- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
DerDer #16739 üzenetére
Így van ahogy fentebb is írták. Az alap coolert dobjátok a patakba mert azzal mind1 mit csináltok. Azon kívül az alsó ventit is fújásra állítsátok ne szívásra. Elől szívja be a frisset és minden más nyomja kifele. Az új cőu hűtő is elölről szívja majd és a hátsóhoz tolja ki.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Egy gépjármű akkut szeretnék kimérni állapotellenőrzésre. Egy ilyen multiméterem van.
Mit kell beállítani és milyen értékeket kéne látnom? Az akku adatai: 12v 53Ah 470 A/EN
A voltot ki tudtam mérni az 12,6. Ezen kívül van még valami? Vagy ennyi alapján rendben van az akku? -
Rivaul
addikt
válasz
The Lord #16318 üzenetére
Inkább itt érdeklődj, a kollégák vannak erre belőve
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Felteszem itt is.
Egy ilyet kéne helyreállítanom. Az enyémben jóval károsodottabbak a spirálok. Hol tudok szerezni újakat helyettük? Maga a komplett egység elég drága s azt ajánlották hogy én csnáljam meg mert úgy pár forint az olvadó spirál. A beszerzés helye azonban titok maradt -
Rivaul
addikt
Lehet birka kérdés de ha lekapcsolom a villanyt akkor köthetek rá másik égő foglalatot vagy megbax az áram?
Ikerházba vagyok s nem nyomhatom le a biztosítékot viszont újabb világítást kéne kötnöm a padlásra
-
Rivaul
addikt
válasz
Pubszon #15429 üzenetére
Hangerőszabályzó erősítőhöz? Mire van a rádió? Biztos meg van az okod rá de az erősítőt beállítja az ember s egy kapcsolóra köti max, ha nem kell akkor csak a sima rádió menjen. Nekem legalábbis így van 750 watt bekötve. Ha a gyerekek velem vannak akkor megy a sima rádió de ha kell a power akkor kapcsoló fel s mehet a ritmus
-
Rivaul
addikt
válasz
energy4ever #15392 üzenetére
Nem fogod tudni másként megoldani sajnos. Kérdezz rá az említett topicban. Ha van lehetőség azt is elmondják de sztem bontás nélkül kizárt
-
Rivaul
addikt
válasz
energy4ever #15390 üzenetére
Milyen proci és hűtő? Ha csak nem egy régi cerka akkor felejtsd el a 8cm vastag réztömböt vagy bár mit... Esetleg vághatsz le azon oldali lamellákból ahol a memóriáknak kellene a hely. Leginkább az ajánlott topicokba fogsz megoldást találni cserén kívül.
-
Rivaul
addikt
válasz
razorbenke92 #15356 üzenetére
Nekem évek óta meg van már. A felszerelés paraméterei jók voltak eddig is. Annyi hogy akkoriban még más volt a bekötési meghatározás. Ami változott hogy motor indításnál kell hogy aktiválódjon és fél erőre kell halványodnia a tompított felkapcsolása esetén. Ezen kívül külön kapcsolót is kapott hogy én is állíthassam mindemellett. Eddig csak a tompított mellé volt bekötve s többször állítottak már meg hogy miért ég a ködlámpám
Erre magyarázhattam hogy az autóm soha nem látott még ködlámpát
Mostanában elég sokat macerálják az embert így inkább megcsináltam, mielőtt valaki nem tudná lenyelni hogy nem ködlámpa s jobban bele akarna menni a dologba
KillHatesOlcsóbban vettem annak idején. 16k-ért. Nem volt sok féle még s azok is vackok.
-
Rivaul
addikt
válasz
razorbenke92 #15348 üzenetére
Köszi. A többi cucc bírja a kocsiban, így ha ez is, akkor már nem állnék neki. Így is motorindításra kapcsol, sötétedik, kapcsolható stb. Ma szereltem át hogy ne piszkálhassanak miatta. Gombot kellett neki vágni, bekábelezni az utastérbe a vezérlést stb. Most így elég volt a barkácsolásból vele (főleg hogy ez Francia ami vel minden 2x olyan nehéz
)
Azért köszi. Elmentem a hsz-t lehet szükségem lesz rá még
-
Rivaul
addikt
válasz
Lompos48 #15342 üzenetére
Úgy értem hogy ugyan arra a szálra volt kötve ami a rendes lámpát látta el. Abból gondolom hogy osztoztak a felvette áramon hogy mind 2 világítótest haloványabban égett míg közös szálról mentek. Ez igazából lényegtelen is, csak részletként osztottam meg. Az a lényegesebb hogy az alapból is magasabb fesz amit kap nem ártalmas-e neki illetve nem rövidítheti az élettartalmát?
KillHatesÉrtem. Láttam is ilyen szabályzót ami a kocsiba amúgy is előforduló ingadozást beállítja. Pár ezer ft és elvileg egyen 12v-ot biztosít. Amíg nem indítok rá addig ez meg is van de ahogy a generátor is beleszól azonnal 14,5-re áll a rendszer. Sok mindent nem zavar de a ledekről pont olvastam hogy nem szeretik. ezért is érdekel hogy mi lehet rájuk a hatás. Nem 2 forintos darabok.
-
Rivaul
addikt
Autómon 12v-os DRL menetfények vannak.(Led-ek). Kimérve viszont 14,5v körül ad neki a generátor járó motornál. Mennyire fogja megviselni ez a ledeket? Eddig a tompítottak mellé voltak kötve így ezen a feszültségen osztoztak de most át lett kötve teljesen szabályosra, így saját ágról megy, viszont ennyit eddig nem kellett egyedül "lenyelniük".
-
Rivaul
addikt
párommal kitakarítottuk a gyerekek szobáját. Kiszedtem mindenből az elemet amit nem fognak már használni. 60-pár darab jött össze... Elsőre ki akartam dobni de mondom van benne jó pár energiser, duracell stb... Kiméregettem őket s a következő értékeket kaptam, csoportokba rendezve: 1.6, 1.5, 1.4, 1.3v Az ezek alatt lévő értékeket hozó elemeket kidobtam de így is 48db megmaradt. Kérdésem hogy későbbi használatra érdemes-e eltenni az 1.4, 1.3-asokat is vagy inkább csak az "újszerűeket" tartsam meg? Hogy jó őket tárolni? nem hiszem hogy ennyi elemet elhasználok távirányítóba mostanában
-
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
The Exiled #15276 üzenetére
Tedd fel a kérdést az azonnali kérdések topicban. Ott nagyobb a pörgés s kaphatsz gyors választ. Ha ide akarnak vissza küldeni jelezd hogy már voltál, esetleg az ajánlott topicnak az alaplapos megfelelője is jó
-
-
Rivaul
addikt
válasz
HeavyToys #15265 üzenetére
Ahogy látom az oldallapon van rácsozott rész. Ráteszel egy 8-as ventit s filccel kijelölöd a pontokat. Tápokhoz való vastag csavar kell még 4 darab. Megfúrod s rácsavarozod a ventit. A 8-as elég oda, felesleges 12-es. És még a jó érzésed is meg lesz hogy te csináltad.
Mod: A 4-eseket meg fel lehet csavarozni szintén csak azok szívják kifele a meleget.
-
Rivaul
addikt
válasz
lukaszokni #15260 üzenetére
-
Rivaul
addikt
válasz
Tenken #15130 üzenetére
Az általad linkelt képet ha jobban megnézed akkor a sárga vezetékbe van belekötve a szabályzó ami teljesen jó is. A ventire kompletten egy box tápot szánsz vagy magába a boxba akarod kötni a ventit? Ha csak a ventinek kell táp akkor egy telefon töltő praktikusabb megoldás lenne.
-
Rivaul
addikt
válasz
razorbenke92 #15065 üzenetére
+1 Én is elvesztettem a fonalat...
m3kA rögzítést kulturáltabban is meg tudod oldani. A stifteket amikkel az alaplap rögzítve van jelenleg ki lehet szedni a gépből. Ennek egy kis lukat fúrsz a fába s ragasztóval beleragasztod. Így nincs az a veszély hogy a befúrt tálca meghajlott s rövidre zárja a lapod vagy elégesse. A winyót szellősen rakd fel mert a melegedés ami megölheti nem a rezgés.
-
Rivaul
addikt
válasz
misa025 #15021 üzenetére
Ha win alatt ki tudod nyitni zökkenőmentesen akkor meghalt a nyitó panel gombja. Mivel azt írtad hogy a gép tetején van így nem lenne meglepő mert ott sok szemetet be tud gyűjteni. Esetleg szétszedném, alkohollal megpucolnám s újra összeraknám hátha nem ment el teljesen. Bár egy ilyen vezeték nélküli cucc-nak kell hogy legyen valahol egy vevője is. A gép minden illesztőjét feldobtad?
-
Rivaul
addikt
válasz
Tenken #15016 üzenetére
Box topicok az első 2 topic pörög is rendesen s ott kérdeznék rá
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Anaren91 #14988 üzenetére
Nem kell lézer vágó. A flexel ajtóstól rontasz a házba
Nekem ilyen van kb 3k-ért találsz. Ehhez van mini flex fej kb 2 centis korong amivel tökéletesen lehet aprólékos vágásokat csinálni s utána finomra csiszolni. Még így is a kereten belül lennél s messze jobb végeredményt érhetnél el, pl a plexit is meg kell vágni. Ha még is flexel állsz neki kérlek tedd fel youtube-ra.
-
Rivaul
addikt
válasz
FabioHD #14959 üzenetére
Jó minőségű fóliát vegyél, szerencsére ekkora méretben még az is olcsó.
Utána nézz meg pár videót autófóliázásról youtube-n. Ott is ilyen felületekkel dolgoznak pl a tükröknél. Ha szép munkát akarsz akkor valószínű szét kell majd kapnod az egeret. Melegíteni (erősebb hajszárító is jó lehet) s feszíteni kell az ilyen fóliákat. -
Rivaul
addikt
válasz
Tenken #14953 üzenetére
Látom már pár napos a kérdés de hátha. Veszel egy 1 darabos szabályzót amit beteszel a burkolatba. Ezt megfúrod középen s egy csavart rögzítesz bele ami már átfér a lukon. Ezután azzal a csavarral tudod a belül elhelyezett szabályzót állítani. Esetleg a csavart lefestheted, rakhatsz a végére valamit stb. Ha nagyon érthetetlen akkor lerajzolom de az pm-be kérd pls.
-
Rivaul
addikt
Jah s draff a (#4747) komentedre izé szóval hmm nem tesz semmit felejtsd csak el
Nem tudhat mindenki mindent úgy mint én se de van hogy néha a másik ötlete egyszerűbb s jobb. Attol függetlenül nemtagadom hogy az átlagba ahogy olvastam jobbanértesz nálam a dolgokhoz csak ne légy ennyire sértődős. -
Rivaul
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
Winner_hun #4743 üzenetére
Pár sorral feljebbi miért ne köss a radiátorhoz kérdés megválaszolva
-
Rivaul
addikt
Nem tom hogy mennyi led lehet a házba de annál többet mint amit a lapod enged nemhiszem hogy be tudsz kötni vagyis gondolom szerverbe van egy normál géped így nem lehet a lapra 6 HDD led et kötni. Csak a szimpla power és 1hdd azokat meg a lapon feltüntetett helyre kösd. Ha van több leded akkor izlés szerint kösd be azt a 2-őt amit akarsz
-
Rivaul
addikt
válasz
DeltaPower #4680 üzenetére
Azért én nem mennék rá hűtés nélkül. Tedd át 5 voltra vagy ha nem elég a hűtése úgy akkor csapj bele a másik mellé még 1 ventit ugyanarra kötve így jóval halkabb lessz. Házba talán nem is hallod majd.
-
Rivaul
addikt
Hali. Röviden. Tettem még egy 625-ik ventit a gépembe de nem akarom hogy fojton mennyen ezért a lap és a venti közé tettem egy kapcsolót hogy csak játék stb közbe csapjam fel a ventit. Az érdekelne hogy szerintetek menet közbe ha kapcsolgatom mikor szál el a lapom?
Vagy nincs jelentősége??? Mert idáig simán műxik de jobb az elővigyázatosság
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest