- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
croli
aktív tag
Remélem nem (meg nem is hiszem mert gyárival ilyet nem csinált) de "működik rendesen" ha meg besz@rik megy vissza úgy a trémobilhoz
Esetleg nem lehet letesztelni valahogy hogy minden hardvere rendben van e a fonnak??
6769 Maximum: Az már rég megvolt de akkor sem oldotta meg ezért wipe lett 3x de utána "jó lett"
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Nem olyan almás az és van már egy pár ezer téma amivel ugynézki mint pl a cm7 vagy akármi ,retro ,modern, dizájn ,stb szóval van miben válogatni
MurdR: amig nem lesz valami cm7 vagy miui stabil addig marad a 2.2 froyo mert igy 100% érzem a telefont , a mostani nightly vs beta vs rc -vel olyan 70 ,és 80% érzezném és mindég volna valami
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MurdR
veterán
Te ne sörözgess, hanem írj egy Gingerbread romot a defymre
w333 akkor marad a Froyo
Sokat gondolkodtam ezen, és szerintem az lesz a megoldás hogy veszek egy
HTC Desire HD-tvagy valami ütősebb Motorolát a Defy melléViszont pár napja használom rajta az iGO-t ésmeglepően szépen fut, hamar talál műholdat is, nagy piros pont
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Lacopapi
addikt
MIUI már most is topon van,nézd meg a legújabb magyart....nekem nagyon bejön és eddig hibátlan.Nem rosszabb az akkuidő sem,mint a CM -nél (bár az 1.5-öt nem tudom).
chab7...a jót nem szégyen átvenni,én sem vagyok almapárti,de ennek a logikája jobb,mint a "hagyományos"
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Mi-One persze hogy van MIUI-val. Kínai, kínai. Még lehet a fejlesztői is ugyanazok.
Kár, hogy az almás fíling miatt nekem nem tesztik, ezért ki sem próbáltam még.
De hogy a CM7-tel bajok lennének az túlzás. Mert akkor én, és még páran akiknek nincs vele semmi bajuk, biztos csak kiválasztottak vagyunkLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Repp
tag
Akkó Te valamit nagyon elqrtál... CM 7-et használok már jópár hónapja, és a felsoroltak közül egyikkel sem találkoztam. Na jó Pays, rommal (2.2) jobb volt az akkuidő, de a CM7 ér annyival többet, hogy ezt elnézzem neki.
RootRulez: Ezen má én is agyaltam, de így legalább a másik tábor dolgaival is képben vagyunk[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Lassan csinálhatunk külön DEFY MIUI és CM7 topikot...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
w333
félisten
Hát nem tudom most 2.2 van és minden müködik , miui szerintem nemsokára a top-on lesz ugye van már mi-one telefon is miui rendszerel ,cm7 mikor lesz ? nem tudom miben van a hiba ti panaszkodtok egésznap ,hogy itt egy bug ,ott egy hiba ,hopp egy ujraindulás magától stb
Biztos hogy jó a cm7 is csak az a baj sokan nem tudják telepiteni ,és használni hát sajnos ez van jó lenne már egy stabil kiadás is
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Miben van ez a sok bug amit sorolsz?
(#6985) w333: Attól jobb, hogy egyébként sokkal jobban működik.Nem értem magam sem azt a sok szenvedést amit leírnak. Nekem az első pillanattól jól megy.
Ráadásul ezt az MS2Gingert sem szidom, pedig ezzel nekem is van bajom a brokkoli kamera miatt. De hátha majd ha nem Milestone 2 alapokra hanem Defy+ -ra fog épülni akkor jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
w333
félisten
Hát igen de hivatalosan sohasem lesz szerintem , esetleg főzöt rom ami meg bug-os lesz
ZOC: hát igen van egy jó pár problem wifi,kamera, fc, ujraindulás ... soroljam még ?
chab7: ugy veszem érsze hogy akármilyen jó is ez a cm7 mindenki egésznap ezzel szenved és mindenkinek van valami baja mitől több a főzött rom a gyári 2.2 ? nem értem az embereket
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Én meg lassan attól kapok hülyét, hogy ami eddig ment az most ebben nem. Érdekes dolgok ezek.
Egy 3D fix zip feltevésével már a 3d szépen néz ki a quadrantban, és az fps is javult benne, gondolom más 3d-s cuccban is így lesz, csak most rápróbáltam hátha bele lehet ugrani az avi közepébe, de sajna megint fagyi Úgy belassul, hogy nem tudom kilőni sem Csak akku ki-be. Ez azért így nem jön be, és nem találok rá megoldást
-
SoulReaver
veterán
Akkor most melyiket rakjam fel? cm7 vagy wiui ?eddig nekem wiuim van és megszoktam
am. hol találom az újabb verziót belőle nem tudjátok? -
MurdR
veterán
És és és és a Defy+ romja nem megy rá a defy nemplusszra?
/
amit én észrevettem különbséget az csak a proci Texas 3610 -3620..
én nem értek annyira aromkodáshoz, de csak meg lehet szerelni egy kicsit hogy legalább olyan stabil legyen mint a plusszon.. (vagy nem, nem akarok okoskodni)[ Szerkesztve ]
-
MartonRob
csendes tag
Cábusztok!
Felpakoltam Defyre a 2.3.5 CM7-et, minden nagyon pöpec egy dolgot leszámítva. Hiába akarok bármit is letölteni marketből, mindenre azt írja, hogy nincs elég hely, ami hüleséééég. Valakinek van valami ötlete?
-
w333
félisten
Szia sajnos még nincs semmi hír és szerintem nem is lesz , jah és a 2.3 nem hardverfüggő mert pl. van olyan telefon ami 600mhz és már kiadták rá a 2.3-at ,hát szóval ennyi a motorolások igy akarják eladni a Defy+ és ezis egy előny lesz hogy alap 2.3-al jön ki
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Sziasztok, mindenkinek kellemes estét
Most szépen megy a Defym, nem tudom hogy mi volt az a fagyogatás Factory reset után is.. Olvasgatok szorgalmasan, tervezgetem, hogy valami kellemesebb CM7-et felrakok majd a kis gépecskémre.
Viszont olvasgattam, és nem találtam arra vonatkozólag információt, hogy Gingerbreadot ki fognak-e adni Defyre. Nektek mi a véleményetek, elképzelhető? Mert hardveres akadálya talán nem is lenne, bírja ez a masina az 1Ghz-el
Meg ugye megjelent a Motorola "Defy+" Gingerbreaddel és 1ghz-es procival, na annak a romja kiváncsi vagyok hogy menne e a nyers defyn. Nem olvastam 1000el a defy+ról, de talán a hardvare u.az, csak hivatalosan is megkapta az IP67-es szabványt.
Akármi is lesz, én erre rászenvedek egyszer egy 2.3-at
-
natë
nagyúr
-
natë
nagyúr
Fölraktam a pc-re a 720p videókat.....hát na...nem VGA
-
Nxn908xxx
őstag
Most tettek fel egy új nightly-t.BOOTWIFITEST2
Ez mit jelent?Még ezen se jó a wifi? -
chab7
addikt
-
RootRulez
félisten
Akko mosmá' a CM7 nem menő?
-
chab7
addikt
Még nem, a launcher lassúság még nem zavar, az avi fagyás "beletekerésnél" már annál inkább.
Érdekesség, hogy közben a lenti gombok háttérvilágítása megszűnt élesen virítani, és már nornál erővel világít (külső körülmények ugyanazok)
Ja, és sajna az akku is jobban merül mint cm7 alatt ugyanazzal a használattal. (Igaz még kalibrálást nem nyomtam neki, ez még akár javulhat is)[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
-
cserkész
tag
Üdv.
CM7 esetén hogyan tudok minden adatot törölni a telefonból? Gondolok itt a fiokokra internetes jelszavakra és minden egyébre........mert valahogy itt az adatvédelemnél nem lehet.
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
chab7
addikt
Quadrantban is megmutatkozik a különbség. Nem is az 1400-1700 értékek miatt, hanem a bolygóknál pl van egy kis "képhiba" és kicsit akad is vele. FPS-ek is kevesebbek. Kamera is úgy látom majd csak a mod-dal megy, mert alapból sötétség (app data törlés és wipe cache & dalvik után is)
[ Szerkesztve ]
-
Bundás86
csendes tag
Üdv a profiknak!
Egy olyan rádió programra lenne szükségem, amit ki tudok hangosítani, hogy ne csak a fülhallgatón legyen halható az adás!
Nem ONLINE rádióra gondolok, hanem ami a DEFY belső FM Tunerjét használja!Köszönöm szépen előre is!
Gyári 2.2 magyarított ROM-ot használok!
Üdv!
by Bundás
-
kano
nagyúr
Nálam megy, de 1-2x volt olyan, hogy nem ment.
Egy teljes reset és azóta megy minden (kopp, kopp).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
chab7
addikt
Azt észrevettem. Első nekifutásra nálam "még" eszi az akkut, bár még pár perce van csak fent de 5% már esett, mialatt nézegettem a beállításokat meg sync futott.Majd meglátjuk.
Az alsó gombok háttere erősebben világít mint CM7 alatt. Nem fogja ez kigyilkolni?
Ugyanígy erősebb a recovery menü alatt a világítás.A dizájn az csillagos ötös, nagyon szép, tényleg. A Motoblur felület is egész jó, bejön (gyáriban is bejött ) viszont egy kicsikét lassabb felület.
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Ezennel itt is fent az MS2Ginger próbálásra.
Elsőre hmmmmm (tetszetős)
Majd meglátjuk mennyire használható is...Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Működik nálatok a google talk/market?
-
kano
nagyúr
Valaki le tudná menteni nekem egy MIUI-ból a Monitor nevű alkalmazást.
Szerintem abban a legjobb az adatszámláló.
Fog ez futni nekem más 2.3.4 alatt?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Heimdallr75
őstag
JIT: A JIT a Java fordító, mely az Android 2.2 OS óta érhető el, és az előnyét főként a játékok és a nagy erőforrás igényű alkalmazások esetében vehetjük észre.
http://androidforums.com/droid-all-things-root/52072-what-jit.html
kapcsold be, jó szolgálatot tesz.
الغريبة في هذا الكوكب
-
kano
nagyúr
válasz Moon_Walker #6938 üzenetére
Nem, az a hiba, hogy N-esnek használom.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Nem tudom, azt még nem próbáltam. Felvesz rendesen 720p-ben és le is játsza (nem akadozik, így minimum 25fps lehet).
De figyelj arra, hogy RDSLite is kell hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Tézé81
tag
Halihó!
A SetVsel-ben a menüben az "Enable Jit / Disable Jit" mit kapcsol?
-
Edge
veterán
Am. 720p-ben hány fps-el vesz fel?
Mozzarella: olyan nincs hogy hibátlan rom, stock-ok között sem
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kano
nagyúr
Semmi kínai nincs benne. Tedd fel nyugodtan.
Szerintem lassabb mint a MIUI vagy a CM7 de nagyon szép és a sebessége elfogadható.Van visszatérés MS2Ginger 1.0-ról CEE-re. Annyi, hogy rá kell flashelni az sbf-t (bár még nem próbáltam). Eddig 1 romról nem volt visszatérés, de az is azért volt mert nem lehetett rootolni (de azt is megoldották).
[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
Na most akkor szögezzük le, hogy a későbbiekben se legyen másnak sem ködös. MS2Ginger 1.0 -ról van visszatérés 2.2 CEE -re?
SOC kamera működik vele rögtön, vagy kell hozzá az ajánlott MOD (ha meg megy alapból akkor mire jó a MOD?)Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
RootRulez
félisten
CM7 RC1.5-öm van, ez alapból 720p-ben vesz fel vagy külön be kell állítanom valamit? BAYER kamera van benne...
-
chab7
addikt
Bakker, ezeken is látni kínai karaktereket Nyugtassatok meg, hogy nincs benne amúgy. Nekem ezek miatt olyan rémisztő bármelyik kínai alapú rom. Mega ződ kamerám miatt a 720p le van ...
Pedig kipróbálnám, de így akkor még várás vanLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
Nem állítottam, alapbeállításon hagytam.
A honosítást szerintem a MIUI-t honosító team meg tudja oldani. Egyébként amit hiányolsz, szerintem 1-2 3rd partyval pótolni tudod.
Szerintem 1-2 hét és hibátlan lesz a rom. CM7-ben/ miui-ban szerintem nem lesz 720p jóideig..[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Basebandot állítottál rajta?
-
tommjee
senior tag
Akinek véletlen lenne egy felesleges Motorola Defy készüléke írjon megvenném ! köszönöm .
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz nbukta77 #6919 üzenetére
Nem.
Mozzarella
Nekem nagyon tetszik. De a MIUI után hiányoznak a status bar-ról a választási lehetőségek és az alap tárcsázóból az ékezetes karakterek.[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Magyar a rom?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
kano
nagyúr
Feltölthetünk, de itt találsz.
Egyébként szerintem lassabb egy kicsit mint a MIUI és a CM7, de mégis nagyon jól néz ki és jól is használható.[ Szerkesztve ]
-
motox002
csendes tag
Sziasztok!
cm7-rc1 -ről szeretnék rc1.5-re frissíteni. Fel kell raknom egy nightly-t hogy sikerüljön? -
RootRulez
félisten
Nektek megy CM7 alatt az SPB TV?
Nekem hang van, de fekete képernyő. Képet ad, mert a menü látszik, csak épp feketét...
...
WiFin és 3G-n is próbáltam, ugyanaz...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Megy fel a launcher pro.
Az alap tárcsázóban nincsenek ékezetes karakterek sajna, így megy fel a Dialer One.
De az alap háttérkép is nagyon tetszik.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
natë
nagyúr
Cseréld le a launchert, ehhez installálj föl egy home switchert, hogy egyszerűbb legyen váltani. Nekem 2 napja nem volt fc-m vele, pedig nyúztam minden xarral.
Ami látható, hogy az alap blur launcher lassabb, mint a froyo CEE launcher. Ehhez van pár tweak az xda-n.
Ezt is érdemes : [link]
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
Felment. Nagyon jól néz ki és elsőnek a sebessége is jónak tűnik.
Most szinkronizál a google accommal.
Tapasztalatok később.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Halo
senior tag
tesztelve - működik minden a gyárival! kösz megint!
igaz, ha egyszerre beszél mindkét fél, akkor picit recegősen vesz fel, de gondolom a két különböző cuccot rögzíti egyszerre, így aztán lehet ilyen röccenések, de minden hallható maradt. Az ilyen meg általában kevésszer van egy normális(!) beszélgetés közepette
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
kano
nagyúr
Tényleg nem mókoltam sokat, mert annyira nem is szimpi a CM7. Inkább visszament a MIUI.
Azért köszi, majd legközelebb.
Mozzarella
Melyik sbf-et flashelted rá? Az újabb kernelűt vagy a régebbit?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XIAOMI Mi10 Twilight Grey 8+8/256 5G(HyperOS )független ,újszerű,dobozában,+ajándék tokok,+3db fólia
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968