- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
-
Az összefoglalóba gyűjtött adatok szerint van Telekom, persze biztosan nem az egész településen.
-
-
-
-
zsolesz7503
tag
Dehogy nem loptam a pénzt a telefonra.
Írtam nekik levelet és ők hívtak fel igaz 9. éve itt vagyok ennél a szutyoknál de jobb nincs.
Rám ne hivatkozz én azt írtam gondolkodom a váltáson hacsak nem kapok kedvezményes jobbat. Hát kaptam 5.5 Mbit pluszt és 290ft többletköltséget.
-
fsdb
aktív tag
Nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen felezésem.
Ha jól tudom a telefonnak saját áramellátása van. Áramszünetre nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára. A modem meg a router ha útban van csak akkor van piszkálva, stabil dolgok.
Meg ha nem pont a kisebb csomag lett volna.
Ötletelni tudok, de inkább nem találgatok rossz vagyok benne.
Remélem csak kósza zavar volt, meg itt a fórumon sem jeleztek túl sokan, hogy nálam is... -
-
asdf_
veterán
Na de oda van irva, miert nem olvasod el?
Kedvezményes online kínálatunk 2013. november 19.-étől visszavonásig, kizárólag online ügyintézés esetén, új vagy olyan meglévő upc adsl vagy adsl solo Előfizető részére érvényes, akik szolgáltatási csomagjukról magasabbra módosítanak, vagy az értékesítésből kivezetett adsl csomagokról jelenleg értékesített magasabb adsl csomagokra módosítanak...
Online ügyintézés esetén kizárólag a Díjnet szolgáltatáson keresztül történő számlarendezésre van mód.
Az ajánlatokkal nem élhetnek azon előfizetők, akiknek a kampányban megrendelni kívánt szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződése adott kampány indulása előtt kevesebb mint 1 hónappal szűnt meg.
Most viszont erdekes modon nincs benne, hogy a magasabb csomag alatt ok a dragabb csomagot ertik, ha kivezetett csomagrol valtanal nagyobb sebessegure, am olcsobbra, es az orruk ala akarsz porkolni, akkor jelentsd be oket, mert ez igy biza jogilag nem korrekt
Hijjad fel az ugyfelszolgalatot, hogy mit ajanlanak (megelozendo a folosleges koroket, ezt a lemondas menupontban fogjak elmondani
).
-
Anonymus X
tag
Nem Digi által is lefedett településen laksz, ennyi. Ugyanis ezeken a településeken a hűséges ügyfeleknek megnövelték a net sebességét változatlan havidíj mellett. Így aki a legkisebb és legolcsóbb csomagra fizetett elő, az nagyon jól járt (nagyobb csomagosok annyira nem).
-
orkester
őstag
-
MaTTeS
senior tag
Mi is lépünk, méghozzá a T-Homehoz, március vége környékén jár le a hűség/rabság. Most elég fasza ajánlataik vannak és a legfőbb érv, hogy megszabadulunk az ADSL-től. A UPC meg fulladjon meg a saját szarában (29-es körzetben)... előbb utóbb csak észreveszik, hogy menekülnek az előfizetők a hűségnyilatkozatok lejártával.
-
enginev3.0
félisten
-
dr.bubo
őstag
Jaja. a 29-s kimaradt.
Bár mikor kb. 2 hete a Gyáli ügyfélszolgálaton voltam, lemondani az előfizetéseket és vissza vittem az stb-t, modemet, Akkor a mellettem lévő ügyfelek valamit rendelni akartak és az ügyfélszolis mondta nekik, hogy ne most rendeljék meg, hanem várjanak szeptemberig, mert akkor lesznek akciók.
Én már T-home-os lettem, IPTV, Extranet(25M), telo, és majd nem 10ezer Ft-alkevesebbet fizetek, mint a upc-nél.
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest