- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Mondok jobbat.... Nem volt melóm nem tudtam fizetni a számlát igy kikapcsolták a netet több mint 1 hónapig.... 35 nap ha jól emléxem ,Ezután lett melóm és be tudtam fizetni a cash-t és visszakapcsolták. (2 telefonra ,elsőre csak a telefon vonal jött vissza)
Na a poén
Ki kellett fizetnem azt az időszakot is amig nem volt net.......,felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi a helyzet és ott megnyugtattak hogy ha nem adnak netet akkor is fizetnem kell.... -
pala2
csendes tag
Velem is ezt csinálták, de még olyan hónapra (1,5 hónapra) is be akarták utólag szedni az úgymond kedvezményt, amikor már nem is volt élő szerződésem is velük.
Az ÁSZF-ükben az alábbiak vannak:
''17.6 SZÁMLÁZÁS MÓDJA, RENDSZERESSÉGE ÉS A SZÁMLÁK KÉZBESÍTÉSÉNEK IDŐPONTJA
A szolgáltató tárgyidőszakokban az esedékes díjakról havonta számlát készít, és az
előfizető részére postai úton megküldi. A havi díjak megfizetése a tárgyidőszakban
esedékes a számlán feltüntetett határidőben.''
''17.1 SZÁMLÁZÁS MÓDJAI ÉS DÍJBESZEDÉS RENDJE
Az egyedi szerződésben megállapított ADSL csomag után fizetendő és az Általános
Szerződési Feltételek függeléke szerinti szolgáltatási díjat az előfizető a szolgáltatás
nyújtásának kezdeti időpontjából kezdődően előzetesen, a tárgyhónapban küldött
számla alapján köteles megfizetni a szolgáltató részére.
A szolgáltató köteles az érintett hónapra vonatkozó szolgáltatási díjjal kapcsolatban
ez előfizető részére számlát kibocsátani.''
Ráadásul a fix (adsl előfizetési) díjakat előre szedik be a tárgyhóra, már a hűségnyilatkozat lejártának a hónapjáben jelentkeznie kellett volna a számlában. És ilyen esetben valószínűleg már feltünt volna a ''figyelmetlen'' előfizetőnek is, mint én, pl.
Ez a modernkori ''lehúzás'', de kérek mindenkit reklamáljon miatta az ügyfélszolgálaton!
Aztán írjátok meg, hogy mit mondanak. Egyeztessünk!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest