Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz 4Grider #47152 üzenetére

    Az 1TB+ több az az én értelmezésemben nem igény volt, hanem arra szólt, hogy kb ezzel merek számolni, meglepetést nem szeretnék, tudtok-e ilyentől vagy sem, vállalható-e vagy sem, mert nem ismerem az egész kínálatot, a sebesség vagy adatmennyiségi korlátozásokat, de gondolom azért nem baj, hogy igyekeztem elsőre összeszedni, mik azok a fontos körülmények, amik már ismertek...
    Szimplán kimaradt egy betű, mellégépeltem, a chrome meg nem húzta alá, ismerem a két fogalom közötti különbséget, a szomszéd helyiség a Kéthely nevű település, kedves vagy, hogy még erre is szánsz időt- energiát. A tótól távolabb, ennek a településnek a víztornyán van az antenna, adótorony, légvonalban kb 2.5 km, az optikai rálátás is tökéletes, pont ezért is mondtam, furcsa a 2 mbit, talán kijelenthető, a túlterhelés nem róható fel a nyaralóknak.

    Próba lehet, de amennyiben nincs 1TB-ot meghaladó valós korlátlan forgalmú csomag (amiről még mindig nem tudok, hogy van-e, ellenben a helyesírásomról már tudom, hogy kifogásolható), illetve nem tudok a sebességről legalább pár tapasztalati alapon megírt csúcsidei- csúcsidőn kívüli méréses adatot, addig ennek nem sok értelme lenne.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák