- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
Zozzant #17992 üzenetére
Nekem mindegy... Konkrétumot nem írt, én pedig csak egy elfogadott tesztelési folyamatot vázoltam le neki nagyjából.
Egyébként pedig attól, hogy bekapcsol egy tép és felpörög a rákötött hdd még nem azt jelenti, hogy az jól működik és a jövőben bármilyen hardver hibátlanul fog vele menni.
-
totyak
aktív tag
válasz
Zozzant #17992 üzenetére
Nem-nem, pusztán csak tudni szeretném, hogy a táp működőképes, vagy sem. Ha jól értem mindenképpen kellenek egyéb alkatrészek is a teszthez.
Kicsit le tudnád írni bővebben is mi a teendő? Alaplapom akad, dvd olvasó is fogyasztónak, de pl. Cpu nincs a laphoz. Illetve mi kötök össze mivel? Egy mezei drótot használva, vagy hogyan?
Nem sokat konyítok a témához, jól jönne a segítség kicsit bővebben leírva.
Köszönöm -
rii
nagyúr
-
-
törölt tag
válasz
Zozzant #2940 üzenetére
Ezt is értem. a szabvány is írja, de kérdem én... mi van olyankor, ha pl a csőhöz neki van nyomva a gépház. Erre nincs biztonsági előírás.
Amúgy a kazánokat és a csővezetékeket szintén EPH-ra kell hozni, a gázcsövet szintúgy, ha nincsen, akkor át sem veszi a Kögáz. Másrészt. a gázcsőben lévő gáz képtelen meggyulladni, mert nincs benne a lobbanáshoz elegendő oxigén. tehát akár folyamatos szikraeső is lehet a cső belsejében. Csak akkor robban, ha a szikránál megfelelő arányban van oxigén, és gáz, ami a gázkoncentrációt nézve, kb 15-30% között van. Töményebb koncentrációnál szintén nem gyullad.
Még valami. Ha a gép zárlatos lesz, akkor levágja a biztit.Csak akkor nem, ha nincs rajta semmiféle földelés, mert akkor a kialakult feszültséget nincs ami levezesse. a biztosítékok pedig áramfelvételi határolók. Ha nincs földelve egy készülék, akkor soha sem ogja a biztit lenyomni, ergo veszélyesebb, mintha le lenne valamilyen módon földelve. Az érintésből adódó
áramütés mérséklésére egy jobb módszer a fi relé. Ez már miliamperek esetén lekapcsol.
Már akkor is, ha a nulla, és a védőföld vezetékét összezárjuk, mert mindíg van potenciálkülönbség, hiába van nullázott rendszer egy épületben
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest