- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
válasz
gesztenye50 #45575 üzenetére
Gesztenye:
Igen, az országos mobilflottás a jó bankszámlaszám, a "628" végű, nem akarom ide beírni a teljes számlaszám.Viszont nekem is a Pránandi Flottával kapcsoaltban lenne kérdésem, nektek válaszolnak az új untiasflottás emailcímen? 1 Hete írtam és semmi. A régin kellene inkább próbálkozni? Évek óta nem volt gondom a kapcsolattartással náluk.
-
gesztenye50
újonc
Az Unitasflotta.hu-val kapcsolatban kérdeznék egy furcsaságról:
A bevezető táblázat alapján regisztráltunk a "Pránandi" flottánál található Szanga IX flottára a szangaflotta.hu oldalon. Meg is kaptuk a regisztrációs levelet, de az már az unitasflotta.hu-tól érkezett. Az igazoló levéllel rendben elintéztük a flottába lépést a Vodafone ügyfélszolgálatnál, megkaptuk és működik a SIM.
Ezután a regisztrációs levélben található számla-adatokkal átutaltuk a flotta-tagsági díjat, ami a levél szerint júniusig biztosítja a tagságunkat.
Most jött egy e-mail, hogy március 15-ig fizessük ki a 2 évre szóló 6000 Ft-os tagságit.
Ebben az a furcsa, hogy a mostani értesítésben más a "kedvezményezett" és a számlaszám is, mint az első levélben.
Ez így már a harmadik váltás, mióta kapcsolatba léptünk a flottakezelővel.
A számomra most az a kérdés, hogy nem átverés-e ez a díjbekérő?
Most megnéztem a szangaflotta.hu-t, (ami a bevezető táblázatban szerepel) ami működik ugyan, de hibásan.
Működik a www.unitasflotta.hu is, de ott nem tudom ellenőrizni a befizetési adatokat.
Van valakinek közelebbi infója erről a flottakezelőről?
Most azt írják, hogy a kedvezményezett az "Országos Mobilflotta Iroda" -
pattantyu
tag
válasz
gboszi #45571 üzenetére
De, az enyém, csak a flotta tagja vagyok. Igazából tudom, hogy mit szeretnék. A cél egy olyan előfizetés, ami korlátlan beszédet, meg sok netet tartalmaz. Ezt minél jobb feltételekkel. Most se rosszak a feltételek, de nem korlátlan, van percdíj. A flottákat nem ismerem, szóval ez a fontosabb, hogy tudjam a veszélyeit, ennyi. Gondoltam ebben tudtok nekem felvilágosítást adni.
-
pattantyu
tag
Annyira amúgy nem érdekel a számom, max megtartom, csak kirakom kártyásra, akkor még az enyém, nem tudom, de azt is el tudnám viselni, ha megváltozna. Fb-on, meg ilyen helyeken amúgy is elérnek.
Talán teszek egy próbát az EQ-val...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
pattantyu
tag
Ha a szám nem marad a neveden, azért a sim igen? Nem az van, hogy csak neked küldi a szolgáltató a számlát, de a szerződést nem veled, hanem a flottával köti, te meg a flottával kötsz szerződést? Tehát nem lesz a neveden a sim...
-
válasz
pattantyu #45563 üzenetére
Igazából nem értem hogy mit értesz megbízható alatt? Hiszen két opció van, vagy adnak egy igazolást és te intézed a telenorba, vagy küldenek egy kártyát és utána te intézel szinte mindent a telenorba. Elméletben ez után nem nagyon kerülsz velük kapcsolatba. Válaszd ki amelyik tetszik aztán csináld végig a procedúrát, aztán használd nyugodtan, ha valami van akkor meg telenor üzlet....
-
pattantyu
tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
pattantyu #45555 üzenetére
Jó pl. ha a neveden marad a szám, tudsz választani bankkártyás fizetési módot is, számlát te kapod a szolgáltatótól.
Gyors alatt azt értem, hogy a belépés/számhordozás/opció be- kikapcsolása/reklamációs ügyintézés legalább olyan gyors, mint ha publikus előfizetésed lenne, azaz ezek egyesével nem hetekig tartanak. -
Apa+Fia
aktív tag
Tud valaki a táblázatban foglalt 5 flottán kívül mást amiben a sim a saját néven marad?
Választ előre is köszönöm! -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Már próbálkoztam párszor itt, de nem kaptam választ. Kinéztem két flottát, kb azonosak a feltételek. Az egyik az EQ (9forint.webnode.hu), a másik meg a http://www.olcsomobilflottak.hu/ Szerintetek melyik megbízhatóbb? Olyat keresek, ahol van sok net, meg korlátlan duma. Ezt kb hozzák is a csomagjaikkal. Örülnék, ha meg tudnám tartani a számomat, ami most céged flottában van a telekomnál.
Az eq-snál érdeklődtem, velük kell szerződést kötni, de a számla az én nevemre jön, flottás marad a szám is. Ez vajon mennyire durva? Mit jelent ez a gyakorlatban? Lehet flottás bedőlés belőle, ahogy volt már másnál?A gyerekeknek is nézek vmi olcsó flottás lehetőséget nettel. Erre is jó lenne.
Köszi előre is a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- OTP Bank topic
- Amatőr csillagászat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Chrome
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest