- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
senki nem érti
vagy is mindenki érti
kb egyedüli szolgáltató az egész körzetben, egy két helyen van valami más, persze ugyan ezen a szalmaszálon, így ha 10ezret kérne is az 1 mbites netért sokan fizetnék... mert nincs más
max mobilnet ami hát ugyejajj na meg persze "drága a hálózat fenntartása"
-
xxmen
tag
Egy régebbi kérdésedre a válasz: UPC 29 körzeten Annex A hálózat van, működik bármilyen típusú Annex A modemmel a hálózat. Nekem évekig egy USR 9108A wlan router + mondem combóval volt működtetve. A szerződésben sehol sincs leírva, hogy neked az ő eszközüket kell használnod. Viszont a gyári modemre időszakosan szoktak küldeni frissítéseket, beállítás fájlokat.
Érdekességképpen a Gyári Modembe tölthető egy másik firmware, amiben sokkal több beállítás van. Azzal már routerként is üzemeltethető a modem. Betárcsázik magától és egy switchet a Lan portjára kötve tovább osztható. Ez az egyetlen hátránya, hogy csak egy LAN csati van hátul.
-
orkester
őstag
Nem tudom működne-e, az biztos, hogy mikor nekünk elromlott hétvégén a modem vettünk gyorsan egy Annex B-st
mert szükség lett volna netre és szombaton nem foglalkoztak velünk. Természetesen nem ment, mikor betelefonáltam azt mondták csak a sajátjukkal megy, de hogy ez igaz-e arról fogalmam sincs, mert nem tudtam másikkal kipróbálni.
Amúgy 8E-ért szerintem nem drága. Az végül is a Tiéd, utána akár el is adhatod.
Másik megoldás beszélni a volt lakókkal, hátha csak el kell ugrani érte. -
orkester
őstag
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest