- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
- 

REDeath őstag sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a tápom egyik ága teljesen foglalt, vinyó + dvd + floppy... másik ágán van két molex. eből az egyik menne egy másik vinyóba ami satasra lenne átalakítva és ide az átalakítónak kell egy floppy. elosztó kábelem van is, és azt szeretném kérdezni hogy a másik maradék molexen menne egy inverterről két neon, plusz a ház plexijében lévő kis venti. erre még rá lehetne kötni a molex-floppy átalakítót? vagy tegyem a táphoz közelebbi molexre, szóval egy csatin lenne azzal amelyikről menne a vinyó? 
 azért kérdem mert elektronikában nem vagyok annyira otthon, és nem szeretném ha a neon nem kapna elég áramot vagy valami... 
 bocs ha láma kérdés (amúgy régen tapasztaltam olyat hogy a plexis venti lassult picit mikor neont felkapcsoltam, de csak kicsit lassult be csak ekkor nem tudommi hova volt kötve) csak ekkor nem tudommi hova volt kötve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX650F RGB 650W Moduláris Tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Raidmax Cobra 1200W Gold Moduláris Tápegység
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Fekete AIO Vízhűtés Garancia: 2030.10.09 ALZA
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest