- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Köszönöm a kimerítő választ!
-
volvoguy
addikt
Üdv! A gépházba van értelme ilyen kis párátlanító (vagy mifene) zacskókat rakni (tudjátok amik a cipősdobozokban is vannak...de én láttam már hegesztőt a hegesztőgépébe tenni...) van értelme?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szerintetek nem plexis (Konkrétan Sharkoon Vaya ház: [link]) mennyire van értelme hátulra LED-es ventit szerelni? Fog abból bármi is látszódni? Esetleg kicsit megvilágítja gép mögött a falat, avagy a gép belsejéből fog kiszűrődni pirosas fény?
Vagy hátra vegyek sima 12-es ventit, oldalra meg LED-eset?
-
volvoguy
addikt
válasz
easy...rider #11647 üzenetére
A festék sértetlen, de igazából sztem ha ráfestk akkor elfog ütni a 2 szín, hiába fekete....van itthon gumikalapács, meg fadarabbal is tudok kalapálni, aláteszem és GO! Gondoltam rá hogy fúrkálok oda is szellözőlyukakat ehh
-
volvoguy
addikt
Üdv! Cooler Master Elite 331-es házam van, és nekidőlt az asztal sarkának, behorpadt egy kicsit az oldala egyhelyen. A szakiktól kérdezném, mit tanácsolnak, hogyan javítsam ki?
Gitt és festés? Kalapáljam vissza, esetleg furjak rá lyukat, vagy alakítsam át vmivé?
Köszi! üdv
-
volvoguy
addikt
üdv. tervezem a házam oldallapát kivágni. coller master 331 elite, acél-ház..legalábbis a gyártó szerint. hogy és mivel érdemes nekivágni a vagdosásnak? van lakatos és asztalos is az ismerettségben, szal nem okozna beszerezni flex-et sem dekopír-t....de melyikkel érdemes, vagyis melyikkel lehet szépen, szép vonalakkal vágni? meg aztán ugye a sorjákat is utána el kell majd tüntetni. utána jönni a 3 vagy 6mm vastag plexi.
vagy simán négyzet-et vágnék ki belőle, vagy valamiylen alakzatot. tényleg azt meg lehet csinálni, hogy a plexi közepébe vágok egy 8 centi átmérőjü lyukat, 4 darab csavarnak való lyukat, és kész az oldalventi?
-
volvoguy
addikt
válasz
Gorneck #4947 üzenetére
áhh kár. még a revoltec-es is elég ormótlan....
egy kérdés. én 60centiset vettem, IDE körkábelt. vagy 4 helyen megvolt hajlitva, hogy uyge beférjen a dobozába....na msot oylan szinten meghajlitották, hogy egyszerűen képtelen vagyok a ház belsejében elbujtatni...
teszem azt ha a legrövidebb, 48centiset venném, akkor az is 4 helyen össze lenen hajtva a dobozában?? mert mintha neten a képek szerint azt csak egy helyen hajtják meg..mivel rövidebb....
vett már vki 48as IDE körkábelt?
az irjon
thx -
volvoguy
addikt
üdv. lehet valahol az országban oylan IDE körkábelt rendelni, vagy egyáltalán létezik oylan, aminek csak 2 csatlakozója van. egy alaplapi, és egy másodlagos (vinyó/CDROM)
köszi
üdv -
volvoguy
addikt
üdv. létezik oylan IDE kábel, ami hasonlit a körkábelre, vagyis oylan, csak jobban alakitható?
mert vettem egy revoltec IDE körkábelt, 60centis...de még ez is oylan nehezen bujtatható el a többi vezeték mellett....köszi
üdv -
volvoguy
addikt
üdv. a kérdéseim nem teljesen ide tartoznak, ezért sorry, de nem találtam nekik jobb topikot
szóval az alaplaphoz kapott sata és IDE kábelem össze volt hajtva, és ezt a hülye összehajtott alakzatot vették vel. na msot az a baj ,hogy nem nagyon tudom őket a gép belsejében mozgatni, helyezgetni. mennyire ártana nekik, ha mondjuk kiegyenesiteném őket? vagy szimplán rátekerném őket egy hengerre....hogy kiegyenesedjenek??
az az igazság, hogy már igy is 3-4-5 helyen összevoltak hajtva gyárilag....csak igy folyton összeugranak mint a tangóharmónika, meg nagyon feszülnek
-
volvoguy
addikt
akkor viszont felesleges.
amugy egy 12centis CM led-es van elől, hátul meg ugyanez, csak sima feketében. hangja egyiknek sincs....tehát az nem gond, gyengiteni semmiképpen nenm akarom(hisz én még ezt is kevésnek tartottam- bár lehet ennyi bőven elég a levegő keringetéséhez...)
-
volvoguy
addikt
üdv. jelenleg csak kettő 12centis venti van a gépemben. nem tervezem több beépitését, sem fordulatszám szabályzót...csak érdekelne, hogy ezek a szabályzók miylen elven működnek? több feszültséget szolgáltatnak a ventiknek, igy azok gyorsabban pörögnek? valamint van egy yolan határ, amit ha tulhajtok, a venti elszáll?
amugy 2 ventihez tudom semmi értelme beszerezni egy fordulatszámszabályzót, de az az igazság, hogy a ventijeim nem vmi sebesek, valamint nem is csinálnak akkora szellőt, mint vártam. épp hogy simogatja egy kis hideglevegő a kezem, ha elérakom, de 10centiről már nem is érzek semmit....(ezt befolyásolhatja a táp erőssége)
vki vmit?
köszi
üdv -
volvoguy
addikt
tehát a fénycsövekhez valóüszinüleg kapok invertert, ami a problémát orvosolja, és nekem csak be kell kötnöm, ugyebár?
-
volvoguy
addikt
válasz
N95 8Gb #4851 üzenetére
hát ha érdekel szivattam fel már vizet hagyományos porszivóval....
azért kell a neon, mert lehet a későbbiekben betervezem a plexit, meg a vastag IDE kábelt mindenképp leakartam cserélni, ráadásul van a gép oldalában jó nagy szellözőrész, az elsőpanel meg nem müanyag, ahnem fémrácsos, igy nagyadag fénymennyiség képes átszűrődni...és nem akartam egyáltalán neont venni, csak azt hittem hogy ez a kábel vmi fluoreszkálós izé...
-
volvoguy
addikt
válasz
Gorneck #4844 üzenetére
az frankó. tehát veszek 1600 ft-ért 2db 30centis, kék fénycsövet. felfüggesztem a házamba, és ennek a fénye kivilágitja az UV-s kábelem, ugye? (kár hogy nicns plexim
) -amugy az érdekelne, hogy ennek az áramellátása gondolom alaplapról van megoldva. ha jól emlékszem 4tűs csatlakozóval. ugye?
-
volvoguy
addikt
üdv. vettem revoltek kék UV-s IDE kábelt a DVD-meghajtónmhoz. szeretném tudni, hogy ez hogy is működik, mármint áramot jhasznál? vagy sötétben egyszerűen világit?
üdv
köszi -
volvoguy
addikt
üdv. azt tervezem,hogy a gépemből az ide-kábeleket kiveszem. magyarul a vinyóét, és a floppiét is. szeretném iylen UV-s körkábelre kicserélni, nem cska a látvány miatt is (de amugy elég randák azok a vastag ide-kábelek) hanem a légáramlás miatt. ez a 2 vastag kábel az első venti utjában áll. Ezeket a kábeleket lényegébenugfy kell elképzelni, hogy a hagyományos IDe-kábelből huzalt csinálnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest