Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
Hmmmmm, 109-es Defy+ romban már nem a Milestone féle FM rádió van (és megy az RDS is hibátlanul)
Már csak találnom kell egy screenshot lövőt mert olyat nem kellett feltennem eddig mert cm7-ben benne volt.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #7986 üzenetére
Sajnos apad.
(#7995) Heimdallr75: Bizony bizony, én is ezt javaslom neki.
Ha már a backupot megcsinálta onnan (ugyan nem értem minek nandroid backup a gyáriról mikor sbf-el visszatehető) akkor már csak egy install zip és cm7[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #7992 üzenetére
Köszönöm, köszönöm és sorry, sorry... megtaláltam, csak időközben elment a netem és mire újracsatlakoztam lejárt a szerkesztési idő
Minden lezajlott rendben, fenn van a custom recovery, a backup mindjárt végez, úgyhogy örömbódottá...
Ennyit akartam első nekifutásra, most egy ideig békén hagylak benneteket
(#7993) Heimdallr75: Köszi, azt olvastam, az alapján csináltam meg hibátlanul!!! Csak éppen az nincs benne, hogy hogyan csalom elő a custom recoveryt... de már megvan és minden OK!!!
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7989 üzenetére
Nos... elméletileg fenn van a 2ndinit recovery... de hogy lépek bele? Hangerő le gombra az elakadásjelző jön be, onnan a két hangerőgombra pedig a gyári reco...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Előmásztam a nyaralásból.
1.5-ös RC, intenzív GPS használat, google map is volt , de csak kicsit, nem fagyott max 1x.
Szóval napi használatra bevált, használtam mindenre amire való.
Viszont nem tudtam követni a topikot. Azóta van vmi frankó nightly, amit érdemes lehet kipróbálni, azaz érdemben hoz valami nekem és máshogy menne, mint most?
═════════════════════════════════════════
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7970 üzenetére
Kis lépés az emberiségnek, óriási ugrás nekem... root cirkumveniálva
...és a kamera flash is megvan
Na most már csak egy nandroid backup kellene... mint a blédnél egy totál mentés clockwork mappába...
(#7989) Heimdallr75:... az megvan, akkor belebújok! (abból rootoltam)
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz forintuser #7984 üzenetére
Van neki most elég baja.....nem sok helyet foglalt,annyira azért nem mély ez a víz
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7977 üzenetére
Köszi... nem is azért kérdeztem, hogy kideríthetik-e, hanem a gyári extra cuccok miatt... jópár nagyon tetszik és nem szeretném ha eltüntetném őket
(#7980) chab7:
Köszönöm, így bátrabban fogok neki... kamera cache törlésre meg majd rákeresek.
-
Gagu75
csendes tag
Sziasztok! Képzeljétek, tegnap fél méterről leejtettem a defymet bőrtokban és a kijelzőjén függőlegesen 3 sor tönkrement. Ez durva!
-
chab7
addikt
válasz girnyau #7968 üzenetére
Egyiket sem. Az RC1.5-t rakd fel előtte.
(#7967) domerator: Kamera sötétségre tényleg sok találat van. Ez a leggyakoribb lámázás. Kamera app cache töröl. Reboot és menni fog.
(#7975) nbukta77: Nem
(#7981) Gagu75: Ezt még gariban meg is csinálják.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7974 üzenetére
A Blade egy fantasztikus low-cost kategóriás vas.. egyes egyedül a hardver minősége vágja haza (nálam 5 blade volt, nem volt 2 egyforma a gombokat, kijelzőt, stb. illetően)
Defy-t tavaly még nem vettem volna, mert 100 ezreket nem adok telóért, de így, hogy közel azonos feltételekkel adta a tmob... hát lopás, mit ne mondjak...
Na 20-30 perc és nekiállok a rootolásnak... az említett gyári 2.2 az ugyanaz, mint amivel a tmob kiadja? (értem alatta az összes extra fícsört.... például a music center eddig ver mindent)
-
nbukta77
addikt
marad a difáj.... örültök?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
domerator
veterán
válasz Heimdallr75 #7969 üzenetére
(#7969) Heimdallr75:
(#7970) Lacopapi:
Uraim, hálásan köszönöm... nagy levegő és klikk
( a telefon eddig isteni!!!)
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a cm7-110916-1816-NIGHTLY-Jordan.zip előtt melyik bootot kell felrakni a BOOZWIFI3-at vagy jó a BOOT179 is?
Köszi a segítséget!
Sziasztok!
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7961 üzenetére
Köszönöm Lacopapi
Nagyon komolyan mondom, hidd el, nem vagyok az az agyonkérdezős fajta, ezt a blédesek igazolhatják... én soha nem tettem fel olyasmi kérdést, hogy mi az a wideget, vagy mi a rootolás... stb.
Már szorgalmasan olvasgatok, de egy kérdés még akkor is marad (és fontos):
Néhol olvastam, hogy rootolás után egyeseknek nem működött a kamera flash... a gépemen (tmob tegnapi vásárlás) a Froyo 2.2.2 fut. Ha rootolok, akkor fennáll ez a veszély és ha igen, akkor hogyan lehet orvosolni? Rootolni ha jól értelmezem, akkor csak a SuperOneClickFor2.1-gyel tudok.
Nagyon várnám a választ, mert tényleg szeretném kicsit ritkítani a gyári cuccokat (de csak freeze)
Köszönettel
-
Wajk
addikt
én nyúztam az új Marketet is és aztán a régit is felnyomtam Recovery-ből természetesen Wipe Cache-el, nekem egyik sem FC-zet
A Market az amit én először elindítok flash után és akkor adom meg a mail/pass-t. Nem szokott gond lenni.Próbáld meg extra Wipe Cache & Dalvik Cache vagy a programkezelőből töröld a Market adatait. Hátha.
Halo: előtte elég Wipe Cachelni meg Dalvikolni vagy Data Cache-elni, de igen bele is építettem az install folyamatokba is Wipe Cache-t a biztonság kedvéért.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Lacopapi
addikt
válasz domerator #7960 üzenetére
Tessék,egy LINK,ahol megtalálod,amit keresel....
Egyébként root után titanium backup,azzal szinte mindent megoldhatsz,de lásd be,hogy ez nem egy pár szóban elmondható segítség.....
Amúgy Te vagy a hatezredik,aki alapokról érdeklődik,nem csoda,ha más már nem is válaszol.
Sajnos keresgélés és utánjárás nélkül nem megy....[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Lacopapi #7952 üzenetére
Köszi a választ
Mint ahogy írtam, már elmentettem a főbb tudástár oldalakat és bele fogok mélyedni, de most csak erre az infóra lett volna szükségem, hogy amit leírtam, az kivitelezhető, vagy nem... sajnos a defy kicsit bonyolultabbnak tűnik, mint a blade (pl. ha jó látom rögtön legalább kétféle recovery van hozzá) és nem akarok hibázni.
Semmi mást nem szeretnék egyelőre, csak backup és system app freeze... remélem akad valaki, aki csak erre tud pontosabb útmutatót adni. Nem akarok egyelőre romot cserélni, csak a meglevő 2.2.2-t kicsit kitakarítani.
(ja és az RSD Lite link priváttá van téve... meg fogom máshol is keresni, csak egy példa, hogy lehet, hogy az első tutorial post után voltak változások, amiket talán egy pár szavas válasszal helyre lehet tenni és nem kéne keresgélni feleslegesen)[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Heimdallr75 #7958 üzenetére
Azért az Arena nem egy rossz készülék,példának okáért nagyon odaver a Defy-nak kamera és video terén...csakhát nem lehet mókolni,illetve én nem próbáltam Igaz,picurka....
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
a telefonom újra él, a McGyver hack segített végül és a JRDNEM_U3_3.4.2_155-002_DEBLUR nevű 2.2.1-es rom
-
Halo
senior tag
telepítésnél csodálkoztam, mert egyből kiírta, hogy reboot és rebootolta magát az új WIUI.
de azért nem hagytam magam, visszaléptem recoverybe és csak csináltam wipe-okat.
Nem találtam leírást, hogy változtatva lett volna, meg olyat se, h. a reboot előtt törölte a cahce-eket magától...?market működik rendesen, egyedül az van, hogy indításnál feljön egy üzenet, h. átmásol cuccokat az sd-re, hogy gyorsabb legyen... ezt majd meglesem, mi ez, hogy kapcsolom ki.
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
chab7
addikt
válasz thenameless #7943 üzenetére
(#7944) Mozzarella: Na de akkor nálam miért megy? azt a marketet használom amióta kijött.
Na, most indult el nálam a 109-es Defy+
Ezen is azt írja elsőre, hogy Gtalk login failed. De mert még a címtár szinkronizálásnál tart. Szerintem ha mindennel végez amit akar, akkor ezen is jó lesz[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Sziasztok,
Félnapos defys vagyok, szentül ígérem, hogy sokat fogok visszaolvasni, már el vannak mentve a fontosabb oldalak, de egy gyors kérdésem lenne:
Blade-ről jöttem át, azon meg tudtam azt csinálni, hogy rootoltam, feltettem CW recoveryt, csináltam egy full backupot és utána a Root App Removerrel lefagyasztottam a nekem felesleges gyári appokat (maps, sim toolkit, stb.), így a gyári romot is szellősebben használtam.
Ezen a telón is meg lehet csinálni ezt a fajta "takarítást"? Ha igen, akkor főleg a recoveryt lenne fontos megkeresnem, meg azt, hogy hogyan lehet backupot csinálni benne (ugyanaz, mint a blade-nél?)
Ez lenne most a legfontosabb, romolni még nem akarok, majd ha megszoktam a gyári romot és találok benne olyan hibákat, amik indokolják.
Köszi
-
chab7
addikt
válasz thenameless #7940 üzenetére
szabof1-nek van erre egy jó kis írása Be sem kell linkelni mert naponta 4-5x szoktuk.
(#7939) Mozzarella: Te, nem lehet market ügyben hogy türelmetlen vagy flash után? Mert most hogy teszem fel a legújabb Defy+ -t, friss Froyon nekem is megvolt, hogy nem megy be a Gtalk és nem jön le a marketről semmi. De csak azért volt mert ő a háttérben dolgozott és mielőtt azt csinálta volna amit én szeretnék, leszedte a mapsot meg a gmail-t és csak utána lépett be a gtalkba és ezek után már ment a letöltés a marketről is.
[ Szerkesztve ]
-
thenameless
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, root után, miu telepítés nem indult el, reboot után motorola logón nem lépett túl. gondoltam sebaj majd rds lite... rds végigfutott finish pass minden megjelenik, de utána nem indul újra a készülék, csak fehér led-et kapok (az egész procedúrát 100as akkuval kezdtem el, elvileg nem merülhetett le) most se kép se hang, ha gépre dugom fehér led, rds lite látja, újratudom kezdeni a procedúrát, de utána sem jut tovább.
várom az ötleteket -
natë
nagyúr
WIUI market fc...
-
kano
nagyúr
válasz #41635072 #7936 üzenetére
Talán egyenlő (ha nem nightly, mert az némelyik elég rossz).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
törölt tag
Udv!
CM7 vagy Wajkiui az akksikímélôbb? -
chab7
addikt
sbf fájlt hogy szeretnél install zip-el feltenni?
mivel a magyarított is egy sbf fájl így azt is csak azzal tudod feltenni.
De amúgy ez miért gond? gépre usb ráköt , ha driver fent van akkor a rsd felismeri és a fájl betallózása után start.[ Szerkesztve ]
-
Szkara
csendes tag
Köszi!!
És a magyarítás is csak RSD-vel mehet rá?
Nem ZipOk, igazad van chab7.
buta kérdés volt.
.
Ok chab7. Köszike![ Szerkesztve ]
-
Szkara
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés: ha cm7 rc1.5 van a telón Nordic alapon, de fel akarom rakni az eredeti CEE Froyo-t (majd utána a magyarítást), akkor muszáj RSD-vel, vagy elég Wipe Cache, Wipe data és utána install zip to SD card...? -
natë
nagyúr
letezik gyorsabb launcher, mint a launcher pro...most raktam fol, Launcher7 a neve. Ennyi szoismetlest
-
nbukta77
addikt
juniusi defy sos elado tatan. csak holnap 50000 forint. kifogastalan allapotban.
-
-
Lacopapi
addikt
Elmondani elég nehéz,de egy biztos: lényegesen gyorsabb,jobb a felhasználói felület (bár ez gusztus dolga),jól testreszabható és stabil.
A kettő elvan egymás mellett is,azt használod,amelyik tetszik,már ha nincs kijelölve egyik sem alapértelmezettnek.
Én CM7-el is azt használtam....de ez szokás dolga.
Talán az akkuhasználatba is beleszól valamelyest,bár erről meg azt olvastam valahol,hogy abban a Go a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
apika05
tag
Zöld lencsés a telóm hol csekkelhetem hogy tud e HD-t majd ?
Defy 1200Mhz DefySOC@Wajkidom-2.2.3Bad "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz...
-
sec0nd
tag
Miben jobb a Launcher Pro, mint az ADWLauncher?
Eddig én is LP-t használtam Fryon, de most nem cseréltem le az ADW-t CM7 alatt, gondoltam nem véletlen ez van benne alapból...[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Upsz....no akkor így elsőre azt mondom,légyszíves olvasd el az első hsz.-t (amint erre buzdít a topik CÍME is)...aztán olvasd el mégegyszer és nem is lesz semmi gond.Azért merem ezt mondani,mert én magam is aszerint jártam el mindenben.
Akkor még nem volt szabof1 kolléga remek írása ,amit ITT megtalálsz,köszönet érte neki.
Ezek alapján azt gondolom,lehetetlen,hogy ne sikerüljön a rootolás,romcsere,stb....
Sok sikert!
Hja és mielőtt más mondja : használd a szerkesztés lehetőségét-öt percig bármit módosíthatsz a szövegeden[ Szerkesztve ]
-
Puculo
aktív tag
Esetleg valahol van teljes körű részletes leírás a progi használatáról, ami mindent magába foglal PL. Root jog, egyéb segéd alkalmazás stb. ?
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
nbukta77
addikt
forrrevvver cm7
-
chab7
addikt
Na kérem, ez egy hozzászólás
Amúgy nem értem én sem miért nincs benne a 720p (bár ugye nekem zöld miatt mindegy). Régebbi nightly-kban benne volt. Elképzelhető, hogy azzal ha benne van akkor más részek lesznek instabilak. Gondolom ezen dolgoznak azért, és csak visszakerül. Na akkor nektek pirosaknak is örömötök lehet benne.
Nálam a 4.5.3 liheg a nyomában visszafelé ugyanis nem szeretek menni, csakis előreLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
zsirfecske
addikt
cm7 + lp, én is erre szavazok. egyetlen alternatívája lehet, a nálunk másik defy-on lévő cm7 + go launcher kombó sajnos be kell valljam, a go simán pariban van a fizetős lp-vel, sőt. és ugye ingyen nyújt minimum (khm) annyit. ha most kéne választanom, asszem nem venném meg a launcher pro-t.
-
natë
nagyúr
Az elmult hetekben az összes létező romot szétboncoltam, teszteltem a telefonomon.
Konklúzió : a CM7 tábornak van igaza. A többi romnál túl sok a kompromisszum.
Egyedüli szívfájdalmam a 720p hiánya, de reménykedem...A WiUi kicsit kakukktojás, mert több rom kellemes tulajdonságait egyesíti, viszont a MiUi bugokat sajnos hozza magával (igaz Wajk javítja rendre).
CM7 + LP. Bármennyire is nehéz beismernem, etalon
(azért a Nordic Froyo ott liheg a nyomában) -
Puculo
aktív tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni a SetVsel program használatához, ugyanis nekem nem jelenik meg a program indításakor legfölül a kék mezőben a 3 beállítási lehetőség. Mit rontok el?
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
chab7
addikt
válasz #71562240 #7901 üzenetére
Íme
-------------------------------------------
Idő közben az újabb rom is kapott több nyelvet
- multilanguage, en, ch, br, fr, nl, deDe ez még csak piros lencséseknek van. (Legalábbis nem írták, hogy ugyanez a zöld mod menne-e rajta)
-
törölt tag
Addig is, míg eljön a Kánaán, megköszönném, ha küldenél egy linket ahhoz az XDA-s guide-odhoz, amit a SOC csipes "ződlencsések" számára készítettél (telepítés menete, mit kell mellé feltenni...).
Bár nem akarom rászánni magam a telepítésre, de legalább művelődés végett elszöszölnék rajta, és szerintem mások is ránéznének, akik még nem találták meg az XDA-n. Kösz szépen.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest