- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OccsE
aktív tag
koszi... valoban ott van....
3 kerdes merul csak fel:
- mennyit lehet lebeszelni az elofizetesi dijbol?
- valoban mp alapu-e a csomag
- netto vagy brutto van feltuntetvees egy masik: vajon ha bent vagy egy masik flottaban (tehat nem uj szamkent rendeled meg)
akkor hogy lehetseges CSAK a flotta koddal atmenni ebbe?aki erre valtott az nem kapott esetleg egy teljes tarifa tablat amiben benne van minden? (ha nem veszel keszuleket huseg van-e, stb)?
-
Zeki
nagyúr
Hoppsz,a google újrakesselte a vodás molos oldalt.
De akinek kell itt elérheti az infót. -
pepevfr
csendes tag
-
OccsE
aktív tag
csinaltam egy par javitast es felraktam jo par uj flottat az 1.hsz-ba!!!
mas: a Magyar Posta flottanak vki nem tudja a kodjat?
-
Zirowe
nagyúr
Na most egy kicsit összezavarodtam: rákerestem vodás flottákra, és kiderült, hogy ahová váltani fogok az olcsomobilflottán keresztül, az alapvetően a mol flotta (légy elérhető és használd okosan csomag).
Ha én rajtuk keresztül lépek be, akkor van egy egyszeri belépési díj, amit nekik kell fizetnem.
De ha a voda oldalán kint van az összes infó, akkor ez alapvetően publikus, és bárki be tud lépni/bevinni számot mindenféle igazolás nélkül?
Voda oldalon flottakódot kér, akkor mégsem lehet csak úgy csatlakozni?
-
bidni88
csendes tag
Sziasztok
T-mobile-os flottára lenne szükségem kérlek ajánljatok párat, idáig mátrix-ban voltam de sajnos váltanom kell. Ha tudtok lehetőséget akkor abba is szívesen visszamennék. -
solarix45
senior tag
Ma voltam megkötni az előfizetést. Azt mondták, hogy ugyan a kártya egy éves, de nem fogják megnézni, hogy meghosszabbítottuk-e a kártyát. Tehát elvileg számolható egyszeri díjnak is... Más kérdés, hogy ha ezt mindenki eljátssza, akkor a cég nem biztos, hogy sokáig fog működni, így a flotta sem. Ha minden évben megújítom a kártyát, az 156 forint / hó extra költség, szerintem ennyi belefér. DPI csomagról váltottam, alig több, mint egy hónap alatt vissza fog jönni a kártya ára.
-
körted
csendes tag
(NET Egyesület flotta)
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen tapasztalataitok vannak a NET Egyesülettel és a flottáikkal?
Átnéztem az első oldalon található flottákat és a nekem valót a NET-esek között találtam meg. A fórumot is elkezdtem végigolvasni, azonban eddig nem találtam az egyesületre vonatkozó hozzászólást, véleményt.
A kiválasztott flottával annyi gondom van, hogy ideiglenesen a számainkat át kellene adni a flotta kezelőjének. Ezt viszont nem szívesen tenném meg amíg nincs elég információm a flotta kezelőjéről.
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
T-sként keresnék mobilflottát. Szeretném a számomat és a szolgáltatót ( család miatt ) megtartani. Nézegettem az egyes hsz-ben lévő lehetőségeket és már regeltem is 1-2 helyre, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre. Keveset beszélek, havi 100perc kb, internet megáll olyan 500MB-nál. Jó lenne telefont is cserélni, igy az sem lenne hátrány ha kedvező telefonárakat is adnának.
Előre is köszönöm a segitséget!
-
badsaint
csendes tag
A 2 valószínű ugyanaz, csak az ügyintéző/hirdető más. Egyébként igen, vannak különböző csomagjaik, az általam ajánlott hirdető is tud többféle variációt. A kiváltani szándékozott mennyiségtől függ.
Én f_sylvi -n keresztül intéztem már jópárat az ismerősöknek. Most épp egy ismerősöm cégének csinálunk egy egész nagy csomagot mert így még olcsóbb percdíjakat tudna. ;-) -
Zeki
nagyúr
válasz
pepevfr #5415 üzenetére
Majd ha visszaírnak pár nap múlva, vagy feltudják veled venni a kapcsolatot telón, megtudod mit kérnek.
Kiegészítô információk: A fenti árak tartalmazzák az áfát. A hívások számlázása 60 másodperces egységekben történik. A díjcsomaghoz kapcsolódó egyéb a szolgáltatás jellemzô feltételétôl eltérô használati mód díjat és további részeteket az ÁSzF 1. számú Díjszabás Melléklete tartalmazza, e díjak az Elôfizetôi Szerzôdés részét képezik anélkül, hogy azok az Elôfizetôi Szerzôdésben tételesen fel lennének sorolva. A számlán egységárként minden esetben a tarifatáblázatban foglalt alap percdíj került feltüntetésre azonban a számlázás kedvezményes percdíjon történik. A kedvezménnyel csökkentett díjak csak a számla „hívásdíjak összesen" sorában illetve a részletes számla „fizetendô összeg" oszlopában feltüntetett végsô összegben érvényesülnek. A havidíj a belföldi, nem emelt díjas hívásokból beszélhetô le kedvezményes percdíjakon. A „Csoporton belüli hívás" a Vodafone MOL elôfizetések közötti ingyenes beszélgetést biztosítja. Az ajánlat 2012. június 18-tôl 2012 július 15-ig vagy visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes tarifaváltás és új elôfizetések esetén, amely most a meglévő flotta előfizetés beazonosításával történik. Az új tarifa igénybe vétele készülék vásárlással és készülék vásárlás nélkül is 24 hónapos határozott idejû szerzôdéssel érvényes. A csomagok teljes havidíjából 490 Ft kiegészítő havidíj nem lebeszélhető. A csomagban foglalt havi adatforgalom csak belföldi használat esetén érvényes. További részletekrôl tájékozódjon a flotta oldalán. Az Általános Szerzôdési Feltételek az akcióban kötött elôfizetôi szerzôdésekre is alkalmazandó, így a szerzôdéskötést megelôzôen az Elôfizetô hitelképesség-vizsgálaton esik át. A vizsgálat eredményének függvényében a Vodafone jogosult a szolgáltatás igénybevételét elôleg vagy egyéb biztosíték (pl. bankgarancia, kezesség stb.) adásához kötni. A tarifacsomagokhoz további opciók rendelhetôk. Az Európa Napijegy Utólag fizető előfizetők számára érhető el. A tarifa a Szolgáltató által meghatározott roaming hálózatokon érvényes, a partnerhálózatok aktuális listája a www.vodafone.hu/roaming internetes oldalon érhető el. Ahol az Európa Napijegy nem érvényes, ott a Vodafone World díjai érvényesek (ÁSZF Lakossági Díjszabás 5.1.1-es pont). A képek illusztrációk. A nyomdahibák elkerüléséért mindent megteszünk, ám ha mégis előfordulnak, azok tartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni. További feltételek és információk elérhetőek értékesítőinknél, az üzletekben és a www.vodafone.hu weboldalon. Biztosítjuk arról, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. az Ön adatait az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően kezeli.
http://www.vodafone.hu/uzleti/kozep-nagyvallalatok/ajanlatok/mol#contentTabs-2 -
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Volt már aki csatlakozott mostanság a Vodafone-os MOL flottához?
Sehol sem találok pontos tarifatáblázott a "beszélj korlátlanul" díjcsomagról, azt sem tudom konkrétan hogy a teljes havidíj lebeszélhető-e vagy csak egy része, korlátozzák-e a mobil netet ha viber-skypot használok stb stb
El is fogadta a voda a rendelésemet, előleget sem kér....de egy pontos díjcsomag táblázerat sokat segíteni.köszönöm előre is
péter
-
Varoz
addikt
Üdv!
Kérdeztem a Telenoros topikban is, de hátha ti flottások jobban tudjátok.
Vállalati előfizetéssel (flottával) lehet olyat csinálni, hogy egy adott telefonszámot ingyen hívhassak? Mit tudom én pl. havi 500 pénzért pluszban.Telenoros vagyok és egy Vodafone-os számról van szó amúgy.
-
OccsE
aktív tag
bovitettem/javitottam az 1.hsz-t...
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest