- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul1221
csendes tag
válasz
Napalm-gsm #607 üzenetére
legalabb magyar verzio volt. es pontosan tudom, hogy elso szoftverek mindig benak, de ennyire nem szokott bugos lenni. komolyan. frissiteni meg csakazertsem. meg mindig a HP Ipaqomat sirom vissza, de azt elloptak.
-
nyul1221
csendes tag
-
nyul1221
csendes tag
nem ezert regisztraltam, koszonom a kritikat. harom-negy telefonom van egyszerre, ezert nem viszem el ezt - sem - a szolgaltatohoz. a telefon nagyon szep, ezert vettem en is meg. ha villogni akar vele az ember, akkor arra tokeletes. de rengeteg telefon volt mar a kezemben - tesztelo vagyok, ez is a munkam resze, igy vannak elkepzelesim a mobiltelefonokrol.
meg egy hibaja van: ha kiveszed az aksit, masik simet helyezel bele, majd visszateszed az elozot, akkor minden uzenetet (bejovo, kimeno) elfelejt. -
nyul1221
csendes tag
rémes, szörnyű, borzasztó telefon. szoftverhibas, nem lehet letenni, a nem fogadott hívásokat nem jelzi, néha rejtélyes okból az SMSeket nem hajlandó fogadni, aztán egyszerre csobban be 10. nem a zolgáltató miatt. a készülék hülyül meg. a rezgő funkció hang nélkül egyszerűen nem működik. ilyen telefon ne vegyne senki. ja, és olyan ostoba, mint egy szelet kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged