- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
FattyDove #65817 üzenetére
Amúgy így mi értelme van a KÜF-nek? Tarr-os ajánlatokat tolnak direktbe nem?
Ez így pontatlan. A sima Tarr-os tarifák nem azok amiket a KÜF-ön keresztül kapsz. Annál jóval kedvezőbbek amit KÜF-ön keresztül érsz el. Amúgy anno meg Yetteles jóárasított ajánlatokat kaptál a KÜF-ön keresztül. Ez lényegében ugyan az. Csak most egy mvno-n a szolgáltató.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
FattyDove #65813 üzenetére
Itt tudsz róla olvasgatni még a Yetteles időkből.
-
4Grider
félisten
válasz
FattyDove #65801 üzenetére
Ettől függetlenül nincs a tarrnál továbbszámlázós csomag, az előfizetők a tarral szerződnek, a tarrtól kapják a számlát. Akár a küf hozta őket, akár tarr területen élnek.
Érv, nem érv, nincsenek olcsó új díjcsomagok. Csak drágák vannak, így egy 2-5 évvel ezelőtt létrehozott díjcsomaghoz képest mindegyik új csomag drága. Nem véletlenül próbálja a yettel a régi flottás csomagokból kiterelni az előfizetőket, meg szüntetgeti meg a háttérben a flottákat. -
axlfsi
veterán
válasz
FattyDove #52425 üzenetére
5016-ra szerződtem, ... majd köv. hónapban kevesebbet, majd ismét 5016? ... de miért lesz a második hó kevesebb?
(majd egyszer levonják a SIM díját, ha jól rémlik, amit a posta-nak fizettem átvételkor, illetve azóta volt valami 970 Ft díjam is;
... amit másnapra be is fizettem.OK, akkor majd "megszokom" és megértem, ha már túl vagyok pár hónapon (eskü nem rémlett ilyen, "most ennyit, majd kevesebbet, majd megint annyit" rész amikor telefonon tájékoztattak, de bevállalom, ha azt mondod, csak nem jól emlékszem ...).
Vissaztérve az eredendő kérdésemre tegnapról: megnéztem a Szolgáltatások -> Szolgáltatások módosítása menüpontban mit látok és ugyan a fentebb emlegetett "minden yettelesnek járó 10000 Ft-os egyenleg" nem áll ott, de van helyetete egy 4650 Ft - ezek szerint, ez lenne a nekem járó, havi keret vagy, hogy kell ezt a részt értelmezni?
Köszönöm!
-
kriptonsoft
csendes tag
válasz
FattyDove #50910 üzenetére
biztosan ingyenes elvi okok miatt is... hiszen te amikor hívsz azt vállaltad hogy a +36-os hívásért fizeted meg a díjat, nem tudhatod hogy az illető műholdas teló végén van éppen a dzsungelben. Ha bármilyen plusz költség lenne, azt az általad hívott fél fizeti, mert ő azt vállalta hogy roaming helyzetben is használja a telefonját.
-
bul07
nagyúr
válasz
FattyDove #50910 üzenetére
Lehet rosszul tudom, de magyar számról magyar számot hívni mindig ingyenes legyen az bárhol a világban, mármint a hívott szám legyen bárhol
Honnan kellene tudnod hogy ép a világ melyik pontján van a szám.Viszont magyar számmal hívást fogadni külföldön lehet fizetős
(Azért 4zónában elég ütős még fogadni is a hívásokat[link]) -
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest