- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Gorneck #5364 üzenetére
Tetszik, de talán mégjobban tetszik az előtte lévő kábelrendezős megoldásod.
Bár az munkásabb dolog, ha szerel valamit az ember... Most elég csak befűznöd. Lemérted az összes fajta csatlakozót, hogy kitaláld mekkora lyuk kell? És mekkora az átmérője?Oldallaphoz legyen inkább üveg, ha egyszer látnád...
-
bélanéni
őstag
válasz
Gorneck #5348 üzenetére
Szerintem a melóhelyi egérpadomat fogom szétvagdalni és azzal megcsinálom ezt a lógatós módszert, ha nem jön össze az A) terv. Egy utolsó kérdés a lógatással kapcsolatban: a winyó így nem ér hozzá a házhoz? A másik hogy mivel zárod le a felső 4 pöcköt? (a műanyagok pöckeit)
-
volvoguy
addikt
válasz
Gorneck #4947 üzenetére
áhh kár. még a revoltec-es is elég ormótlan....
egy kérdés. én 60centiset vettem, IDE körkábelt. vagy 4 helyen megvolt hajlitva, hogy uyge beférjen a dobozába....na msot oylan szinten meghajlitották, hogy egyszerűen képtelen vagyok a ház belsejében elbujtatni...
teszem azt ha a legrövidebb, 48centiset venném, akkor az is 4 helyen össze lenen hajtva a dobozában?? mert mintha neten a képek szerint azt csak egy helyen hajtják meg..mivel rövidebb....
vett már vki 48as IDE körkábelt?
az irjon
thx -
-
donpel0
aktív tag
válasz
Gorneck #4939 üzenetére
a nap segítője cím a tiéd!
sajnos ilyen téren eléggé amatőr vagyok. a két ventinek egy vastagabb fekete gumiharisnyában van összefogva a két vezetéke, melynek végén egy egy darab 3 pines csati van, ami a power fan sloton van az alaplapon.
(a ház és az alaplap össze volt szerelve, amikor elhoztam)
-
volvoguy
addikt
válasz
Gorneck #4844 üzenetére
az frankó. tehát veszek 1600 ft-ért 2db 30centis, kék fénycsövet. felfüggesztem a házamba, és ennek a fénye kivilágitja az UV-s kábelem, ugye? (kár hogy nicns plexim
) -amugy az érdekelne, hogy ennek az áramellátása gondolom alaplapról van megoldva. ha jól emlékszem 4tűs csatlakozóval. ugye?
-
Furky
őstag
válasz
Gorneck #4795 üzenetére
Nem, mert nem az alaplapról szedi az áramot, hanem a tápegységről. Mondjuk jó lenne, ha csak olyan 2500-zal pörögne, tehát még a LOW szinten lévőt kellene felezni. Csak nem tudom, menniy áramot vesz fel ezen a szinten. Na meg nem vagyok elektrós szakember, nem tudom mekkorára kellene méretezni az ellenállást.
-
válasz
Gorneck #4559 üzenetére
Érdekes, nekem is Samu 250-es volt, morgott is tőle a ház, de a lenti megoldással teljesen hangtalan lett (már a hangnak a házrezgető része) . Ahogy a mostani, szintén Samu 500-as is az.
Talán még mozgasd meg kissé, hátha valahol hozzáér a házhoz. Működés közben, hogy egyből halld. -
válasz
Gorneck #4478 üzenetére
3db vincsivel ez a megoldás nem fér el... Esetleg csináld jóval hosszabb gumával, és akkor mehet mindhárom bele. Csak közéjuk is tegyél valami távtartó (lehetőleg szintén gumi) darabokat.
Ja , és van hátrány is. Néha szoktam oldalra fordítva szerelni. Na ekkor figyelni kell a vincsikre, pláne ha több van.Ja hogy új rang, az más. Azt hittem egyedi, csak Neked szól.
-
fero02
nagyúr
válasz
Gorneck #4238 üzenetére
Ha jó csatlakozóba kötöd és polaritáshelyesen, akkor semmi baj nem lehet.
Nálunk itthon a boltban lehet kapni egy kis zacsiba mindeféle színű csőből összedobált csomagokat. Én keresnék olyat és akkor a kábel színének megfelelően használnám fel és akkor nem lesz annyira feltünű sem, mint pl a fekete. -
fero02
nagyúr
válasz
Gorneck #4234 üzenetére
Sztem baja nem lenne.
Jut eszembe. Alaplapokk dobozában szokott lenni a SATA kábel mellett egy molex <-> sata tápátalakító kábel is. Ha tényleg csak 1 kell, akkor sztem ha bemész 1 Pc-s boltba és szépen kérsz tuti adnak Neked (vagy vmi ismerősnek is akdhat kihasználatlanul). Ha meg nem akkor szólj és küldök én postán. Természetesen ingyé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged