Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Íme, itt tart jelenleg a projekt: [link]
-
RoyalFlush
őstag
És azt hogyan lehetne megoldani?
Találtam egy egyszerű bakapcsolási késleltető áramkört, mely ~ 15 mp elteltével zárná a kört. A baj csak az, hogy nem egy pillanatra, hanem folyamatosan.
Szereztem egy play gombos fehér CD olvasót. Feketére lesz fújva, az LG 52X MAX helyére " You wanna dance ? " felírat kerülne
A fejhallgató kimenetre csatlakozó jack dugó kábelét bevezetem a házba, ahová egy hangfal belső elektronikáját építeném. A ház elejében van egy fém keret (házhűtő ventinek volt szánva gyárilag), melyhez pont passzol a 8 centis hangszóró.
-
RoyalFlush
őstag
A kész "kijelző":
Feketére lefújva felírattal elején kissé másképp fog kinézni
Azt nem tudom, hogyan oldjam meg, hogy miután bekapcsolom a PC-t, automatikusan elinduljon a meghajtóban lévő audio cd első track-je. Ha egy pillanatra zárnódna a play gomb-nál lévő kör az indulást követően, megoldható lenne szerintem. Ha viszont folyamatosan zárva lenne, feltételezem nem ..
-
RoyalFlush
őstag
Körvonalazódott bennem a teljes kép. A ház feketére lesz fújva, oldalán Duke Nukem, elején "Let's Rock" felírat, piros Power és Reset gomb. A keylockot már a helyére ragasztottam Pattex Super FIX ragasztóval
A "kijelzőt" most készítem (pirosan világít majd a "3d" felírat).
-
RoyalFlush
őstag
Érdeklődtem egy srácnál mennyiért vállalna airbrush festést, kissé borsos az ár, viszont Duke Nukem jól mutatna stukerrel a ház oldalán ..
Eredetileg más volt az elgondolás, persze abból is megtartottam néhány ötletet. A power gombot már kiberheltem, a helyére kerül egy keylock (ma megyek érte), a kulcs elfordításával majd a Sleep (ami lesz a power) megnyomásával indul az Atomix PC
-
RoyalFlush
őstag
Arra gondoltam a PC indulásakor megszólalhatna egy a házba (AT) épített hangszóróból (nem pc speaker) valami, konkrétan ennek a számnak az első néhány másodpercére (~13mp) gondoltam, retro PC-t építek.
Ötletem:
Régebben voltak olyan optikai meghajtók, melyeken play gomb is volt, induláskor automatikusan a gomb megnyomása nélkül elindulna a benne lévő audio lemez track-je (még ezt nem tudom hogyan). A fejhallgató kimenetet a házban lévő szétberhelt hangfalpár belső elektronikájához csatlakoztatnám. Azt pedig a hangszóróhoz.
-
RoyalFlush
őstag
A ház le lesz fújva feketére, a kivágott rész helyére egy sötétített plexi kerül majd, középen a képen látható matricával. Az ATs tápot már kidobtam belőle, ATXesre cseréltem. A ház elején egymás alatt három kör alakú gomb található. A legfelső a power, ennek helyére kerül egy keylock. A Sleep gombbal fog indulni / leállni a konfig. A keylockot sorba kötöm a Sleep-el, így csak akkor lehet indítani ha előtte a kulcsot elfordítom. A ház elejébe egy sárga ledes 8cm Revoltek rendszerhűtő kerül. stb.
-
RoyalFlush
őstag
táphoz külön harisnyát lehet kapni, vagy miből lehet készíteni és hogyan ?
-
RoyalFlush
őstag
Egy AT házat tervezek átalakítani. A benne lévő ATs tápot egy 300Wos ATXre cseréltem, jelenleg a Sleep gombbal indul a rendszer
Elég zajos a vas. Szerintetek szigetelésnek megfelel a parkettázásnál használt, alá terítendő fehér szigetelő ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest