- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
Akkor nincs szerencséd. Így vagy együtt élsz vele, vagy húzzál fel valahonnan egy vastag sodrott erű '0' vezetéket. Lehet a pincéből egy földbe levert vasrúdról, vagy kösd egy fémbilinccsel a vízvezeték fémesre letisztított csövére,
de talán a legjobb megoldás a házak sarkain levezetett '0' vezeték, ami a tetőn lévő villámhárítókra van hivatva a földelést biztosítani. Az biztosan a földben van. (Valamikor Dorogon csináltam ilyen méréseket speciális műszerekkel.)
Azt azonban ne kérdezd: mi van akkor, ha erősen vihar van és belevág a villám. Én még nem próbáltam.
Lehet hogy semmi balhé se lesz, de lehet hogy akkor kivételesen nem kellene gépezni ha esik. Régebben vidéken a nagy zivatarok idején mindig kihúzták a fogyasztókat a konnektorból - arra a kis időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Thermalright TRUE Spirit 90M Rev.A CPU Hűtő - Hibátlan állapot!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Corsair szövet tápkábel szett (Type-5 PSU Cables Starter Kit, Red/Black)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged