- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
smallmer #19963 üzenetére
Legegyszerűbben egy oszlopos fúróval oldható meg a dolog. Azzal is lehet szép eredményt elérni (ennél sokkal szebbet is), de melós... CNC-ből az ajánlott sorrend legjobbtól a legrosszabb felé: vízsugaras, lézer, marógép. Andrew_31 kollégát keresd esetleg, az én gépem még mindig darabokban...
Vízsugarassal és lézerrel nagy valószínűséggel nincs utómunka (festés), marással esetleg lehet, fúrással pedig szinte biztosan lesz. Nem gáz ez sem, de számítani kell rá. Nekem annó bármennyire is szépen sikerült pl. a Metis vágása (látszik a képek között, amikor még nyers a vágás, hogy az hogyan nézett ki), azért csak újra kellett a végén fújnom.
De pl. amikor radi8tor gépét készítettem (esztergáltam), akkor nem kellett semmit utómunkázni, tehát nagy mértékben függ a ház anyagától és festésének minőségétől.
-
válasz
smallmer #15774 üzenetére
Ha valamilyen márkásabb adapter, akkor én nem tartanék a tűzveszélytől, mert letesztelik a gyártott szériákat.
Ha neadj' Isten valami noname kínai cucc, ami láthatóan gyenge, ingadozik a feszültsége stb, akkor vegyél valami megbízhatóbbat helyette.
Esetleg még a benne lévő paneltáp minőségét vizsgálnám még meg, de alapvetően szerintem nincs miért aggódni. Ha nem házilag épített termék, akkor általában megbízhatóak ezek (kivéve a már említett gagyikat)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged