- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #1971 üzenetére
Jaja, igazad van.
Ezen meg sem kell lepődni.
Eközben az ország jelentős részén esély sincs hogy elterjedjen a szélessávú net.
Hasonló helyzetben vannak az ex fibernetesek, csak nekünk nincs hova átmenni, még sem panaszkodunk...
Mit szóljanak azok Afirkában, akiknek nem hogy szélessávú nethez nem jutnak hozzá, hanem a megfelelő étkezés is esélytelen.
Szerintem minden csak viszonyítás kérdése. -
G.I.JOE
senior tag
válasz
enginev3.0 #1953 üzenetére
Igen, azt tudom, csak szeretnék valami konkrétumot, hátha a nagyvezírek tudnak bent az irodában valamit.
-
válasz
enginev3.0 #1927 üzenetére
Mennyire igaz hogy jön a digi pest megyében? Tápióbicskére is jön ha jön?
-
Rent
senior tag
válasz
enginev3.0 #1637 üzenetére
jól emléxem a digiéknél nincs ugye ilyen extrém használat? tehát lehet akár TB fölötti adatforgalom is havonta. Mondjuk 29-es körzetben sem foglalkoztak vele. Szóval Digiéknél sincs ilyen ugye?
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #1631 üzenetére
Ok.
Azért kérdeztem mert azt hiszem ott UPC kábeles sincs csak a tányéros. -
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #1629 üzenetére
Monorierdő is biztos digi ügyileg?
-
hirvadász
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1627 üzenetére
Üllő állandó lakosainak száma jóval meghaladja a 10.000 főt.
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #1567 üzenetére
Még mindig betonstabil.
(Skype, online game megy közbe) -
Rent
senior tag
válasz
enginev3.0 #1567 üzenetére
ja néztem..
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #1491 üzenetére
Nem mindenkinek fontos annyira a sebesség, van akinek a 20megabites is bőven elég.
-
berbatov2
senior tag
válasz
enginev3.0 #1464 üzenetére
Kötelező szabadság
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #1365 üzenetére
ugyanaz mint eddig, rohadtul semmi változás
biztos megérte az alvállalkozókat kiküldeni kábeltcserélni.ami viszont tényleg oltás, hogy ecseren az új részen, kihozta a upc végre a faoszlopjait , meg bekábelezett, azt mellette rá 1 hónapra ott volt a digikábel az elműs olszopokon.
jól benyalták, senki nem köttette még beuploadom a megszokottól szarabb lett.
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #1324 üzenetére
Apámat felhívták telefonon, most 2500Ft a megfelező és 3460Ft az adsl bronze
-
Dictator^
veterán
válasz
Homér blogon meg mindenhol volt már róla szó.
Tele van a net ezzel UPC - 29-es körzet!!!NE HAGYD TE SE.
De igazából max infóáradat megy.. más nem, szóval nem igen sikerült semmit tenni ellenük.
Homér blogon volt már hasonlóról szó, meg UPC fikázás.. de semmi..
Szóval itt szerencse a Digi, hogy jön.. de ahova nem épít ott is kéne valami alternatíva. -
enginev3.0
félisten
válasz
vagy ha nem, akkor valaki nem ismer egy anonymus tagot?
-
Anonymus X
tag
válasz
enginev3.0 #1206 üzenetére
Ja, biztos megsértődtek a DIGIre és a UPC "rage quit"-ot hajt végre a 29-es körzetben
.
6 óra karbantartási idő alatt kapcsoljanak át FiberPowerre és akkor talán tárgyalhatunk
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #1055 üzenetére
Lol, és tényleg
Bár ugylátom a 8mbit, mintha maradt volna, legalábbis én asszem 6250-et fizetek, mivel régóta nem volt már hűség rá. -
TCr
veterán
válasz
enginev3.0 #1033 üzenetére
Régi, de most újra elolvasva is kicsordult 1-2 könnycsepp a röhögéstől.
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #1029 üzenetére
Adsl-nél örülni kell hogy megy ennyivel, régebben használtam adslt t-home területen, 1megabitnél többet nem tudott a vonal, mert messze volt a telefonközpont.
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #1020 üzenetére
Pl az maradna aki azokat az adásokat nézi ami nincs a digin pl comedy central
filmmúzeum, nem rég volt festés, vagy nincs más választása mint az Upc, gyűjti a shell smart pontokat
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #1020 üzenetére
Nem arról van szó, én is nevetségesnek tartom, és már csak amiatt se maradnék mert UPC.. de komolyan, semmi kábelnet, hanem emeljünk sávszélt amig bírja
komoly..
-
válasz
enginev3.0 #977 üzenetére
Valószínűleg. Kábeles netnél már évek óta így megy.
-
válasz
enginev3.0 #975 üzenetére
Levél küldésre alapértelmezetten csak a UPC saját SMTP szervere használható.
Itt lehet engedélyezni más SMTP szerver használatát. -
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
enginev3.0 #945 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, hogy mit küldenek, szerencsére hűségnyilatkozat nélkül vagyunk már csak, mert nem tudtak semmi kedvezményt adni tavaj, és egy olyan megoldás volt, hogy a hűségnyilatkozatos havidíj marad, de nem kell hűségszerződést kötni.
Remélem hamar kiépíti a hálózatát itt a Digi, ha januárba nem is remélem februárban már lehet a szerződést kötni
-
TCr
veterán
válasz
enginev3.0 #936 üzenetére
Tegnap este PS3 játék közben 1x-2x felugrott a ping 3-500-ra, anyáztam rendesen...
-
Taktoj
aktív tag
válasz
enginev3.0 #927 üzenetére
ott segitek ahol tudok.
de mondok jobbat. vagytok itt kb 20an. osszefogtok 19 en fizettek mini csomagot egy pedig a 18 Mbps t az 1 nek mki kuld 500 ft t. cserebe o odaadja a f.nevet s jelszot. s mki orul a gyors monortelnek -
leviske
veterán
válasz
enginev3.0 #908 üzenetére
Ez esetben elnézést a felesleges felbujtásért, pedig többször hangsúlyozta is, hogy az egész 29-es körzet...
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #910 üzenetére
és gondolom nem is lesz.. mert azt tudtam, hogy nincs.
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #908 üzenetére
maglódra nem kérdeztél rá ?
-
leviske
veterán
válasz
enginev3.0 #895 üzenetére
Ez ne riasszon vissza senkit, elméletileg már 1,5-2 éve megvannak a munkálatokkal.
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #892 üzenetére
Remélem Én már de.15-én Digi előfizető leszek
ByBy UPC -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #890 üzenetére
Két böngészőbe probáltam, mindkettő 404-es hibát dob rá.
(#889) smog86: jelenleg nem tudom, volt egy kis probléma, megvárom amig kihül, utána kérdezem.
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #884 üzenetére
De honnan jött egyáltalán ez az info hogy lesz port szűrés. És akkor mi lesz tiltják a torrent oldalakat vagy mi?
-
kabelmania27
félisten
válasz
enginev3.0 #882 üzenetére
Tavaly albérletben voltam, internet 15 csomagunk volt. Tökéletesen működött semmi gond nem volt vele. Nem kell aggódni
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #880 üzenetére
És akkor most mi is fog történni?
-
sketchifun
senior tag
válasz
enginev3.0 #857 üzenetére
Invitel szolgáltat itt?
-
sketchifun
senior tag
válasz
enginev3.0 #853 üzenetére
Franc essen beléjük.
De itt meg más nincs, csak az a csodasebességű Mobilnet. -
smog86
senior tag
válasz
enginev3.0 #836 üzenetére
Egy próbát megérne az Invitel, ha probléma van, ők legalább foglalkoznak vele.
Mondjuk hóesésben lehet gáz lesz, de az nem tart örökké.
De persze ez az egész függ attól is, hogy milyen messze van tőled a torony és milyen antennát kapsz. -
spirit007
senior tag
válasz
enginev3.0 #823 üzenetére
Nyilván.
Egyébként nézd meg a számládat, mert neked is rajta kell legyen az ASZF módosítás: 4.2.5 pont és 2.1.3.4 pont -
spirit007
senior tag
válasz
enginev3.0 #816 üzenetére
Pontosan ilyen levelet kaptam ...és pontosan ezt a f@szt szopom én is.
Viszont még hozzáfűzték, hogy dec.1-től ADSL-en is működni fog a portszűrés.
Tehát drágább és szarabb lesz. -
smog86
senior tag
válasz
enginev3.0 #819 üzenetére
Nincs náluk próbahónap?
Amúgy Invitel cégeknek eddig is szolgáltatott wifin keresztül, tehát nem most kezdték.
Az más kérdés, hogy azon a területen a régi emberek maradtak-e vagy Inviteles emberkék vették át. -
smog86
senior tag
válasz
enginev3.0 #816 üzenetére
Írd már nekik vissza, hogy nem kell, mert jön a Digi és 4700Ft-ért 80/25-ös netet adnak.
-
fux0r
csendes tag
válasz
enginev3.0 #814 üzenetére
Sajnos nem tartott sokáig az öröm, modem újraindult magától és visszaállt az eredeti sebességre. UPC...
-
spirit007
senior tag
válasz
enginev3.0 #800 üzenetére
Jahh, a jó k*@&# anyjukat!
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #796 üzenetére
Jó lenne ha a Digi is elkezdene már mocorogni mert 30.-án lejár a hűség nyilatkozatom a upc-nél és amíg nem hosszabbítok akkor a teljes árat kell nekik fizetni.
Hogy lesz így december 31-ig bekötés -
smog86
senior tag
válasz
enginev3.0 #796 üzenetére
"Btel-nél sincs csak 1-2-8 megabit, miért nincs 4-5-6 vagy valami, a kettő érték között?"
Ők ugyanazt adják tovább amit a UPC kínál, csak ők nagykereskedelmi áron kapják, így némelyik csomagot olcsóbban tudják adni.
-
Ghandi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #794 üzenetére
Legszivesebben elmennék a fogysztóvédelemhez,és ha más nem is,de annyit jó lenne elérni hogy a reklámban láthatóan jelezzék hogy ez a szolgáltatás vagy szolgáltatás díja nem vonatkozik a 29-es körzetre.
Persze azzal tisztában vagyok hogy ebben az országban a fogyasztóvédelmet kiröhögik az ilyen cégek,és nem történne semmi,vagy a fél életemet és a munkaidömet feláldozva ugrálhatnék addig amig mindenki elküldene a sunyiba,de akkor sem lenne változás.
Nagyon idegesítő az egész,föleg az hogy nem tehetek semmit,ebben az országban pont az ügyfelet nem érdekli senki................... -
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #766 üzenetére
Az utca másik oldala + 20 év
-
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #762 üzenetére
Amikor telefonon Én érdeklődtem a gyorsabb net után az ügyfélszolgálatos nő mondta,hogy várjak egy kicsit be mérik a vonalat. Utána közölte,hogy nem alkalmas a gyorsabb nethez. Magyarázott ,hogy azért mert Vecsés messze van Monortól meg az elosztó ( vagy mi a fene ) pontok is levesznek a sebességből.
A DIGI-hez megyek ( most kötik be Vecsést ) már megkötöttem velük az elő szerződést max. december 31-ei rákötési határ idővel. A UPC-nél nov.30-ig szerződésem van. -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #762 üzenetére
Woa, ezt még nem láttam.
Bár most akkor az akció érvényes lesz rád? Mert nekem is lejárt, de nem engednek semmit lépni visszafele sem, meg akciót se kapok, mert nem új előfizető vagyok.. -
SirKero
őstag
válasz
enginev3.0 #759 üzenetére
Az UPC-nél a max. sebesség a 15 Mbit/s de ezt is csak bizonyos feltételek mellett tudja szolgáltatni.
Én is szerettem volna gyorsabbat de bemérték a vonalam és közölték,hogy max 12 Mbit/s amit el bír.
Magyarul még ha fizetnél is érte akkor sem tudnak ettől nagyobb sebességet biztosítani.
Többek között ezért is megyek el tőlük + az irreálisan magas árai miatt. -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #759 üzenetére
akció, vagy új csomagok? nem mind1.
asszem a max dsles csomag 12mbit.. -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #755 üzenetére
erre én is nagyon kíváncsi lennék.
orrba-szájba kapják az akciót az új belépők, aki meg tizenéve velük van, az meg le van szarva (bár sok helyen így van).SirKero: apropó, digi vecsésen? ne csináld már
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #742 üzenetére
Ha régóta előfizető, akkor érthető, továbbra is biztosítják neki az előfizetett csomagot. Az ÁSZF-ben benne van az ilyen csomagok listája, amelyekre új előfizetés már nem köthető, de a korábbi, ezekre előfizető ügyfelek megkapják, amíg nem kötnek új előfizetést.
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #736 üzenetére
Úgy néz ki inkább árat emeltek, legalábbis a "csupasz" ADSL-nél nekem úgy tűnik: 8 Mbites csomag 7500 Ft (novemberig fele 3750), de tavaly ősszel mindez 6400 és 3200 Ft-ot jelentett. Külön poén, hogy most az oldalon a 3750 Ft-os ár van áthúzva és 7500 Ft van kiemelve
, biztos valaki felcserélte a kettőt.
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #723 üzenetére
Én örülnék, ha itt a csomópontnál Maglódon kezdenének neki
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #721 üzenetére
Semmi, box változatlan. Net néha szakad, mostmár kevesebbet.. Szomszédba meg tökéletes.
Az a gond, hogy hiába jön ki egy szerelő, ha megcsinálja és következő héten már szar.
Fogom egyszer a boxot és megmikrozom.. -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #718 üzenetére
Passz.
Viszont most hallottam, hogy ecseren a cserfa utcában (újrész) elkezdték a föld alatti kábelezést. Illetve még csak a kábelcsatorna van ott, de van esély , hogy oda optika kerül? Vagy csak föld alatti lesz?
-
orkester
őstag
válasz
enginev3.0 #663 üzenetére
Ma láttam, hogy egy pont ugyanilyen plakát van Vecsésen is az újságosnál felrakva. A Kinizsi utca - Dózsa György út kereszteződésnél. Úgyhogy itt vagy készül valami vagy tényleg ennyire bénák.
-
bigdigit
addikt
válasz
enginev3.0 #663 üzenetére
be kell perelni őket izgatásért.
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #655 üzenetére
Hát 1 és 2,5 megabit között kellene lennie különbségnek.
Olyan 120körül töltesz az egyikkel, a másikkal meg 320al kb. -
Isoo
csendes tag
válasz
enginev3.0 #644 üzenetére
Üdv!
Én már gondoltam arra hogy összeszedem az előfizetőket a 29-es körzetből.
Lehet hogy meg is csinálom.
Készítek egy weboldalt , ott mindenki regisztrál, beírja a települését, és hogy milyen szolgáltatásokat venne igénybe.
Aztán fel lehetne keresni pár szolgáltatót, vagy közös erővel kényszeríteni arra a UPC-t (már ha lehet), hogy korszerűsítse a hálózatokat.Ha nem sikerül akkor csak egy regisztrációs adatlap kitöltésébe kerül a dolog, de ha igen....
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #607 üzenetére
Na jó persze az még idegesitőbb, de az amikor garantáltan megy a 8mbit, már több mint 1 éve, és most helyette 5k-val töltök az még idegesitőbb!
-
Ghandi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #599 üzenetére
Éééértem! Nálunk ilyen hibákat sajnos nem követnek el
Mostanában esténként elég érdekes a net nálunk.Alap hogy belassul,megszakad a kapcsolat sokszor,de vannak oldalak amire néha fel sem tudok menni.Tegnap 23óra körül ide abszolut nem tudtam feljönni,de pl a google ment rendesen.Ha ezzel az oldallal lenne baj akkor arról biztos irnának a forumban de nem láttam ilyet.
A másik ami bosszantó hogy a munkahelyemen lassabb nettel,lasabb géppel gyorsabban nyitja meg az oldalakat mint itt.Itt rányomok valamire akkor sokszor 4-5mp is kell várni amire történik valami,ott meg klikk és már ugrik is.3gép van itthon mind a hárman ilyen.Kihagytam a routert probából,a laptopot rögtön a modemmel kötöttem össze de akkor is ilyen,szóval nem az itthoni hálózat lassu.
Másnak is ilyen? -
Ghandi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #595 üzenetére
Ezt én most nem értem!
Elméletileg mi is 2.5-ös solo csomgban vagyunk,pontosabban 2560 / 512 kbit/s és én akárhogy nézem speedtestel akkor is ENNYI az annyi!
Na most akkor vagy neked van 25megabites vagy nekem 0.25megabit?
Hogy is van ez most? Mindig is ilyen gyors volt Üllőn -
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #589 üzenetére
8megabites, nem megás. Amúgy ja 5200 lett, ami ugyancsak undoritó, mert lejebb is tehetná már az árait a faszom upc.. ideje lenne már tényleg, hogy a digi kiépítse a hálozatát erre...
Vagy csak az ADSL árak mehetnének lejebb.. úgy még megérné a 12mbites..
-
AnonymusX
őstag
válasz
enginev3.0 #591 üzenetére
Ha jól megnézed, akkor a január 31-ig szóló 50%-os kedvezmény is csak akkor él, hogyha elektronikus számlán rendezed a havidíjat.
Egyébként én is örülök az akciónak, én 2,5 Mbites solóról váltok 8-asra és elektronikus számlára. Azonban nem megy egyszerűen: az akció meghirdetésének napján meg se tudtam rendelni az on-line felületen, mert az ADSL Silver Solo csomag mellé mindenáron telefon előfizetést akart választatni velem a rendszer... Írtam is ezügyben a UPC-nek, válasz még nem jött, viszont tegnap sikerült megrendelnem on-line (telefonon is megrendelném, de az akció oldalán azt írják, hogy csak on-line rendelés esetén érvényes az akció). Most várok.
-
Linkh
tag
válasz
enginev3.0 #576 üzenetére
Kiváncsi lennék,hogy nálunk miért nincs kidolgozva,miközben az upc egész terültetén van már ez a FP net. Nekem jövőre lejár a hűség szerződésem és lépek is egy másik net szolgáltatóhoz, fizettem már eleget.
-
Ghandi
aktív tag
válasz
enginev3.0 #574 üzenetére
Én spec azt hogy a mobil netjük jól hangzik,de az ADSL érthetetlen módón szintén drább a UPC területen mint máshol!
Hogy van az hogy UPC területen dupla annyiba kerül mint T-Home területen?Egyálltalán miért drágább az UPC is itt a 29-es körzetben mint bárhol máshol az országban?
Ez nekem teljesen érthetetlen.Adtak erre valaha magyarázatot? -
bpx
őstag
válasz
enginev3.0 #561 üzenetére
ezzel nem tudsz mit tenni, itt ilyen a upc
nálunk ~5 évig volt upc dsl, speedtest/pingtesten 40nél alacsonyabb pinget sosem mértem
játék közben még a magyar szervereken is (quake, cod, stb...) garantált volt a minimum 70-100 -
betonfelhő
tag
válasz
enginev3.0 #559 üzenetére
elköltözöl...?
-
Dictator^
veterán
válasz
enginev3.0 #533 üzenetére
Nővelik? Miért is nővelnék? Bekötöttél egy 1Mbites netet, ami 3 hónapig ingyen van, utána 4400FT és ugyanugy 1mbit.
UPC
Maximális sebesség
Letöltés / Feltöltés 1024 / 256 kbit/s -
ShadowK
tag
válasz
enginev3.0 #529 üzenetére
Hol vagy? Remélem nem Vecsésen
-
spirit007
senior tag
válasz
enginev3.0 #521 üzenetére
Bocs, de némi vigasz az lenne a számunkra, ha pl. ilyen szalagcím jelenne meg :
"Kivonul a UPC Telekom a 29-es körzetből , mert nem tudja tartani a lépést a szám szerint tizenhét konkurensével akik, mind minőségileg mind technikailag magasabb színvonalat nyújtanak negyedannyi pénzért ..."
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest