak mögöttem...
Szerintem nem érimeg mp3 lejáccóként használni.. -
He-Nike
aktív tag
válasz
_cirmos_ #526 üzenetére
Hát ha ugyanaz a szoft található abban a tellóban is ami a v3 ban is akkor nem épp a legtutibb a lejáccója, ugyanis ezek a tellók nem igazán erre vannak kitalálva...
egy két ellenérv: nem mutatja hány percnél jár épp a zene ha vége a számnak kezdi elölről nem pedig a következőt jácca, nincs neki beépített hangszínszabályzója (mély magas) nem szól valami szépen...ja és ami a lényeg állandó zenehallgatás mellett max 5-6 órát bír ki aztán már mehet is a töltőre...nembeszélve arról hogynemjácca le a vbr-t... ezek a tapasztalatok inkább az e398-as múltamból vannak, de hidd el ugyanez a szoft van a v3-on is (talán kicsit gyorsabb) nemhiszem hogy olyan nagyot újított volna a motorola a v3i-ben...
Nem lebeszélni akarlak mert nekem is nagyon teccik az a telló csak annyival nem jobb amennyivel többel elkérnek érte, mint a sima v3-ért... de ez csak egy vélemény
A következőt javaslom: 1. vársz míg egy kicsit míg lemegy az ára...
2. veszel egy sima v3-at és egy hordozható mp3 lejáccót (legrosszabb esetben is kibír egy hetet egy sima mini cerka ellemmel,és van EQ)
Énis ezt tettem Fényképezőm meg van...ennyi.
Az az 1 mpx-es kamera ami belevan építve szerintem sosem lesz olyan jó mint egy bármelyik alap digit fényképezőben...
A döntés a tied!!! -
He-Nike
aktív tag
Kaptam pár levelet gondoltam közzéteszem a válaszokat(hátha másnak is hasonló gondja adódna) :
A Skin letőltésének menete:
A linkre katttintva bejön egy rapidshare oldal ott megkeresed a ''free'' gombot katt majd bejön egy újjabb oldal otpedig szines betűk lesznek egymás után rajzolva azokat beírod az üres mezőbe majd pedig download... ennyi
A Skin feltőltése a tellóra:
1.Letőltőd a p2kcommander nevű progit [link]
2.Feltelepíted a tellóhoz való szükséges drivereket: rádugod a tellód a gépre, a gép új harvdert talál ezeket a menj a haladóra (vagy valami ilyesmi)
ott add meg neki a szükséges driverek könyvtárát (a p2k commander mappában megtalálod)
3.elindítod a p2k commander-t kiválasztod a mobiltelefont ekkor újjabb drivereket talál azokat is telepítsd fel(az ellöbbi ponthoz hasonlóan)
4.miután a commander (végre) ''látja'' a tellónkat keresd meg a a/mobile/system mappát
mentsd el biztonságos helyre az mma_ucp és mma_dcp fileokat majd töröld őket (temészetesen a tellóról) a skinem mappájában találsz egy system mappát abban pedig az mma_ucp és dcp file-okat ezeket másold be a tellóba oda ahonnan az előzőket kitörölted (magyarán kicseréled a file-okat) ha kész vagy zárd be a p2k commandert
5.A skinem mappájába találsz egy install-t katt rá majd kövesd az utasításokat
6. telló újraindít és a telefonnak a beállítások/testreszabás/kinézet menüpontjában megtalálod a He-Nike nevű skint Nyomj rá majd ámúldozz.....
Ennél szájbarágóssabban nem tudtam leírni de ha valami nem menne írj segítek... -
He-Nike
aktív tag
válasz
csasziga #522 üzenetére
Mindenképp mentsd el a ''mma'' fileo-kat hogyha bármi geb@sz lenne a tellóddal vissza tudd rá tölteni... nemhiszem hogy úgy hogy módosítva lettek a fileok úgyis elfogadnák mondjuk egy motorola szervízben garanciával...
Más: Nemtom hogy a live os tellókon ez miképp fog alakúlni nemtom nem-e ''piszkít'' bele a live, de elvileg nem kéne..
Valaki nem tudna írni nekem egy privit a Sim lock feloldásáról, de csak akkor ha ki is próbálta és müxik ne szeretnék mégegyszer kisérletezgetni a telómmal egyszer már megjártam... (tényleg a tellóm ma 1,5 hetes fel is köszöntöm)
-
He-Nike
aktív tag
válasz
[Anduriel] #520 üzenetére
úúú tényleg összekevertem a v3x-el bocsi (korán van még
)
képek a skinről: -
He-Nike
aktív tag
válasz
_cirmos_ #517 üzenetére
Helló próbáld itt feltenni a kérdéseidet: [link]
Itt talán kevés embernek van ilyen tellója (vagy nincs is) elég drága telló lehet, tudását tekintve... Biztos jól meggondóltad azt a cserét az a telló már nem az igazi v3 feeling 20mm tehát már nem pengemoto nembeszélve a műanyag búrkolatról nem lebeszélni akarlak... de ha én lecserelném a v3-mamat akkor esetleg egy v3i jöhetne szóba...
de te tudod... -
He-Nike
aktív tag
Igazad van ezt ma reggel én is észrevettem(mikor jött egy sms)...
probléma javítva: [link]
Szerintem van benne ilyen lehetőség bár én 028 ast használok...
Ha csak a a szoft gombokat szeretnéd átszinezniakkor azt megtalálod a felső listában
Soft button Left illetve right majd jobboldat kijönnek a lehetőségek mit lehet velük csinálni!
Köszi, hogy szoltál!!!
Szívesen vennék több véleményt is...
Most ilyen kevés embernek van ilyen tellója vagy csak nem meritek feltőlteni a tellóra?
Szerintem sokkal jobban fog tőle kinézni a teljes menürendszer...
Napalm GSM épp az előző oldalom kérted hogy a stock Moto kinézet elég gagyi nincs-e valami ötlet, gondoltam mért ne feltőltöm nektek erre meg semmi... -
He-Nike
aktív tag
Ez igazából nem az én skinem énis, több skinből ollóztam össze...
Feldobtad hozzá a mma_ucp és dcp fileo-kat is?
ha igen akkor a webelérés menüpont alatt kér egy feloldó kódot (direkt raktam be mert eddig akárkinek kezébeadtam a tellómat azvolt az első hogy ''jé ez mi?'' és már csatlakozott is fel a telló a netre...) ez a kód a teló biztonsági kódja (eretileg 1234)... -
He-Nike
aktív tag
próbáld úgy, hogy átlátszón hagyod csak keretet csinálsz neki (ahogy énis csináltam eredetileg) aminek a színe olyan színű mint a háttérkép...
Namost mivel a háttérkép sötét színű ott nem láccik a gomb de a menüben láccani fog mert sötét színű a kerete a gombnak és ott van olyan halványfehéres háttér...
Jobb most nem jutott eszembe...
szoftverileg nem találtam olyat a szerkesztőprogiban, hogy kívűl másmilyen a szoftgomb mint a menüben...
remélem érthető voltam(már késő van) -
He-Nike
aktív tag
Sziasztok mindenki!!!
Van egy jó hírem számotokra két napi javítgatás, tesztelgetés után végre elkészült egy általam fabrikált skin!!!! (Mindenki legnagyobb örömére!!)
egypár apró tulajdonság: 3*4-es ikonszerkezet
módosított ikonok, módosított Óra Dátum Szolgáltató kijelzés elsősorban színben,
próbáltam a színeket úgy kitalálni hogy minél jobban menjen a billentyűzet színéhez...
Remélem ezzel mindenki elégedett lesz! Ja az egészet saját ízlésem szerint csináltam, tehát nem lefikázni...
Igazából ez több létező skinből e398-as lett átalakítva (az ikonokat nem én rajzoltam félreértés ne essék) V3 Razr -ra...
Próbáljátok ki (kötelező) ja és ha még esetleg vmi hibát találtok benne lécci írjátok le magpróbálom orvosolni!!!
[link]
kicsomagolás után találtok majd benne egy system mappát és ebben két file-t ezt a két file-t másoljátok be a telefon a/mobile/system mappába, de elötte az eredeti fileokat mentsétek biztonságos helyre ha esetleg nem teccik visszatudjátok tölteni...
a telepítés egyszerű rákattintotok az installra és kész is
de elötte fontos hogy a gépen rajta legyen a p2kcommander progi is és telepítve legyenek a tellóhoz szükséges driverek...
Véleményeket várok!!! -
He-Nike
aktív tag
Estleg próbáld átdugni másik usb-portra!!!
és újra telepíteni a drivereket tudod a p2k commander mappában az összes megtalálható!
Egy próbát megér!!! Talán még elötte töröld ki az eszközkezelőből a telfon drivereit...
Hátha...
Soxerencsét!!!
multiflahflex: nemtom miköze hozzá, de ha ők mondják...
Olyan néven keresd a neten hogy PST feltelepíted és a telepített mappábban találod a a progit...
[Szerkesztve] -
He-Nike
aktív tag
BT-vel ne is próbálkozz!!!
P2k commander mappában találsz egy p2k autostart.exe file-t intítsd el majd jobb alsó (óra melleti) ikon ott lesz egy kis csillak szerű ikon jobb gombbal katt rá majd swich p2k mode (vagy vmi ilyesmi) akkor a tellód átvált p2k módba innentől pedig már indíthatod a commandert simán megtalálja a tellót... skin létrehozást gondolom tudod..
de azért leírom (hátha mégsem) a ''telló'':\a\mobile\skins mappába létrehozól egy új mappát (aminek a neve teljes mértékben megegyezik a feltelpítendő skin file nevével (kivétel a kiterjesztés) kis- és nagybetű számít tehát ha pédáúl ha moto.ski nevű filet tartalmaz a skin akkor neked egy moto mappát kell létrehozni...
Remélem sikerűlni fog, ha valami nem tiszta Írj!!!
Zerg: köszönöm a linket épp erre gondoltam -
He-Nike
aktív tag
Nem tuti nem hibaüzenet de egyébként én sem tudom kitörölni a szöveget, visszaírja magát (ki tuggya hogy)...
Ja egyébként már nem kell a j2mest file, már megoldottam.
Viszont el tudnátok nekem küldeni azt a linket ahol elküldik az mms illetve a gprs beállításokat... vhol a motorola oldalán volt de már nem nagyon vágom hol... -
He-Nike
aktív tag
Nem, nem hallottam még olyanról...
de lenne egy kérésem (nem csak tőled, bárkitől akinak v3-a van):
szükségem lenne egy file-ra én ''véletlenül'' belebuheráltam és a java alkalmazások nem működnek..
konkrétan az ''telló'':\a\mobile\kjava\ mappában a j2mest nevű file lécci vki küldje el a mail címemre megköszönném... -
He-Nike
aktív tag
ezt hogy érted?
ha gondolod lecserélheted, de nemhiszem hogy sokkal jobbat találnál a motox-on...
legtöbb valamelyik szolgáltató álltal készített flex (amit ugye kerülni szoktunk, én örültem hogy megszabadúltam a live-tól)
a maradék pedig csak a sima stock moto flex semmi ''házilag'' készített tunning (e398 nál azért volt bőven választék)
Figy azt írják az általad letöltött monsternál is hogy unlocked ezt szerinted a sim lock-ra értik ki tudod próbálni nekünk a családban sajna mindenkinek vodás kártyája van.. -
He-Nike
aktív tag
Elvileg (söt én már gyakorlatban is ráraktam) igen!!!
De azért nézd meg a boot loader verziód, ha 08 26-os akkor minden gond nélkül felmegy rá... ha viszont 08 23 akkor lejjebb találsz egy másik magyar nyelvi filet azt tedd fel...
De tuti 08 26 osod van tegnap énis pont ezt a monstert raktam fel...
kicsit bele túrkáltam skin csere (12 ikonos) és meg buheráltam az mma_ucp filet is most már teljesen olyan a tellóm amilyennek szerettem volna..
Ha szoftwaret csrélsz a tllódon azért míndíg figyelj rá hogy a boot loader verzió megegyezzen a motox oldalon a a fileok alatt fel van tüntetve... -
He-Nike
aktív tag
!!!!!!!!Állj-állj-állj!!!!!!!!!!
Fogadjunk a motox oldalról szetted le a monstert???!!!!
Ezt csak átverés énis nagyon bedőltem neki!!!!
Eccerű az üdvözlő képernyőn eccerűen ez lett beírva üzenetnek!!!!
nefélj töröld ki ezt a szöveget és máris megoldva a ''probléma''!!!
Jó kis szivatás!!!! -
He-Nike
aktív tag
A jelenlegi fejlemények:
mivel tegnap este a tellóm ''megadta magát'' sehogy sem tudtam visszamásolni a file-t
pedig úgyis próbáltam, ahogy te írtad ( hellomoto-s képnél csatlakozok)...
kénytelen voltam feltenni MultiFlashFlex-el egy új Monster-t (flash és flex egyben) ezzel a telóm valósággal újjáéledt megjelent benne egy videókamera menüpont is, 8 Mb szabad hely és ami a legfontosabb végre eltűnt a live-os menü... (de az e398-as mma_ucp file-okat még mindig nem fogadja el)
Nem bántam meg ezt a flashelést, egyetlen gond , hogy a 2 év gari ugrott...
apropó esetleg valakinek nincs meg aza teljes monster amit a vodafone rak rá ''gyárilag'', mert ha gondok adódnának a tellóval elvileg azt visszaflashelem és lehet vinni gariba. Vagy azt észreveszik hogy volt már frissítve? (mert ha visszarakom a régit szerintem nem)
de csak nem lesz baj vele(kop-kop)
Tényleg volt belőle hibás széria tudtok ilyesmiről, én még nem hallottam!?
Ja a flex(Napalm gsm):azt megcsináltam neked a még a telló ''elromlása'' elött, de roszhír, hogy csak p2k tools-al, mivel az üzenet csak most tudtam elolvasni viszont azóta már a tellómon új szoft. (remélem érted), szerintem semmi baja nincs annak a flexnek amit készített semmi hibát nem írt ki készítés közben és vagy tíz percig bajlódott vele mire mindent átmásolt a tellóból. Amúgy egy hs kiterjesztésű 14 Mb-os file lett a végeredmény... -
He-Nike
aktív tag
azt hiszem gáz van!!! kicseréltem az mma_ucp file-t valószinűleg egy nem épp neki valóra...
telefon újraindít, de a hellomotos képnél kifagy... mit tegyek?
boot loader bejön tölteni is tudom a telcsit, csak épp a telló nem indúl meg van az erdeti file amit kicseréltem ,de amíg nem indúl a telló addig nem tom felmásolni... -
He-Nike
aktív tag
Már készül a fexed!!!
viszont én nem tom mit tudnék kezdeni a te vodás-live-os mma_ucp - dcp -del
nekem is az van... mail címedre tudom küldeni a flexet vagy mekkora méretű lesz a file?
esetleg msn ott is át küldhetném...
arra is gondoltam hogy letöltök egy flexet a netről hozzá és csak azt frissítem...
vagy az sem megoldható elvileg a menniekell ezzel az alap szoftverral ami a rajta van...
végülis csak a flex-ben van benne ezek a live-os dolgok szerintem egy másik megoldaná a problémámat... Szerinted (szerintetek)? -
He-Nike
aktív tag
Valaki akinek nem live-os a tellája tudna küldeni nekem a tellóból 2 file-t konkrétan a ''telló'':\a\system\ könyvtárból kéne nekem az mma_ucp és az mma_dcp nevű file... ha valaki ezezket elküldené nekem azt megköszönném illetve nem tudja vki, hogy lehet ezeket a file-okat szerkezteni? cimem he-nike@freemail.hu ez az msn címem nyugodtan felvehettek partnernek és ott talán eccerűbb átküldeni...
Előre is köszönöm segítségeteket!!!! -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #449 üzenetére
Rendben lementem neked a flex-et csak írd le részletesebben hogy kell? P2k tools-ot találtam 0-8-6 406-os verzió gondolom ez jó hozzá....
Végülis nekem nem fontos egy szoft csere csak elég lenne ha megszabadúlnék ettől a live-os menütől hiába rakok fel másik skint akkoris ottmarad a jobbalsó sarokba a live ikon és a beállításoknál pedig nem lehet módosítani hogy mi legyen ott (e398-on lehetett)...
próbáltam, hogy lecserélem az mma_dcp file-t, de az meg csak e398-é van nekem és így nem passzolt esetleg ha lenne hozzá egy ilyen file-om... -
He-Nike
aktív tag
válasz
Napalm-gsm #447 üzenetére
08.26-os verzió miért ez számít? múlthét pénteken vettem a vodafonnál csak ez a live os menü nagyon gáz gondoltam lecserélem, de elötte csinálok egy backupot, ha valami gáz lenne vissza tudjam állítani és elvinni gariba. 4 napos tellónál sose lehet tudni...
Nekem eddig e398-am volt arról gond nélkül bármikor tudtam mentést készíteni Ramldr-el , de most valami err-t ír ki.Ja flashbackup sem segített... -
He-Nike
aktív tag
Hali!!!!
Valaki le tudná nekem írni milyen progi segítségével tudnék a telló szoftveréről egy biztonsági mentést készíteni? szeretnék rá egy új Monstert feldobni de backup nélkűl egy kicsit félek...
Előre is köszi a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged