Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Szerintem vegyél egyet, max a ventilátort kell kicserélni benne (ha nem passzívat veszel, ahogy a pénztárcád engedi)
Bár attól függ hogy van-e szükséged új tápra, ha jó a mostani akkor is csak a veticsere vanBár nem sok tápot buheráltam, de ami teszteket láttam ott nem volt agyonzsúfolva a táb belseje
-
Winner_hun
félisten
A hangfalak MDF-ből vannak bükkfa mintázatú fóliával borítva. Szerintem is az öntapadós cuccos lenne a megfelelő megoldás. A ledeket is biztosan ki lehet cserélni, ha egyszer összerakták azt szét is lehet szedni. Most megpróbáltam lekapni a hangszóró "műszerfalát" de nem jártam túl sok sikerrel, a 4 csavar eltávolítása után kb 6-7 centit jött ki az előlap és annyi volt, hátulról is szét kell szeni és a kábeleket el kell távolítani, ha jól gondolom.
-
Winner_hun
félisten
A vezeték végét lecsupaszítod, majd a csavar alá bedugod, de úgy, hogy a csavar alatti egyik szorító a csavar fejéhez érjen (mivel 2 szorító van benne, a kettő közé kell berakni a vezeték végét) majd a csavart jól meghúzod és kész.
Jah ami kimaradt, hogy a sárga/zöld vezeték megy középre.
Plusz ahol bejön a vezeték, ott van egy kábelfogó rész, oda rakd be a kábelt (egyik csavar ki, műanyag szorító elfordít) mert az akadályozza meg, hogy kirángasd a vezetéket a helyéről.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
Stalker-2572 #3135 üzenetére
forrasztani lehet, de hogy működik-e az már más tészta
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2636 üzenetére
Vidd el üvegeshez, az a biztos, amúgy meg gyémántfúróval, vagy talán vídiással is
De folyamatosan hűteni kell
Ja és természetesen állványon, kézzel felejtős a fúrása
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2633 üzenetére
akkor nemtudom, hogy mi, viszont akkro lehet, hogy jó hangszigetelésre is (a hőszigetelés mellett
)
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2630 üzenetére
Izolit a becsületes neve, porlik, üvegszálból van, nemjó kézzel hozzányulkálni mert a kezedbe áll aztán vakarózhatsz, vastag, és rendesen hőszigetel. Én olyat még véletlen sem tennék a gépbe
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2623 üzenetére
a 3,3 volt az narancs, az 5 volt az piros, a 12 volt meg sárga. Föld a fekete. Ezek a lényegesebbek. De az ellenálláshoz más is kell még, hogy a táp stabilan adja le a feszt, ezt itt: [link] kérdezd meg, hogy mit hogyan
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2621 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2595 üzenetére
jah, de nem mindegy, hogy milyen méretű, a linkelt topikban benne van az infó az első 30 hsz-ben
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2590 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2587 üzenetére
Nem tudok, sry
Az én baromságaim: [link] -
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2584 üzenetére
fénycsöveknél a harmadik oldalon van olyan, thx.
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2582 üzenetére
Jah, hangérzékeny. De ha nem tudom a nevét akkor mégis mire keressek?
Ahogy dübörög a mély, úgy pulzál
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2580 üzenetére
jó, nem mindenhol van ilyen plazmadolog.
Más:
Kék neondolog, ami mélyre villog annak mi a neve hol lehet kapni és mennyibe fáj? -
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2578 üzenetére
és szerinted az 2 fillér?
Meg találni is kéne hozzá olyat, aki elvállalja -
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2572 üzenetére
bármi nekidőlhet, csoda, hogy az én gépem még egyben van. Pakoltuk át a szobát, egy méter magasról lebillent egy szekrény (2 van egymáson) a parkettába ütött a sarka egy mélyesédt és az éle pont ráborult a parafára, még szerencse, hogy éppen csak érte a gépet és hogy nem morzsolta le róla
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2563 üzenetére
Ja és ha megnyomja valamivel akkor meg beszakad, ott van a luk
-
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2561 üzenetére
és úgy lehet eltüntetni ha síkba van hozva, mert ha nincs síkban, akkor nincs eltüntetve
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #2558 üzenetére
pl kondi és lehet, csak nem mindig éri meg, vagy nem érdemes.
ja és melyik az a táp, amelyikben 12 venti van?
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
válasz
God MonXter #2556 üzenetére
nem fogja tudni síkba lapítani szvsz
-
Winner_hun
félisten
válasz
FireKeeper #2472 üzenetére
mi az, hogy tápnál nem számít? Vag fordulatszámszabályzós táp
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stylewars_kp #2451 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #2440 üzenetére
földeld a gépet
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #2439 üzenetére
Szerintem a táp elég, hogy a szünetmentes-e a ludas, azt könnyen ki tudod deríteni, a gépet ne a szünetmentesről hajtsd hanem dugd be a konnektorba.
amúgy ennek a nem induló gépek topikjában van inkább a helye -
Winner_hun
félisten
válasz
Nightdragon #2437 üzenetére
módosításokat csináló valaki
-
Winner_hun
félisten
válasz
afterburner_ #2420 üzenetére
kisebb az áramerősség
-
Winner_hun
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #2385 üzenetére
Azt inkább venni kell
-
Winner_hun
félisten
huhhh az a baj, hogy a ház teteje ugyebár elég vékony. Ahhoz hozzárakni
Megoldható
Az én verzióm: Le van csonkítva a ház, megvan a műanyag darab, ami a ferde részre meg, veszel két komponensű átlátszó ragasztót (600 HUF körül van) és azzal megkened az előlapot, az cask nem olyan vékony, pláne, ha ferdén el van vágva, talán van egy kis felülete. Ez a műanyag, ami a tetejére megy, ez átlátszó? Mert ha nem, akkor ezzel a kétkomponensű ragasztóval belülről szerintem jól meg lehetne ragasztaniValahogy így:
[link]
Elég vacak a rajz, az a lényeg, hogy a sarkokat ki kell tölteni ragasztóval. De inkább az a kérdésem, hogy plexi megy a vágásra vagy sem. Mert hanem, a ház tetejét meg kell vastagítani, mert ahhoz nem igen lehet majd ragasztani. Belülről meg kell toldani, olyan ferdére levágni, amilyen ferdén lesz a műanyag és akkor ahhoz már hozzá lehet ragasztani a műanyagot. Valahogy így: [link]
Ha valami nagy hülyeséget írtam volna sry, kicsit fáradt vagyok
mod: nem tudom, hogy milyen árban van, sosem használtam. Vagyis egyszer, mert autót szereltünk és ha jól emléxek, melegedett rendesen
[link]
itt megkérdezheted: [link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ami pl fülesekhez van kábel, olyat mennyiért lehet venni méterét? És mi a pontos neve?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stylewars_kp #2351 üzenetére
A venti gyorsan vagy lassan forog?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stylewars_kp #2337 üzenetére
A venti forog? Lehet, hogy a ledeket rosszul forrasztották be
Azt kéne ellenőrizni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mr-Pamacs #2141 üzenetére
Mert kb nagyonmax 1 mm vastag réseket kell pótolni és azt nem fogok farigcsálni
Hmmm ez a vizes dolog nem is rossz, csak nem ismerem ezeket a ragasztókat. Hogy is van ez? Amint kikeverem, melegszik? Mert akkor nem jó, mert ha berakom a helyére, akkor már meleg és olvaszt nekem mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest