- Fotók, videók mobillal
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Halo
senior tag
WIUI 1.8.19.
tegnap 22:30-kor repcsibe rakva, reggel 7-ig.
99%-ról 97%-ra.
szerintem ez a 7-9 órás repcsi alatti 1-2% csökkenés nagyon jó.
napközben is elvan a teló, most majd estig nézem még - igyekszem normál használat mellett meglesni, reggelig meddig lesz - bár, éjszakás leszek, valószínű filmet is nézek majd...nah, s egy örömhír - ha minden igaz, becserélik a cl10-es karit egy cl4-esre...
aztán elvileg szabad a ROMzsibvásár[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
atedg
tag
CM7 akksihasználat terén van javulás a nightlykban???
nordichoz képest nem sokat bír nekem pedig CM7ben visszavettem az órajelet is 800-ra
-
defygaben77
tag
Tudnátok valami jó kamera app-et CM7-re? Olyan kellene, amivel használható felvételt lehet készíteni esti fényviszonyok mellett és esetleg a Win. media player is lejátsza?! Köszi!
Iphone15, Pro, Apple Watch Ultra, Airpods Pro
-
kakukkmarci
senior tag
válasz CoolBoy323 #5558 üzenetére
Szerintem az gyári alkatrész, az üveggel egybeépített érintő fogalma keverheti itt a dolgokat.
noob... rooter... geek
-
Lacika007
csendes tag
Megoldodott. 4.5 os rsd lite regi volt neki.
-
Lacika007
csendes tag
Megvalami, akku nelkul is megy a telo, egybol ahogy radugom motorola logo
Ennek kampec? -
Lacika007
csendes tag
válasz szabof1 #5585 üzenetére
http://androidunderground.info/telefonok/motorola/defy/788-motorola-defy-felkeszueles-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdknek
ezt kovetve a odaig jutottam, hogy az rsd lite felismeri a telot, de amint a start -ra kattintok hibat ir.
Ha feheren vilagit a led, akkor legalabb tolti az aksit? -
-
Lacika007
csendes tag
válasz szabof1 #5583 üzenetére
ezt a progit hasznaltam:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=875233
automatice indult a recovery. aztan wipe es es megadtam neki a zip falj(oka)t.
A cm7-nel nem tokolt sokat nehany masodperc. aztan ujrainditas utan az alap feluletet kaptam semmi hatasa nem volt.
Aztan ugyanigy a MIU-t es csak motorola logo. -
Lacika007
csendes tag
Megprobaltam feltenni a cm7-et, de ugy indult a telefon mint amikor vettem.
Ezutan a MIU raktam fel, de csak a Motorola logoig jutttam. Nehany perc utan aksi ki majd megint csak a logo. Nincs ujraindulas.
Help pls! -
szabof1
őstag
válasz Norbi0517 #5577 üzenetére
De nem linkelted be! Pontos link és mettől-meddig csináltad meg. Vol-e valahol valami furcsa vagy eltérés a leírtakhoz képest, stb.
Azért szeretem a saját leírásaimat belinkelni, mert elég részletesek és képek is vannak benne és ott vannak a lépések sorszámai, amire könnyű hivatkozni.
Ha nem megy, akkor csináld meg ezek alapján: [link1] és [link2]Szerk.: Na ez már jó, írd le, ha elakadsz, hogy milyen lépéseken vagy túl.
(Egyébként ebben benne van rum-cajsz leírása is, csak részletesen és képekkel.)[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
19-e óta elmaradtak a NIGHTLY-k... Lehet tényleg jön egy RC?
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
Én már úgy szeretnék a szmájlik között egy homlokára csapó fejecskét
szabof1, a te leírásod alapján amit mira72 linkelt neki. De ezek szerint nem pontosan úgy ahogy leírtad.
(#5574) RootRulez: igen, az egyik fejlesztő srác a napokban utalt egy rc1,5 kiadásra az xda-n. Kérdés, hogy vicc volt-e vagy komolyan jön, de szerintem lesz.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Norbi0517
csendes tag
Na elméletileg készen van a CM7, a leírás szerint csináltam meg mindent, kívülről valami változásnak kellett volna történnie? Illetve ugyan úgy 2.2.t ír a telefon, ez normális?
-
Lacika007
csendes tag
Koszi! Megoldodott. Nem tudom, hogy. Talan az USB debugging-ot hogy kikapcsoltan? Ez szamit? Eleg kezdo vagyok 2 hete van meg a telo.
Most, hogy megcsinaltam a nandroid backupot, ugy gondoltam atallok gingerbread-re, meg kiprobalom a cm7-et.
Ha vissza akarom tenni a mostanit, akkor azt meg tudom oldani a recoveryvel garanciavesztes nelkul, ugye? -
mira72
őstag
válasz Norbi0517 #5567 üzenetére
"Csak Neked" .. .
Olvasgass kicsit, nem ördöngösség, menni fog ...MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Norbi0517
csendes tag
elkezdtem csinálni a cm7et, de a bootmenüt nem tudom előhozni, hiába nyomogatom a logónál a hangerő le gombot, és kék led sem villan fel, mit csinálok rosszul?
-
Lacika007
csendes tag
Sikerult rossz clockwork-ot feltennem, nem a defy-hez valot.
Nem indul a recovery menu, fekete kepernyo. Mit lehet ezzel kezdeni? -
Norbi0517
csendes tag
válasz CoolBoy323 #5560 üzenetére
-
natë
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5558 üzenetére
Írtam nekik, eddig nincs válasz. Gyanítom úgyis azt mondják, hogy GG.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Norbi0517 #5559 üzenetére
hogy hány ezerszer volt már ez belinkelve...
és még hányszor lesz... XD -
Norbi0517
csendes tag
Valaki tud nekem adni egy linket a legújabb CM7-ről? Rum-cajsz leírása alapján csinálom és ugye az májusi.
-
ronaldo
őstag
Van valami fejlemény CM7 fronton? Nekem még mindig az RC0 van fent (2.2 CEE-re való), mondhatom, hogy a nyarat kiszolgálta, de a videófelvétel pl. használhatatlan. No nem szoktam vele videózni, de minap mégis akartam volna cirka fél percig, de még csak fókuszálni sem szeretett volna.
Jó lenne már egy végleges verzió és akkor pontot lehetne tenni a frissítgetések végére.
[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
Szia! A leírás az én egyik első "művem", sajnos a készítésekor még nem voltam olyan alapos, mint újabban és akkor CM7 volt a telefonomon.
A Custom Recoveryt 2.2 esetén - miután telepítettük a Defy 2ndInit programmal - a "Custom Recovery" (1. sor) kiválasztásával érjük el.
A leírást frissítettem és új kép is került bele. Bocsánatot kérek, hogy összezavartalak. -
natë
nagyúr
Na, a kici kínai eladó jó arc volt, cancellezte a vásárlásom. Találtam olyat, ahol egyben van minden ami kell, viszont nem vagyok meggyőzve, hogy tartalmazza a gorilla üveget is. Szerintetek?
-
Flashback
addikt
Cardio Trainer miért lép ki folyton? Elindítom, lezárom és mikor meg akarom nézni mit futottam akkor már rég kilépett?!
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
croli
aktív tag
válasz Maximum1 #5545 üzenetére
1 hsz-ba is mehetett volna
azt hittem a ue-ra hogy magának az alkalmazásnak a hibájaHeimdallr75 az alternativa az tökéletes mert ott van lyrics is radio az már jól megy most már nézek zenelejátszót ami szintén tartalmaz lyrics
és még felvenni is enged na de átmegyek a másik topikba majd[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
user errort hogy lehet kiküszöbölni wipe
-
croli
aktív tag
válasz Heimdallr75 #5539 üzenetére
hol? csak megye szinten Békés
mivel? ezt nem értem mire érted
milyen adót? a legalapabbat (országos rádió...) neo fm csak annyit írtam hogy "neo"ezt írja a winamp: "Error parsing data"
na ezt abszolút nem értem csak simán a winampban akarom a shoutcastot használni
lényeg ez a helyzet: shoutcas-> majd állomás neve neo-> katt a keresés gombra->erre hibaüzenet
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
keres valami rendes lejátszót ami támogatja a lyrics funkciót.... uber music... poweramo, player pro stb. olyat ami fm-alatt mukodik erős kétségeim vannak hogy létezik ilyen max rds infósávon letolja az adott rádió az infókat.
marketen radiok+ alkalmazás magyar netradió player.
szinte mindet lehet hallgatni winampal, ez első ránézésre user error lesz náladszerk: nem tudom mivel próbálod, hol milyen adót...
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
croli
aktív tag
válasz Heimdallr75 #5537 üzenetére
konkrétan én internet rádiót kerestem (ja és egy csomóban nem is lehet keresni pl winamp-ot próbáltam shoutcast-ban ez volt gyári 2.2-n ott ment de itt vmi errort írt ki, azért a gyári jobb volt mind1-iknél)
és azt jelentené hogy mikor belemegyek a zenelejátszóba be van kacsolva a wifi vagy mobil data akkor letölti a zeneszöveget és miközben megy a zene írja a sort olyan mint egy karaoke (ja és fm-ben is működjön) de a kézikönyvben így állt ez a funkció angolul "tell me what is playing" vmi ilyesmi"ja és asszem ez a powered by tunewiki volt
és egy csomó net rádió nem kompatibilisés annak kiküszöbölése??
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
A kérésem 5503 még mindig áll csak közben már találtam egy appot amivel lehet online rádiókat fogni wifivel vagy mobil adattal
úgyhogy a kodak meg a zene szövegének kiírását keresnémszerk: a marketon találtam kodakot de nem tom melyik lenne az
[ Szerkesztve ]
-
konikan
aktív tag
Üdvözletem mindenkinek!
2.3.4-es romnál ahol nincs downgrade, és a kamera sem működik, valahogy meg leget kerülni a downgradet?"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Bundás86
csendes tag
Urak!
Segítségre lenne szükségem!
Ki tudta már megvalósítani azt, hogy WIFIN keresztül DLNA segítségével át tudja dolgait másolni a gépre!
Én ebbe a hibába botlottam? Valaki járt már így? Magyarított gyári 2.2 vel rendelkezem és Windows 7 Professoinal oprendszer van a gépen!
Köszönöm a segítséget előre is!
by Bundás
-
natë
nagyúr
válasz kakukkmarci #5528 üzenetére
Bocs lejárt a szerkesztési idő...
Nem találok keretet üveggel, esetleg tudsz segíteni honnan tudnám megvenni?
-
natë
nagyúr
válasz kakukkmarci #5528 üzenetére
Ejj...na azt nem tudtam, hogy együtt van a kettő....
Akkor ezt gyanítom megszívtam. -
kakukkmarci
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
Urak. Amióta feltettem a 2.2 őt azóta két problémába ütköztem. Egyik,hogy a fényerő automatán igencsak halovány, a másik ,hogy a 2.1 el csodálatosan éles fényképeket készítettem,evvel meg nem annyira csodálatosak Netán belefutott más is ezekbe? És van e rá megoldás?
Előre is köszi.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
hadaway74
tag
Hello.
Segítene valaki? Fel raktam a CM7-et de valami gebasz lett. csak a motorola jel kapcsol be ütemesen.Mit tudok tenni?megyek mert jövök.
-
Norbi0517
csendes tag
Sziasztok, korábban már jártam itt, akkor is szoftverfrissítés miatt, az lenne a kérdésem hogy van-e már "hivatalos" Ginger a telóra, vagy Cyanogen Modos még mindig?
-
natë
nagyúr
válasz Heimdallr75 #5519 üzenetére
Ezt vettem meg. Nem műanyag itt a védő. Néztem a magyar árakat, 1700+pk csak a szilikon védő.
Ha beszívom, így jártam.Szerinted a linkelt alkatrész az, ami nekem kellene?
-
natë
nagyúr
Itt sérült és jól gondolom, hogy ilyen kell a cseréhez?
-
Z0C!
őstag
válasz forintuser #5509 üzenetére
rámragadt persze.
leellenőrizem a zipet és hibás volt...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
volvoguy
addikt
Üdv! meddig érdemes futtatni a tesztprogit a cpu Vsel változtatása után? 2 óra elég? 5 óra? (természetesen még HD játékokokkal is tesztelnék ezenfelül!)
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
RootRulez
félisten
Ejj, én voltam farok.
Pár nappal CM7 telepítés előtt jött email a googletől, hogy változtassam meg a jelszavam (mindezt azért mert két levelet küldtem pár másodpercen belül egy havernak)
Na akkor megváltoztattam, csakhogy a mentés, amit visszatöltöttem CM7-re, még a régi jelszavas K9 volt... Tehát csodáltam, hogy nem töltötte le a leveleket, hisz a jelszó se volt jó.
Szóval én voltam láma.
═════════════════════════════════════════
-
chab7
addikt
válasz RootRulez #5502 üzenetére
Írd már meg mi volt, szerintem sokan járnak így és lenne válasz rá
Más: a 0814-es nightly-nak valóban jó volt az akksihasználata mert a 0818 és 0819 amik most vannak fent ugyanúgy jobban merítik mint a régebbiek (és még mindig nem vagyok otthon).
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Maximum1
őstag
Ezt próbálta már valaki?
Gyengébbeknek: tudom a videó Galaxy-ról szól! -
natë
nagyúr
válasz kakukkmarci #5493 üzenetére
Ha nekem a jobb felső sarka sérült, tehát nem az üveg és nem a hátlap, hanem az azok közti "kanyar", akkor elég ez?
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
hi!
az a helyzet, hogy fel akartam tenni a Cm7-et.
viszont mindent úgy csináltam ahogy kellett viszont ennek ellenére csak a motorola logó jelenik meg 2percenként...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
croli
aktív tag
Esetleg nem lehet valahogy visszatenni a gyári képszerkesztőt (azt a kodak micsodát) meg azt mikor a zenelejátszó kiírja (internet eléréssel) a zeneszövegét és az fm rádióban is kiírja?
+ még kéne az internet rádió (gyáriban valami fm cast vagy nem tom)
(ez az mikor beírom a nevét és neten keresztül akármelyik rádiót hallgathatom)[ Szerkesztve ]
-
Mcomp
tag
válasz forintuser #5495 üzenetére
Köszönöm de megoldottam.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest