- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
razorbenke92 #21968 üzenetére
Találtam rá videót és sikerült is megcsinálni.
Csak azt volt nehéz kitalálni hogy mit is írjak a keresőbe hogy jó találatot adjon.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Kijött az egy kábel a fejből. Hogy tudom megcsinálni hogy jó legyen vagy van valaki Kecskemét környékén aki javítaná?
Egy moduláris gold táp az alany.
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
Rendeltünk új gépet a következő elemekből:
NZXT H6 Flow RGB házat
MPG B550 GAMING PLUS lapot
ARCTIC Freezer 36 A-RGB proci hűtő
A házhoz elvileg 3 db ventit kapunk, és nem tiszta hogy működni fog-e a venti színeinek a vezérlése vagy rendelni kellene egy vezérlőt hozzá. Vagyis a ház ventik színei igazodnak-e a proci színéhez. Na meg ugye szeretnénk még egy 4-ik ventit is a proci hűtő mögé.
Meg ha igen milyent? NZXT vagy bármit lehet?
Ha meg vezérlő kell akkor lehet hogy inkább egy ilyent proci hűtőt vennénk mert ehhez már van vezérlő is: BE QUIET! - LIGHT LOOP 240MM -
7Heads Drago
veterán
Valszeg van egy rossz HKC tápom. Legalább is egy P4-es lap nem indult vele. Hogy tudok róla meggyőzödni hogy a táp a rossz. Pedig zsír újnak látszik.
Ha jól tudom ha valamelyik részt ha összekötöm a táp 20 tűs csatiján akkor el tudom indítani a tápot lap nélkül is...... De mit mivel? -
7Heads Drago
veterán
Van-e különbség tuningban a 4pin ATX +12V - 8pin ATX +12V között?
Az uj lapok már 8pinesek. De milyen táp kell melé, ha tuning is szóba jöhet? -
7Heads Drago
veterán
válasz
Winner_hun #2559 üzenetére
Bocs!
12 cm-es venti van benne! -
7Heads Drago
veterán
Egy tápban mi mehet tönkre? (12 ventis)
És lehet-e javítani? -
7Heads Drago
veterán
Jaa és meg egy gondom van: Az mitől van hogy ha a tv koax kábel be van dugva akkor egy kicsit rázz a gépem (nem veszélyesen)
Mit lehetne vele csinálni? -
7Heads Drago
veterán
Csá
A gépem érdekes dolgot csinál, és nem tudom mitől lehet!
Van a gépben egy amd 3800 x2 proci, 2 db vinyo, tv kártya, zalman 7000b hűtő, 3 db 12-es venti, cooler master 500 wattos táp, 7900 gt (előtte a 6600 gt-vel is csinálta csak ritkán), Aerogate II venti szab., 2 db cd-dvd olvasó, 2 db bill., és egy razer egér!
A szitu: bekapcskor csak egy pillanatra ad áramot a táp a gépnek, ép csak felpörgeti a ventiket, és le áll. Ujra csak ugy tudom indítani ha kihuzom a tápból a 220 kábelt.
De akkor se indul, csak ha lehuzom a 2 db cd-dvd olvasót(ezt a legegyszerübb lehuznom).
Hiába mozgatok bármilyen kábelt, és mindegy hogy a toshiba dvd-t vagy a teac cd-rw teszem vissza egyikkel sem indul!
Ami lehet szerintem: 1. Vagy a táp nem tud annyi áramot adni amennyit kellene.............
2. Vagy van egy 350-es Back-up szünetmentesem amire rá van kötve a gép, a 17-es tft, és a modem, és nem tud annyi áramot adni a tápnak és ettől nem indul............
Ha valaki tud segítsen.............
Várom a megoldásokat............
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest