- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
-
Kernel
nagyúr
válasz
jenei0330 #18943 üzenetére
A PDF-ek alapján látszik, hogy a kazán egy szimpla záróérintkezős (kétvezetékes) termosztátot igényelne, amit a kazán két pontjára kell bekötni (10-11).
Míg a linkelt termosztát csak 1 db fázist ad ki, mint kapcsolójelet (8) és nullát is kell kapnia, mivel fűtőellenállás is van benne, aminek kell a táp.
Ugyanakkor a kazán rajzából az is látszik, hogy a két pont egyike a bejövő fázis, az kapcsolódna a másik pontra, de külön nem jelöli, hogy melyik, micsoda. Ezt mondjuk be kellene azonosítani, tehát a másikra menne elvileg a termosztát 8-as pontja.
Másik lehetőség lenne, hogy a termosztátot csak kétvezetékesként bekötni (nulla nélkül), ami a fenti linken leírt hátránnyal jár.
De nem vagyok róla meggyőződve, hogy aki ilyen, szakmailag egyszerű és kitalálható dolgot fórumon kérdez, annak ajánlatos hozzá nyúlni, ezért ezt kénytelen vagyok itt elhelyezni, ahogy a termosztát leírásában szerepel:
-
-
Algol
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest