Hirdetés
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok,
Kérem segítsen valaki:
CM7 RC1 van fent. S a Gmail push funkció nem mindig megy. Sokszor nem jelzi ha új levél van, néha meg csak több levél után. Meg kézi szinkronnál is sokáig szinkronizál mire behozza az új leveleket. Beállítások ok. Cache törlés is volt. Sőt, már gmail uninstall s reinstall is volt. De sajna nem javultmeg.Köszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Moon_Walker #4297 üzenetére
köszi, én nem találtam meg ezt
miben jobb az előző?
hogy jobb amúgy felrakni? wipe előtte és utána? vagy csak utána?
mondjuk az eredmény nálam mindig ugyanaz akárhogy csináltam eddig -
Moon_Walker
tag
válasz CoolBoy323 #4285 üzenetére
az xda-n megválaszolták:
újra be kell állítani az túlgörgetési effektet.amúgy én visszaraktam a 731-est... jobbnak tűnik szerintem.
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni)
-
tommjee
senior tag
Lehet csatlakozom én is a Defy tulajokhoz
-
Maximum1
őstag
Lassan megunják a romok hergelését, nem igazán van mit variálni rajta, hisz minden felhasználó ki/be pakolja a kedvenc programjait.
Elkezdődik a kernel háború, ott lesz majd igazán látványos a javulás.
Már alig várom.
Kernel a lényeg, nem a rom! -
errrtu
aktív tag
meglesem őket,köszönöm!
tehát az anysoft sehogy sem fog működni? nem kompatibilis?OnePlus3
-
errrtu
aktív tag
cm7 használók
milyen billentyűzetet használtok, mert sehogy sem bírom az anysoftot rávenni a magyar 4soros kiosztásra pedig kellene nagyon.OnePlus3
-
CoolBoy323
nagyúr
a legújabb nightly fentvan vkinek?
nekem dobálja az FCket az ADW, meg majdnem minden...
úgy vettem észre, h a túlgörgetéskor leginkább...vmit én qrtam el? wipe volt mindenhogy, de az FCk maradtak
-
Shyciii
veterán
Pár perces nyomkodásnál nem venni észre különbséget, kivéve ha pontosan tudod, hogy Froyoban milyen gyengeségeket vettél észre. Amúgy meg CM7 alatt a wifi kommunikációja gyorsabb (és itt nem az adatátvitelre gondolok), a kontaktoknál a scrollozás egyáltalán nem akad ha képek is vannak benne, I/O műveletek is jelentősen gyorsultak, durvább igénybevételű játékok is szebben futnak. De ezeket asszem a Quadrant teszt is kimutatja.
-
w333
félisten
válasz Lacopapi #4281 üzenetére
Nem értem miben gyorsabb a telefon??? mert az egyik ismerősnek a defy-jén cm7 van és semmi külömbséget nem vettem észre csak anyit hogy fényképezésznér 4X zoom-nál elmosodik minden és szivárványos lesz
Jah meg annyit hogy a vissza gomb folyamatos nyomás-ára bezár minden folyamatot, ami egy jó megoldás (Viszont 2.2-ben van task manager amiben van "Auto End List" )
Nekem ami nem tetszik gyári 2.2
1: Nem magyar
2: Bug-os a Data manager
3: Fájlkezelőben nem lehet zenét küldeni Bluetoth-on[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz CoolBoy323 #4280 üzenetére
Hát remélem hogy lesz gyári 2.3 vagy legalább a cm7-ből stable mert pl. zte blad-re van cm7 stable
-
CoolBoy323
nagyúr
biztos h nem fog attól bedögleni, h sokat telepítgetsz
kicsit légy nyitottabb!!a CM a legjobb rom, bizton állíthatom! nekem rc0 volt közel 2 hónapig fent, és tökéletes volt!
most miui van pár napja, és sajnos van jópár hibája, és lassabb lényegesen a cmtől...
most felrakom a legújabb nightlyt, és megint hónapokig fogom valszeg használni
annyit nem újítanak bennük, h érdemes legyen mindet feltenni...amúgy meg mybackup pro-val mindent visszapakolhatsz minden romra, és olyan, mintha mise történt volna
ámenszerk: 2% se a magyar miatt telepít! hanem a sokkal gyorsabb rendszer miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Az ADW kellemesen bővíthető és sokoldalú,sokféle beállítással,bár részemről azt gondolom,hogy jobb a Launcher Go,vagy az általam használt iszonyú gyors Launcher Pro.
..mint írtam,leálltam a telepítgetésekkel,ezzel meg vagyok elégedve,olyan nagy változások nem lesznek már sztem.A teló flash memo-ja sokat bír,bár nincs tesztelve,hogy mennyi újratöltésre van kitalálva....azonban aligha tudod elérni a limitet
Más típusnál tudok 300 körüli telepítésről és nincs gond a mai napig (azóta több).[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Lacopapi #4276 üzenetére
Nem értek valamit a cm7-ben ? Miért erőszakolják rá az emberekre az adw lauchert ? szerintem a motorola gyári launcher sokkal szebb és jobb is
Félek én is hogy bele esek abba a hibába amibe te is Látom hogy 803 nightly vagyis auguszus 3 nightly és nem akarom minden nightly után ujratelepiteni mert egy bizonyos telepités után biztos vagyok benne mire kijön a gyári 2.3 bedöglik a teló
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Mindenki másra esküszik,nekem anno bevált az RC1v2,de jelenleg a 803-1959 -es nightly verziót használom megelégedéssel,Launcher pro kiegészítéssel,mert az gyorsabb mint az ADW.
A WIUI a kínai alapra épített magyar verzió,ha visszalapozol,akkor megtalálod a vele kapcsolatos dolgokat.Érdekes rom,másképpen közelíti meg a felhasználót-nem rossz.
Nálam jó a video,jó a kamera,minden jó
Wifi-ről nem tudok,mert nem használom sosem.Illetve azon megy a laptopra a net,de az más.[ Szerkesztve ]
-
-
-
w333
félisten
válasz CoolBoy323 #4272 üzenetére
Nem bugos??? akkor miért nem stable ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Valaki tudja hogy defy-re mikor jön a 2.3 és a Cm7 verziók-ból mikor lesz már final (stable) változat ???
-
szabof1
őstag
válasz Speed limit #4265 üzenetére
2-3 óra múlva tudom csak.
-
szabof1
őstag
válasz CoolBoy323 #4261 üzenetére
Ez most is működik: http://defy.tanguy.tk/jordan-nightly/
-
Lacopapi
addikt
válasz CoolBoy323 #4261 üzenetére
EZ ?...nekem megnyílt.
Egyébként ebbe bele lehet őrülni-naponta telepítgetni-,nem is tudod tesztelni igazán...én már leálltam az 1959-nél.
Tedd be saját könyvjelzők közé,bár meg kell mondjam,hogy néha ez sem műxik...
Egyébként most a tied is nyit[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
miért nem tudom soha megnyitni a nightly-s oldalt???
van másik oldal, ahol elérhető a legújabb?
-
szabof1
őstag
válasz Speed limit #4256 üzenetére
Szia!
Anno én lementettem premete cuccait.
A readme doksijában ez van: "...Ahol a romot lehet alakítani, az odamásolt update.zip-re átnevezett fájlt szignálja a sign.bat parancs..."
Tehát szignálni kell az új zipet. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz Speed limit #4258 üzenetére
max azt fogja mondani, h nem tudja telepíteni, és annyi
a recovery és a restore gyönyörű világában élünk avatartárs -
Speed limit
tag
válasz CoolBoy323 #4257 üzenetére
Mert nem akarom kinyírni a telot . De lehet kipróbálom nem más újra húzom. . Majd jelentkezek akkor az eredményekkel.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Speed limit #4256 üzenetére
Miert nem probalod ki?
-
Speed limit
tag
Az a kérdésem lenne még mindig hogy ha turkálok a zip fájlban újra kell szignálnom a zip fájlt?
-
Heimdallr75
őstag
igen ezt már végigjátszottam, köszönöm.
Viszont érthetetlen, próbálom megoldani a problémát, csak kíváncsi voltam rá másnál is adott e ez a bug.
Ami nagyon fura mert gyári appal nincs gond.
videóhoz próbáljuk lekérdezni a modul típusát, de elég kaotikus eredmény van. Esetleg segítene valaki BAYERN modulos?
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
lvnt
őstag
válasz Heimdallr75 #4252 üzenetére
Settings -> Applications -> Manage applications -> lgCamera -> Clear data és Clear cacheSzerk.: Most nézem. Itt nem segít -nekem- a gyári appnál jól bevált módszer.
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
kérhetnék egy kis tesztet tőletek? lgcamera app segítségével, fotó módban 5Mp nél vagy 3,8Mp nél, ha a Flash(vaku) auto/on/torch állásban van (auto esetén villantás), a képnél előfordul hogy csak "feketeséget" exponál?
köszönöm.الغريبة في هذا الكوكب
-
-
Xes750
tag
Hello Defy useresek!
Jelenleg 2.3.4 es CM7RC1 van a defymen.
Notifications ből eltüntek a wifi/gps/etc gyors gombok
Kérdésem az lenne hogy sikerült elvarázsolnom... :S
és hogyan tudnám újra elérhetővé tenni?(Tudom ciki kérdés de nem igazán találtam meg hol lehetne :S )
Köszi előre is!
-
sztyuii
csendes tag
Sziasztok ! Lenne egy kis problémám a telefonnal. Egy hete mikor kijött a WIUI frissítés akkor rátettem a telefonra, kezdetben nem volt vele baj aztán FC k sorozata jött fel : " The process android.process.acore has stopped unexpectedly. Please try again ". Visszatértem MIUI ra, ott is bírta 1-2 óráig, aztán megint folyamatosan előjött. Gondoltam hogy a frissítéssel lesz a baj, de nem, mert ma mikor feltettem a 1.8.5 ös frissítést nem állt el a hiba. Közben nem tudtam megcsinálni a telefont, mert nem voltam otthon, és igy használni sem tudtam ,mert a telefon könyvet nem volt oly kedves megnyitni. Van valami ötletetek hogy mitől ilyen, vagy hogy mit csináljak ? Előre is köszi !
-
Speed limit
tag
Sziasztok,
Megerősítést kérnék abban hogy ha kicserélgetem az appokat a CM7 zipben + pár dolgot és utána rakom fel Recoveryböl. Nem kell újra szignózni a zipet ugye?
Kerestem premete packját amit múltkor leszedtem de elfelejtetem menteni és azóta újrahúztam a gépet.Más:
Rádio-hoz hozzá szólva nekem mindent normálisan kiír de csak a Radio1 meg a Classfm jön be a többit ha beakarom állítani fc-zik az apps[ Szerkesztve ]
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #4242 üzenetére
Még egy eszembe jutott, a Polarisnál is függ az FM rész hogy milyen radio_rom van rajta. Ez a Defy-nál a baseband lesz szerintem. Neked mire van állítva? Nálam a baseband verzió EPU93_U_00.59.01 és a switcherben Central Europe Hong Kong stb.
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #4239 üzenetére
Kipróbáltam wifi off és apn off mellett is. Annyi a különbség, hogy gyorsabban bedobja ezeket a fals RDS infókat.
Az sem lehet, hogy a tokaji adók nem sugározzák az infókat, mert a gyári romban is ment, meg egy RDS-es zsebrádión is megjelennek a helyes adatok.
Már a program cache törlése is megvolt és nem akarja így mutatni mint nekedLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Lacopapi #4230 üzenetére
Hát én is így csinálom. A JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE -re teszem a nightly-t közvetlenül (ugyanis nem erősített még meg senki sem, hogy bármi más kellene, mert ebben minden benne van, kernel stb)
Szépen megy is minden de az RDS funkciót nem tudom előcsalni rendesen (tokaji Petőfi csak ennyit ír - classical, alatta pedig a listában a szlovákok a krix-krax-okkal):[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
megvan az első válasz a cm7 magyar fordítás javítására:
"translations should be contributed directly to cyanogenmod.com, then if accepted it will be merged into the defy version eventually.."
hehe, a cm fórumon meg ezt találtam, nem éppen tűnik olyan egyszerűnek ahogy gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Tudja valaki hogy mikor lesz elérhető az uj android market ??? gyári 2.2 froyo
-
zsirfecske
addikt
válasz CoolBoy323 #4196 üzenetére
hagyd rajta plusz 1-2 órát töltőn, és szép lassan felkúszik. ha mégsem, akkor vedd rá a többieket itt hogy rövid i-vel írják a szervizt
-
motofi
aktív tag
Hali! Az én telom kamerája zöld lencsés. Kicserélték benne azt a bizonyos fájlt ami lehetővé teszi a széles képernyős felvételt(widescreen). Nos azóta a fényképezés fagyogat,csak néha sikerül ebben az állásban képet csinálni,sőt azóta 5MP-ben is fagy.
A 3MP beállításban vagy ez alatti állásban nem fagy a fényképezés. Úgy,hogy én már kiegyeznék az 5Mp-el is ha visszatudnám csinálni az egészet.Tud erre valaki megoldást?[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
chab7
addikt
válasz CoolBoy323 #4211 üzenetére
Mikor a kalibrációt végeztem nekem is kb 1,5 órán át állt 99%-on, aztán 100% lett.
Na kipróbálva a legutóbbi nightly-val (CM7) a rádió RDS része nagyon nem úgy működik ahogy kellene. Pontosabban állomásneveket nem is ír (Egyedül az ukrán VERSIYA-t írta ki)
A szlovák adók KZYK féléket írnak ki, a magyarok meg csak: Jazz, Classic, stb.
Másnál mi a helyzet az RDS-el?
(Annyi még, hogy magyar rádiókon ha hallgatom egy ideig akkor még kidob olyasmit, hogy mi megy éppen rajta - bár sosem az mint amit ír. Vagy Kossuthnál volt műsorvezető, szerkesztő adat. De pont az állomásneveket sehogy nem akarja megjeleníteni.)sBc: Hát ez a gyári nekem is ocsmány volt. Ez is szerepet játszott abban, hogy már 1 naposan főzött rom kerüljön fel rá.
[ Szerkesztve ]
-
sBc
aktív tag
Bocsi!
-
sBc
aktív tag
Sziasztok!
Frissítettem 2.2.2-re, de a Clock Widget nem méretezhető át vízszintes egyszeres sorba.
Más launcher simán átméretezi csak a gyári blur nem. Erről beszélek!
Valaki tud megoldást?
Vagy feltölthetné valahová 2.1-ből Root Explorer-el kimásolt a system/app/ClockWidget.apk -t, talán segít. + ClockWidget.odex fájltKöszönöm!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Moon_Walker #4205 üzenetére
90rol sehova nem mozdult...
most megprobalom lemeriteni, hatha akkor eszhezter -
slecht
aktív tag
Köszönet!!!
[ Szerkesztve ]
-
slecht
aktív tag
Szia mindenkinek!
Garancia miatt kellene visszaraknom egy gyári romot a CM7 helyett.
Lehetséges ez egyáltalán? Ha igen akkor hogyan?
Légyszi segítsetek!!!!!!! -
Halo
senior tag
WIUIsok:
naptár
hogy a búbánatban lehet a hónapok között lapozni?
sehogy se tudtam az augusztusról elmozdulni.
jáááááj.... most jöttem rá... le-fel kell húzkodni és akkor lapozza a hónapokat...
tegnap mikor kellett, akkor egy istennek nem jöttem volna rá... nos, most legalább aki nem tudja, megtudtaSim kapcsolatok
erre aztán tényleg nem leltem semmit.
hogyan lehet megnézni, mi van elmentve a sim kártyára?
jó, most szedtem le egy külön app-ot, de érdekelne, lehet-e egyáltalán gyárilag megkukkolni.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Moon_Walker
tag
válasz CoolBoy323 #4196 üzenetére
Még várni kell sokat, szép lassan bele fog csepegni 100-ig.
(nem kötelező megadni)
-
Land
veterán
válasz CoolBoy323 #4193 üzenetére
CM7-nél 2400-2500 körülit hozott ha jól emlékszem.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest