Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
áhhááááááá köszi
Szóval a két pont közötti feszültségkülönbség adja azt, hogy mekkora feszt adunk neki. Már értem, és erről a csatikiszedős cselről nem is tudtam, hogy így ki lehet tolni
Nem csinálom áram alatt, és már semmi sem garanciális, nameg olyan szakközépbe jártam, ahol nyállapot is kellett tervezni, forrasztani, astabil multivibrátort tervezni, és előállítani, meg "fotózással", vagy hogy is mondták... nah szóval azzal a technikával elkészíteni a nyákot, szóval ilyesmikkel nincs gond, csak az elmélettel vagyok gondban, mert egyszerűen nem érdekelt annyira
mod: amit linkeltél fórumot, nagyon szép annak a gépnek a belseje
Szerintem.
-
Furky
őstag
Hi!
Szóval ezt úgy kellene megpróbálnom, hogy fordítva dugom bele a molexet? (ezt mondjuk el tudnám érni úgy, hogy lereszelem a másik két sarkot is olyanra, mint amilyen a maradék kettő) Vagy egy molex végét szétszedem, és a pirosat a sárgával felcserélem. Ilyenkor 5V-ot fog kapni. 7,5V-ot hogy lehet elérni? Mert amit linkeltem, ott oda volt írva, hogy Started Voltage 7V, tehát 7V kell neki, hogy elinduljon. Ha jól értelmezem. Ha 5V-ot akarok, akkor ki kell tépni a kábelt abból a műanyagból, igaz? Aztán hogyan tudom visszaszorítani? -
Furky
őstag
válasz
Gorneck #4795 üzenetére
Nem, mert nem az alaplapról szedi az áramot, hanem a tápegységről. Mondjuk jó lenne, ha csak olyan 2500-zal pörögne, tehát még a LOW szinten lévőt kellene felezni. Csak nem tudom, menniy áramot vesz fel ezen a szinten. Na meg nem vagyok elektrós szakember, nem tudom mekkorára kellene méretezni az ellenállást.
-
Furky
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen chipset hűtőm. Szeretném, ha halkabb lenne, forrasztástól, szabdalástól nem ijedek meg. A kérdésem, hogy hogyan lehetséges ezt lehalkítani? Most Low szinten megy, azaz 5000-rel pörög. Egy ellenállást nem nagy kunszt beforrasztani a vezetékbe. csak azt szeretném tudni, hogy mekkora ellenállás kellene, és gondolom a vezeték piros - 12V - ágába kell csak simán, úgymond az eszközzel sorosan beforrasztani, igaz?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged