- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Sziasztok,
Adott egy Logitech LS21 2.1 hangfalszett. A probléma az, hogy csak a bal oldali hangfal és a mély sugárzó szól, a jobb oldali hangfal nem. A két hangfalat az erősítő nélkül a PC-be dugva mindkettő jól szól. Kivettem a mélynyomóból a hangszórót, nincs arra utaló jel, hogy a vezérlést bántották volna, látszanak a ragasztás nyomok, tehát biztos nem lett kiszedve. Ami viszont gányolva lett, az a távirányító: a távirányítóból a PC-be menő kábel le lett cserélve, de úgy, hogy a régi csatlakozó helyett csak úgy oda vannak forrasztva a kábelek a panelra.
Kérdés, hogy szerintetek mi okozza ezt a hibát?
Lehet nem pont ide való a hangfal kérdés, de itt biztos van olyan, aki pro ebben a témában is -
barnam_
nagyúr
Üdv,
Laptop akksit akarok felújítani, de nem tudom milyen akku cellát vegyek.
Szétszedtem, csak ennyi van ráírva:
JKFFH55
016076Ez egy BP-8089X típusú akksi, 11.1V és 4400 mAh. Olyan cella kellene, amivel ugyanezek a paraméterek maradnak, hogy ne kelljen vezérlő elektronikát programozni. (Mivel azt nem tudok, bár szívesen tanulok
)
-
barnam_
nagyúr
válasz
CounterBoci #8662 üzenetére
Találtam magyarázatot: [link]
Károsodást önmagában ez a ciripelés, zizegés nem okoz még az idő múltával sem, de erősődhet, ahogy a menetek egyre jobban kilazulnak és egyre kellemetlenebbé válhat így a zaj.(#8661) jaja1981: az nem jó, használtan vettem a vga-t, és 200km-re van tőlem a gari
-
barnam_
nagyúr
Ciripelő vga-t mivel lehet orvosolni? Azt tudom hogy a nyák végén lévő tekercs adja ki a hangot. Eddig másodpercenként ciripelt egyet, most csak akkor ha Firefox-ban bal gombbal lehúzom a csúszkát. Ha görgetek, nem ad hozzá hangot.
szerk.: mégis, görgetésre is van hang.
-
barnam_
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #4770 üzenetére
Lehet kapni 3tű-molex átalakítót, neked olyan kellene.
-
barnam_
nagyúr
1. rárajzolod a venti lyukakat, meg a venti formáját (nem kell pont körnek lennie)
2. kifúrod a lyukakat
3. a formát belülről kifurod egy ponton, hogy eltudd kezdeni vágni, és dekopírfűrésszel kivágod, lehetőleg lassú fokozatban legyen
4. Utána reszelővel eltünteted az éleket.A dekopírfűrészt lassan told előre, nem kell kapkodni. De az a legjobb, ha előtte gyakorolsz párat, hogyan kell vele vágni.
-
barnam_
nagyúr
Az nem derült ki nekem az írásból, hogy hogyan csináljam úgy, hogy teljesen sík legyen?
Ha nem olyan rossz a hűtő felülete, akkor kezdhetek finomabb csiszolópapírral is (1000-s vagy felette)? -
barnam_
nagyúr
Vga hűtőt szeretnék polírozni, hogy jobb legyen a hűtés.
Leírná valaki pár mondatban, hogy kell csinálni?
Mi kell hozzá? -
barnam_
nagyúr
Üdv!
Egy egyszerű előlapi ventillátor szabályzó panelt szeretnék csinálni.
3 állású kapcsolókkal képzeltem el, OFF - 5V - 12V
Mire kell figyelni ezek bekötésekor?
Illetve hol lehet ilyeneket kapni?
(valami típus és link jól jönne) -
barnam_
nagyúr
Azt tervezem, hogy csinálok 3.25''-ös helyre szerelhető ventillátorszabályzót.
Az alsó helyen lenne a 3 szabályzó, a felsőn pedig egy LCD kijelző. Milyen eszközök kellenének hozzá és hol lehet ilyeneket venni?
Bocs ha valakit idegesít, hogy túl általánosat kérdezek, de kezdő vagyok a moddolásban, és mégkezdőbb az elektronikában. -
barnam_
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Hali!
Mostanában azon gondolkoztam, hogy kicsit egyedibbé kellene tennem a házamat. Arra gondoltam, hogy egy plexit raknák oldalra, meg festenék rá valami mintát.
Az lenne a kérdésem, hogy ehhez milyen cuccok kellenek? Főleg a házfestés érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest