- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Csá
A gépem érdekes dolgot csinál, és nem tudom mitől lehet!
Van a gépben egy amd 3800 x2 proci, 2 db vinyo, tv kártya, zalman 7000b hűtő, 3 db 12-es venti, cooler master 500 wattos táp, 7900 gt (előtte a 6600 gt-vel is csinálta csak ritkán), Aerogate II venti szab., 2 db cd-dvd olvasó, 2 db bill., és egy razer egér!
A szitu: bekapcskor csak egy pillanatra ad áramot a táp a gépnek, ép csak felpörgeti a ventiket, és le áll. Ujra csak ugy tudom indítani ha kihuzom a tápból a 220 kábelt.
De akkor se indul, csak ha lehuzom a 2 db cd-dvd olvasót(ezt a legegyszerübb lehuznom).
Hiába mozgatok bármilyen kábelt, és mindegy hogy a toshiba dvd-t vagy a teac cd-rw teszem vissza egyikkel sem indul!
Ami lehet szerintem: 1. Vagy a táp nem tud annyi áramot adni amennyit kellene.............
2. Vagy van egy 350-es Back-up szünetmentesem amire rá van kötve a gép, a 17-es tft, és a modem, és nem tud annyi áramot adni a tápnak és ettől nem indul............
Ha valaki tud segítsen.............
Várom a megoldásokat............
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő