- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulltime4wd
tag
válasz
#10034944 #11708 üzenetére
Egyszer már szikraeső közepette lelőttem a gépemet így
, de egyszer élünk
Most jut eszembe: a ventit úgy szereztem, hogy 2db ilyen volt egy csokira bekötve, ha jól emlékszem párhuzamosan,( vagy csak a csatiban voltak külön bekötve) úgyhogy lehet valami speciális megoldás volt. Mindegy, majd kötögetek. -
fulltime4wd
tag
válasz
superecneB #11702 üzenetére
Ha minden elvileg működőképes, akkor mennie kellene. Egyszerűbben is összeköthetnéd, a csatik nélkül(vágással), vagy nézd át a vezetékek sorrendjét
.
MÁS: van egy 12-es DELTA ventim... szerintem valamilyen szerverhűtő lehetett mert elég nagy a légszállítása, de a vezeték szinei: zöld, fehér, barna, csati nincs rajta, de kéne egy 3 pines. Most melyik mi? A tipus szám nem jut az eszembe, de valami HH a vége.
-
fulltime4wd
tag
Részletesebben:
Leragasztod maszkoló(vagy hasonló)szalaggal, arra rajzolod a kört. Fúrsz egy szép(elég nagy, hogy beleférjen a fűrészlap)lyukat a vonalon jócskán belülre. Elkezded vágni spirál alakban közelítve a vonalhoz(attó 1-2mm-re távolmaradva) nagy fordulaton tartva a dekopírt, mert kis fordulaton berezonálhat/megakadhat és akkor kuka. Szünetekkor kicsit visszahúzod és megvárod míg leáll, különben kihúzáskor odaverhet neki - kuka.
Ha ezt választod sok sikert! -
fulltime4wd
tag
Szerintem erre leginkább a "tákolós" topic-ban tudnak segíteni(nem csak tákolnak), bár lehet itt is.
Én nekiesnék dekopírral valami finom lappal, de előtte letakarnám maszkolószalaggal. Ha ki tudod szerelni sokkal könnyebb a helyzet, felfektetheted, nehezebben reped, bár itt tudom a forrósodás a leggázabb.Hoppá....lassabb voltam
-
fulltime4wd
tag
Üdv!
Abban tudtok-e segíteni, hogy van egy 30cm-es neonom(pc házba való), csak gyárilag parasztvakítós, villogós, pislákolós, indexelős, stb.
! A hátsó panelen van egy gomb, amivel váltogathatom a nagyon "hasznos" funkcióit.
Nos ki lehet ezt iktatni úgy, hogy csak fixen világítson? Persze ilyen funkció is van rajta, de elmésen kb. a hatodik gombnyomásra tudja, és minden gépindításnál a villódzással kezdi
HELP! -
fulltime4wd
tag
Üdv!
Közbeszúrnék egy kérdést!
Leváltom a felsőtápos házamat egy "alsósra", viszont szinte biztosan nem fog elérni a tápkábel (4/20pinesem) a lap tetejéig.
Mivel szeretném szépen elrendezni a kábelhadsereget, nem igazán tetszik az átalakitó/hosszabbitó megoldás(2 csoki egymásban elég kevéssé szolid és nem is vmi hosszúak), ezért arra gondoltam h. egy másik táp levágott kábeleivel toldanám meg őket, term. forrasztással, szigeteléssel.Lehet-e ennek vmi buktatója(gari nem számit
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged