Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BSOD
senior tag
válasz
hevizms #34020 üzenetére
Én fél éve szívok (Rossz kártyát küldtek. Túlszámlázás két hónapig, amit még mindig nem sikerült jóváíratni teljes mértékben. Talán bukok is rajta. A cserekártyát szeptember óta nem sikerül aktiválni...)
Nem akarok rosszat írni róluk, mert alapvetően elégedett vagyok és megváltás a szolgáltatás az invitel adsl után. -
hevizms
addikt
válasz
Atomgeszi #34012 üzenetére
Most akkor használtad a főkártyát és úgy nem ment, vagy nem használtad és nem is próbáltad csak napokkal később?
Már ment a főkártya amikor próbáltam a megosztót és az meg nem ment.
Cserélgettem a kártyákat ahogy próbálgattam,szóval tuti hogy volt olyan próbálkozás,amikor nem ment a megosztó kártya,de előtte pár perccel meg ment a főkártya.Ez keddi napon volt,felhivtam őket,azt mondták intézik,bekérték a számokat a kártyáról.Ha jól emlékszem még aznap este egyszer megpróbáltam,de akkor még nem ment.Aztán a megosztó kártya félre lett téve a fiókba és szombat reggel prróbáltam újra és akkor már ment .Szóval azt nem tudom hogy pontosan mikortól lett aktív a megosztó.
Egy biztos hogy tényleg elég nagy a szórás hogy kinek mennyi idő műlva intéződik el a dolog.
A face csoportban is leirtam ezt és már aznap 2 ember is aláirt a posztnak hogy december elej óta nem lett aktiválva a megosztó kártyájuk.Összeségében nincs okom panaszra,pont jókor lett aktiv a kártya,mert az addigi előfizetésemet pont 16-án szűntették meg
-
anett1985
csendes tag
Egy huawei mifi lett cserélve egy tplink mr6400-re. APN rendben. Telekomos a többi előfizetésünk.
A telenor lepattintott, hogy minden rendben van a hálózatukkal. Korábban 2016 év elejétől 2017 májusig használtunk telenoros korlátlan netet, de akkor nem volt semmi gond, pedig akkor 100 %-ban azt használtuk (torrent, xbox, tv, minden azon lógott), most nagyrészt csak dolgoznánk... -
PBA
aktív tag
válasz
anett1985 #34016 üzenetére
A router csere azt jelenti, hogy a SIM kártya más modembe is került? Minden hardver elemet kicseréltetek? APN beállítást csekkoltátok? Illetve van a családban Telenoros okostelefon? Azon is lehetne egy speedtestet mérni... Én még sehol az országban nem tapasztaltam ilyen mértékű lassulást, igaz, 800Mhz képes modemekkel nyomulunk. Még az ingyenes netes időszakban, amikor mindenki korlátlanul netezhetett, akkor sem volt drámai a helyzet. A 2 Mbit, az kifejezetten para, és valami hibára utal. Viszont ezt a hálózatfelügyeletnek is látnia kell ennyi idő után, és kizárt, hogy ne orvosolnák. A Telenornak akkora frekikészlete van mint a rohadás, és okos QOS-t alkalmaznak, nem dugulnak be a cellák. Nyáron a Balaton Sound ideje alatt is repesztett a net, pedig ott aztán kismillió ember volt, mégis minden kiszolgálóeszközünket atomstabilan tudtuk Telenor hálón üzemeltetni.
-
anett1985
csendes tag
Aki IQ-s korlátlan netet használ, meg tudná mondani, hogy a mytelenorban milyen tarifa látszódik? Én ha belépek, azt írja, hogy elérhető adatkeret 4GB, az alapadatoknál pedig vállalati hipernet 5 extra van. Most akkor én egy 4gb-s internetet kaptam, vagy korlátlant szerintetek?
-
adrian94
őstag
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
- Szolgáltató: Telekom vagy Vodafone
- Kinek a nevén lesz a szám: Saját nevemen lenne
- Hűség: Max 1 év de jobb lenne hűségidő nélkül
- Kaució / Belépési díj / Tagdíj: Ez rendben van
- Mire használnád elsősorban: Mobilnet fontosabb
- Mennyit szánsz rá: Havonta 5000-6000 ft (reális?)
- Készülék: Nem szeretnék új készüléket
- Számhordozás lehetséges-e: Szeretném megtartani a mostani számom
- Flottaengedély beszerzése: Elég ha én tudom használni
Azt még hozzá tenném, hogy jelenleg mindkét telefonszámom feltöltőkártyás
-
4Grider
nagyúr
válasz
Atomgeszi #34012 üzenetére
Mint már sokszor írtam, nekem kb. 12 hét volt az adatmegosztók bekapcsolása. Addig kb. hetente próbálgattuk őket...
Az adatmegosztó kártya feltétele csak az, hogy legyen egy olyan fő előfizetésed, amihez megigényelheted és meg is igényled. Onnantól kezdve 72 órán belül bekapcsolja a Telenor. Egyéb feltétel nincs, tehát nem kell közben semmit csinálj a főkártyával,ha az a fiókban pihen, akkor is aktiválják 72 órán belül a kért adatmegosztót.
Persze ha közted és a Telenor között van egy közvetítő aki helyetted jár el, akkor egyértelmű, hogy hol alakulhat ki késés. És ennek lehet több oka is, a linkségen és a nem megfelelő kommunikáción/adatbázisokon kívül pl. az is, ha fizetési késedelemben van, vagy esetleg más - külvilág felé nem kommunikált - problémával küzd a flotta... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
hevizms #34011 üzenetére
"A főkártya azonnal működött,de a megosztó nem."
Ezt Te írtad.
Tehát a főkártyát használtad, ment. A megosztó nem.Az elmélet szerint, ha a főkártyát használod és megy, a megosztó is megy, mert megy a főkártya.
"de nekem nem esett le az sem hogy a megosztó kártyát addig nemtudják aktiválni,amíg a főkártya nincs használva,hisz nincs mit megosztani."
Most akkor használtad a főkártyát és úgy nem ment, vagy nem használtad és nem is próbáltad csak napokkal később?
Nem szőrszálhasogatás, de tényleg érdekel, hogy mikor kinek és miért megy, mások meg 2-3-4-5-6-7-8 hetet várnak a megosztó aktiválására, míg vígan használják mellette a főkártyát.
És eleve úgy jön ide mindenki, hogy a főkártya megy, de a megosztó nem aktív. Tehát, Péter elmélete szerint, hogy a megosztó csak akkor megy, ha használják a főkártyát, ismét ellentmondás.
De javítsatok ki, ha tévedek.
-
hevizms
addikt
válasz
pvt.peter #34010 üzenetére
Pedig milyen egyszerű lenne egy előre megirt sablon szövegű tájékoztatót biggyeszteni az email végére,hogy mikor milyen lépés következik.
Mert nekem is csak ez volt a bajom,hogy nem tudtam hogy pld az összes rám vonatkozó feladat elvégzése után mi jön(pénzek elutalása,szerződés visszaküldése után).
Elég lenne egy visszaigazoló email hogy pld-okés minden,2-5 munkanapon belül megkapod a kártyákat postán.Ha nem,akkor keress bennünket.Vagy valami hasonló.
De ezen kívül tényleg flottul lerendezték,csak nem mindenki profi ebben az egészben.
Kilehet nevetni,de nekem nem esett le az sem hogy a megosztó kártyát addig nemtudják aktiválni,amíg a főkártya nincs használva,hisz nincs mit megosztani.
Persze most már tudom ezt azóta,mert felvilágositottak róla,de megspórolhattunk volna 1-2 telefonhivást ezügyben ha van valami írott info részükről. -
pvt.peter
őstag
válasz
hevizms #34009 üzenetére
"minden infot harapófogóval kell kihúzni belőlük és maguktól nem értesitenének semmiről"
Szambol vetted ki ezeket a szavakat, sajnos tenyleg nekem kell oket keresni, hogy akkor most mikor mi van es mi a kovetkezo lepes.
Ezt leszamitva amugy en is elegedett vagyok veluk. -
hevizms
addikt
EuroQuattro.
10-es skálán 8.
Le a kalappal a gyors ügyintézés előtt.
Pénteki napon délután munkaidő vége felé léptem velük kapcsolatba emailezéssel.Csak adatkártyát kértem + megosztókártyával.
A levelezés során megkaptam a szerződést,az elutalandó pénzösszegeket,amiket azonnal elintéztem netbankon kersztül
Jött a hétvége,hétfőn feladták a 2 sim kártyát,kedden délben már a kezemben voltakA főkártya azonnal működött,de a megosztó nem.DE!
Felhivtam őket azonnal és bekérték a kártya azonositószámát és megigérték intézkednek.
Az elmúlt napokban nem kellett a megosztókártya,így nem is néztem megy e,de ma reggel kipróbáltam és működik.Nem tudom mikor aktiváltatták,de betartották az igéretüket és tényleg intézkedtek gyorsan.Csak ajánlani tudom őket.
Amiért nem 10 pontot adok,az annak köszönhető hogy a megosztó kártya nem ment az első pillanattól kezdve,csak a főkártya.A másik pontot meg azért nem adom,mert bár válaszoltak az emailekre gyorsan,de minden infot harapófogóval kell kihúzni belőlük és maguktól nem értesitenének semmiről(pld hogy aktiv már a megosztó is)
-
Zeki
nagyúr
válasz
torrente777 #34006 üzenetére
A forensis flottának van valami olcsó csak dumása.
-
torrente777
tag
A legolcsóbb korlátlan beszélgetéshez keresnék flottát net nem kell csak korlátlan beszélgetés. Tudnátok ajánlani??
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elhagytunk egy telefont benne egy DPI-s kártyával. Még az is lehet, hogy hónapok múlva egyszer csak előkerül. Ősrégi, nem okos telefon, valószínűleg már le is merült, mert a szám nem kapcsolható. Leginkább a számok elvesztése fáj.
Gondolom meg lehet igényelni ugyanazt a számot egy új kártyán. A kérdés, hogy kinél kell?
Telenor, Mobil force, vagy Fidesz?
-
Novabum
csendes tag
Csak internetes SIM-ekkel foglalkoznak, de érdemes megnézni:
http://mobilinternet.ephone.ch/
-
anett1985
csendes tag
válasz
gergely2019 #33994 üzenetére
Én mindig kapok választ Istvántól. Általában elég gyorsan, a legutóbbira mondjuk 2 napja semmi, de legkésőbb hétvégén szokott válaszolni.
-
anett1985
csendes tag
válasz
Beniii06 #33993 üzenetére
Nem hinném, hogy probléma lenne, egy 78 m2-es egy szintes könnyűszerkezetes ház, a mifi is simán elég, főleg, hogy a dolgozó szobába teszem, az meg kb középen van. Régebben volt egy másik tp link, amit használtunk, MR200-as, csak azt eladtam, mert akkor még nem tudtam, hogy vannak ilyen flották, ahol lehet korlátlan netet igényelni, meg kértem a telekomtól gyorsító opciót, ami akkor még korlátlan volt, de pár hónapja napi 10 GB után korlátozza az LTE ágat. Az MR200 a ház végében volt, de még kint az utcán is tudtam netezni.
Gondolkodtam, hogy legyen-e megint egy MR200, de úgy láttam hogy csak a dual band a különbség, de az a része meg nem jött be, kisebb volt a sebesség meg a lefedettség is, ha az 5Ghz-es hálózathoz csatlakoztam.
-
Beniii06
addikt
válasz
anett1985 #33990 üzenetére
Akkor a hő is lehet a probléma forrása, ami csökkenti az eszköz élettartalmát is. Ha tartósan otthoni, több eszközös használatra már céleszköz kell, egy asztali router. Jól tetted, hogy vettél egyet, csak annak beépített wifi antennája van és problémás lehet több szoba lefedése. Mondjuk ha eddig egy mifi is elég volt, akkor nem lesz vele probléma és valószínűleg nagyobb sebességet is várhatsz a külső antennák miatt.
-
gabor9991
őstag
válasz
Franky2Ster #33988 üzenetére
Igen.
Nekem sem jött -díjbekérő-, számlát a múlt havi befizetésről többször is megkaptam.
Írtam nekik, jött válasz hogy továbbította a pénzügynek, azóta semmi. -
Franky2Ster
senior tag
iQpro másnak sem küldött számlát? Már többször hívtam őket emailt is küldtem de semmi.
-
anett1985
csendes tag
Én azt hiszem megtaláltam a probléma forrását. Telenoros Huawei mifi-t használunk, és ha nincs töltőn, akkor minden ok, viszont amint töltőre kerül, azonnal elkezd a sebesség sinus görbét rajzolni. Tegnap egész nap jó volt (itthonról dolgozok, egész nap gép/net előtt), este töltés, és kb 2 percen belül már szakadozott is. Reggel még a töltőn lógott, akkor is volt, hogy megszakadt, leültem dolgozni, töltőről le, azóta megy gond nélkül.
Ez normális, vagy vigyem vissza? Ha igen, iqpro-s eszközt hogy tudok javíttatni a telenornál? Se garijegy, se számla, csak a díjbekérő van róla, de gondolom azzal nem megyek semmire. -
-
PBA
aktív tag
válasz
tomatos #33957 üzenetére
Szia,
szinte bármelyik, USB porttal is rendelkező, aktuálisan forgalmazott Mikrotik megfelel, arra figyelj, hogy a WIFI része is okés legyen neked (pl. kétnormás 2.4/5G-s, stb). Hozzá pedig Huawei HiLinkes modemet javasolnék, ami tudja a 800Mhzet (B20) is, azt a legkönnyebb talán beüzemelni vele. Stabilitásban szerintem verhetetlen. Tudsz hozzá scriptet heggeszteni, hogy mondjuk pingeljen valamilyen IP címet, és ha X ideig nem éri el, resetelje az USB portot. Nekem mailt is küld, így tudom, ha újraindult a stick bármi miatt. Nem szokott leszakadni. Az még fontos, hogy normális tápot használj, a sticknek ugyanis van azért némi áramfelvétele. Esetleg még állítsd 4G only üzemmódra, az is jót tud tenni.
Vagy, ahogy korábban is írtam, vegyél eBayről asztali Huawei routert, SIM kártya bele, oszt megy is.
-
gboszi
senior tag
EQ flotta tapsztalat
Mivel ment a nyávogás, hogy ilyen meg olyan banda, gondoltam leírom én is a tapasztalataimat. Két számot vittem be egy feltöltőset másik szolg. feltöltőset és egy telenoros másik flottásat. Ők intéztek mindent.
1. Telefonáltam, hogy érdekel, mikor lehet menni és hova
2. Elmentem az irodába kb 15 perc amit ott töltöttem.
3. Még aznap átmentem Tnor előfizura mindkét számnál
4. Másnap (!!!) már flottás voltam.
5. Harmadnap (Tnortol függ) megvolt a számhordozás.Csak ajánlani tudom őket, mindenkinek. Ha van kérdés szivesen válaszolok.
-
bul07
nagyúr
Nem tudom szoktátok e nézni st22lacika youtube csatornáját, ma feltett egy videót ami megmozgatta a fantáziámat
Hátha ti több infót tudtok az egészről mert ha ügyintézésébe/számlázásba jobb mint a IQ akkor lehet majd ide váltok(Magyar korlátlan nett érdekel engem)
Itt a videó ahol elmondja a pár dolgot
Leírásból másolva:
http://www.kamionosnet.eu/50Gb--6200ft(150Mbit/s) ebben van 800+800 ft telefonálás 800 ft hálózaton belül 800 ft hálózaton kívül. 12.70ft/perc(Másodpercalapú számlázás)
Magyarországon: 4321ft korlátlan internet 150Mbit/s
Mindkét csomagra: Nincs hűségszerződés. A 2.hónapban 5235ft egyszeri regisztrációs díj. A kártya 4 hónapon belül legalább egyszer legyen Magyarországon, és legyen róla forgalmazás. Nincs 4 havi átlag!!!! Magyar személyigazolvány és Magyar lakcímkártya kell.
-
arnyekxxx
veterán
Agyam eldobom, az év közepén 16ezerért az emberek után hajigált ebayes speedportokból a legolcsóbb 27ezer aztán már az 50ezres ajánlatok jönnek. A használtakra. A bitcoin nem drágult ekkorát.
-
csacsi67
addikt
-
edk-
őstag
-
edk-
őstag
válasz
khorvat #33951 üzenetére
Egy próbát megér a ROOter firmware, de ez a router elég gyengus. Még a 15 dolláros Nexx WT3020 is erősebb. Nálam TP-Link WDR3600 megy.
-
PBA
aktív tag
Sajnos valóban korlátlan EU-s adatroaming még csak a vágyálmainkban létezik, és ez egy jó darabig is fog maradni. Ha korlátlan netet szeretnél kint, akkor helyi kártyát kell venned, de jellemzően prepaidban ott kint sem dobálnak korlátlan netet, max havi díjas csomagban. És még abban sem feltétlenül korlátlan a korlátlan, vannak kisbetűs részek...
-
PBA
aktív tag
válasz
khorvat #33951 üzenetére
Valami más para lesz nálad, nem az USB2 port limitálja le. Többféle eszközzel is használok eQ korlátlant, jellemzően Mikrotikkel, annak is USB2 portja van, és mértem már 100Mbit feletti értéket is. Stickből Huawei-t javaslok, routerből meg Mikrotik vagy szintén Huawei. Ki lehet vele hajtani a maximumot.
A TPLINK cuccal nekem jó tapasztalatom nem volt, botrány lassú tud lenni.
-
khorvat
senior tag
Sziasztok!
Gyakorlati tapasztalatok alapján kérdezném, van itt olyan aki IQpro vagy EQ mobilnethez használ 4G képes USB sticket elfogadó routert, melyen vannak LAN portok is?
Illetve a sebességben tudja kezelni a 150/50 Mbit/sec értékeket is!Mostani ilyen routerem TP-Link MR-3220 de ezen csak max 20 Mbit-et tud a stick gondolom az USB2.0 port az oka, az okoz ekkora lassulást. Itt csak egy USB 3.0 lehet a megoldás szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest