- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rajtad áll, a te lapod. Szerintem biztosan találsz rá nagyobb bordát, bár inkább megéri venned egyet használtan, mert amikor én legutóbb néztem, boltban iszonyat drága volt az ilyesmi. Akkor megvettem vagy 3 kiló használt bordát itt hardveraprón, most abból élek
Ha szépen lecseréled, nem hagysz sérülést, vagy maradó nyomot a lapon, és az eredeti bordán, akkor nem veszik észre a szervizben.
Ha nem akarsz kockáztatni, megpróbálhatsz egy kisebb ventit tenni a gépbe, ami kavarja felé a levegőt.
-
Szabvány lyuktáv szerintem. Kis műanyag rugós pöckös leszorítás, mint minden chipset hűtőnél.
Ha szépen visszateszed az eredetit mielőtt gariba küldöd, szerintem nem veszik észre.
Ennek ellenére nem biztatlak a cserére. A chipsethűtők általában forrók szoknak lenni, szerintem tudták azt a mérnökök méretezni egy ilyen kategóriájú lapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest