- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rajtad áll, a te lapod. Szerintem biztosan találsz rá nagyobb bordát, bár inkább megéri venned egyet használtan, mert amikor én legutóbb néztem, boltban iszonyat drága volt az ilyesmi. Akkor megvettem vagy 3 kiló használt bordát itt hardveraprón, most abból élek
Ha szépen lecseréled, nem hagysz sérülést, vagy maradó nyomot a lapon, és az eredeti bordán, akkor nem veszik észre a szervizben.
Ha nem akarsz kockáztatni, megpróbálhatsz egy kisebb ventit tenni a gépbe, ami kavarja felé a levegőt.
-
Szabvány lyuktáv szerintem. Kis műanyag rugós pöckös leszorítás, mint minden chipset hűtőnél.
Ha szépen visszateszed az eredetit mielőtt gariba küldöd, szerintem nem veszik észre.
Ennek ellenére nem biztatlak a cserére. A chipsethűtők általában forrók szoknak lenni, szerintem tudták azt a mérnökök méretezni egy ilyen kategóriájú lapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest