Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
válasz
#16729600 #17127 üzenetére
Én a fehér LED-es változatát használtam a Fractal Design Define Mini-ben, az 1 méteres ide elég volt, igaz mATX. Állítható fényerővel, ki-bekapcsológombbal. Én abszolút elégedett vagyok vele, nem sufni megoldás, de ennek meg is kérik az árát...
-
xtevo
őstag
válasz
razorbenke92 #15876 üzenetére
Oks, köszi a tippet/infót.
Valszeg használt lesz belőle, mert 5k-7k árakon mozognak most újonnan, az pedig elég húzós...
Még utánajárok, meg gondolkozok, hogy biztosan akarok-e kockáztatni... -
xtevo
őstag
válasz
razorbenke92 #15874 üzenetére
Most gyakorlatilag olyan forró, hogy nem tudom megfogni se...
Ezért aggaszt ez...
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Adott egy AsRock H77 PRO4-M alaplap, arra volnék kíváncsi, hogy ennek cserélhető a chipsethűtője? Elég kis picinek néz ki, és ahogy hozzáérek szinte forró, ezért gondoltam egy nagyobbra cserélném. Létezik kereskedelmi forgalomban ilyen? Vagy csak sufni módszerekkel lehet megokosítani? Garvesztes lesz, ha leszedem?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
xtevo
őstag
Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, be szeretném fehér kábelharisnyázni a Fractal Design Define Mini kábeleit (usb3.0, usb2.0 illetve i/o), de elvesztem akkora a választék... Innen venném (lenne egyéb rendelésem is, és akkor kellemeset a hasznossal esete lenne).Melyik ajánlanátok? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged