Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
cincinatus #24797 üzenetére
Mobilnetes topikban valaki kapott választ ma az iQpro-tól.[link]
Nem tudom mi lehet a probléma, nálam is hetek óta késik a válasz a számlázással kapcsolatos kérdésemre.(#24799) arkone: Nekem a telenor küldi a számlát, nem is az iQpro, de nem annyit számláztak, amennyit kellett volna.
-
madmike
őstag
válasz
cincinatus #24797 üzenetére
nálad is tulszámlázás?
Mindegy, amig nem válaszolnak addig biztos, hogy nem fogok fizetni. ha pedig szerintük ez az összeg nomális, akkor meg megy a kártya a kukába
-
Sanyesz.
őstag
válasz
madmike #24792 üzenetére
Tényleg érdekes ez az iQpro számlázás. Én 2016.10.25-én kaptam meg a két adatkártyát. Benne az azonnal fizetendő postaköltség és az egy-egy havi mobilnet szolgáltatás számlája. Ebből nekem az jött volna le, hogy előre fizetem a novemberi díjat.
De ma e-mailben kaptam újabb egy-egy számlát, amiben a 2016.10.26-2016.11.25. közti időszakot számlázzák. Akkor mire fizettem a kártyák átvételekor kapott számlát?
Ezek szerint az első hónapot duplán kell fizetni? -
madmike
őstag
válasz
Fenyi Leopol #24791 üzenetére
nem, azt egyből a kártya kézhezvétele után kell átutalni és az meg is volt. illetve azóta fizettem már egy részszámlát az oktoberi rész hónapomra. Amugy az is sok volt, 435 ft-ot fizettem 2 vagy 3 nap használatért...
-
madmike
őstag
10.26-11.25 közti időszak.
De két hónapra is sok lenne...
Arra gondolok, hogy a roaming során fogadott sms miatt szórakoznak, de mivel azt nem én kértem, hogy küldjenek, hanem a szolgáltató küldi automatikusan, így emiatt tuti nem fizetek.
cikcakkírtam nekik, remélem holnap válaszolnak.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Ma jött meg az első teljes havi számlám az iqpro-tol.
4 gigás adat csomagom van.
brutto 4406ft-ot akarnak fizettetni velem.részletesen:
-vállalati hipernet start 3389ft
-forgalmidij különbözet 1016ftvan benne egy romaing során fogadott sms 0ft
ez mégis hogy jött ki nekik? biztos be nem fizetem...
-
KTU
addikt
válasz
KILLERLALA #24783 üzenetére
Mivel dual sim telefon, a másik kártyán fontos hogy elérjenek GSM-en, és az SMS-ek is megérkezzenek.
Csak MTK SOC esetén EngineerMode,
alkalmazással vagy tárcsázóba
*#*#3646633#*#*
Telephony menü
- BandModeSIM1 vagy SIM2, amelyik az adat sim, és csak azt állítom,
pipa csak a következöknél legyen,
GSM Mode: 850MhzUMTS Mode: WCDMA-CLR-850
LTE Mode: ezt nem kell piszkálni, minden amit lehet legyen bepipálva.
de főleg B3, B7, B20A GSM és WCDMA frekiket olyanra állítottam ami nem használatos Magyarországon, csak 4G hálózatra áll az adatSIM.
Ezt már leírtam több topikba,
nem "titokzatoskodás" miatt nem tettem itt. -
KILLERLALA
tag
Jaj KTU ! Most miért vagy ilyen titokzatos !
Nyugodtam leírhattad volna hogyan kell belőni a cuccost FIX 4G-re !Na majd én akkor !
Szóval, lehetőség van egyes telefonoknál korlátozni a hálózatot, mit használjon.
Nem a preferált hálózati beállításról beszélek !
Ez nem telefon függő, hanem a rajta lévő ROM ha tartalmazza ezt a menüt, akkor lehet operálni !
Nincs nyilvános menü hozzá, elő kell hozni. Ez biztonsági okokból van így, mert akár úgy elállíthatod a telefonon, hogy csak na !Tehát, beütöd a tárcsázóba a következőt: *#*#3646633#*#*
Ha nem történik semmi, na az szívás, nem tudsz bütykölni !
Ha igen, feljön az EngineerMode menü ! Mérnöki mód ! Hurrá lehet örülni !
Itt ki kell választani a Telephony menüt !
Ott a Network Selecting !
Abban az LTE only !Ha ez megvan, kilépsz a vissza gombbal !
Ennyi !
Ezután vagy csak 4G, vagy nincs hálózat fogad a telefonon !
Jól jöhet akkor is ha sokszor váltogat a telefon 3-4G között !Mifi-t ne kérdezzétek, olyanom NINCS !
Remélem hasznos volt valakinek ez a kis infó !
Üdv: Laller
-
KTU
addikt
válasz
arkone #24779 üzenetére
Van olyan hely ahol nincs 4G.
De ha tudja az eszköz (telefon, mifi, akármi) a B20-at, akkor elég jó az LTE lefedettség.Nekem eddig ez bejött:
csak és kizárólag 4G van engedélyezve,
ez nem azt jelenti hogy androidba "preferált 4G",
hanem konkrétan 4G-re van kényszerítve,
ez megoldható az MTK-s telefonoknál, és némelyik mifi-nél.
Igaz így nincs GSM hívás és SMS,
de nem is használom ezeket.Milyen telefon?
-
khorvat
senior tag
Ok, köszi!
Viszont ezek még csak az adat csomagok, a többi beszédesnél talán 10.000Ft az egyszeri flotta díj belépéskor. Mi a helyzet a számhordozással Telenorból-Telenorba lehet? Kinek a nevén lesz a számla és kié a telefonszám, kilépéskor vannak-e költségek jah és mindezekre itt a fórumon érdekelne konkrét válasz, ha csak priviben jöhet, akkor inkább köszönöm kihagyom.
-
KILLERLALA
tag
Korlátlan adat sim 1 db 4101 Ft.
Korlátlan adat sim 2 db ( amiben 1db megosztó) 4101+ 3632 Ft !
Volt idő, amikor rendesen köpködtek egyesek egy flottát, miért egy árban adja a korlátlan adatot !
Na de min1 is, kár a régi sebeket feltépni, lényeg, hogy van aki nem egy áron adja !
Üdv: Laller
-
KTU
addikt
válasz
khorvat #24770 üzenetére
Az adatajánlatukat megpróbáltam összeszedni 1 hsz.-ba, easoft fórumtárs hozzászólásai alapján .
őőőő, hogy is hívják ezt a flottát?Dec 1.-től adat kártyák, bruttó árak:
2GB 1217Ft
4GB 1357Ft
7GB 2067Ft
13GB 2651Ft
24GB 3776Ft
Unlimited 4101Ft, itt nem kérhető adatmegosztó,
Unlimited Extra 7043Ft ez korlátlan adat + adat megosztó 690FtHűség nincs,
Kaució nincs.
Lassítás 256/128 kbps
SMS küldhető minden irányba 40Ft bruttó,
Adat kártyák eseten flotta díj egyszeri 5000Ft, remélem ez is bruttó?!
Adatmegosztó kérhető 2GB, 4GB, 7GB, 13GB, 24GB és az Unlimited Extra kártyákhoz, bruttó 690Ft -
RiGS
tag
válasz
arkone #24766 üzenetére
Én sokat utazom az országban és szinte nem találkoztam olyan esettel, ahol nem volt a Telenornak 4g lefedettsége.
A felhasználók többsége nem üzletember, de még olyankor is elérhető a feltöltőkártyás gsm, ráadásul a voippal is lehet gsm hálózaton beszélni. Nyilván van olyan eset, amikor kitudod használni a korlátlan percdíjat.
Ez viszont inkább a kivétel erősíti a szabályt kategória.Természetesen a dual sim erősen ajánlott, már-már kötelező.
-
khorvat
senior tag
válasz
easoft #24769 üzenetére
A kollega által feltett kérdések szerintem sokunkat érdekelnek még.
Ezt nem lehet itt nyilvánosan megválaszolni esetleg?
Vagy a dolgok természete olyan, hogy csak priviben lehet a fennmaradó kérdésekre választ adni?
Ha az éremnek 2 oldala van és vminek díja van a flottakezelő felé az szerintem nem probléma, legalábbis nekem ha tisztán feketén-fehéren megvan minden költség az a teljes tájékoztatás és utána mindenki eldönti miért mennyit akar fizetni.
Pl. Telenorból lehet-e számot hordozni egyszerű kérdés, vagy igen vagy nem, ha nem akkor is mindenki tudja kis melóval, hogy lehet belőle igen. Át a Vodához kártyásba vissza telenorba új flottába stb. Ezek kivannak már itt tárgyalva szerintem vállalható kiskapuk amin a magyar ember átfog sétálni, azért kapu és nem fal -
easoft
tag
válasz
Andrewstarr #24768 üzenetére
Szia Start Aktiv Unlimited csomagok mind ingyen beszelnek egymas kozott. Igen unlimited es aktiv csomagban benne van a 150 p kimeno es korlatlan bejovo hivas fogadasa az Eu ban, illetve 100-500 mb net
Tobbit kuldom privatban . -
arkone
aktív tag
válasz
Dr Bubo #24754 üzenetére
Nem mindegy honnan van? Lényeg, hogy infot ad.
(#24751) RiGS Azt ugye aláírod, hogy ahol nincs normális lefedettség, ott kitörölheted a skype-oddal?
pl. Telenor 3G-je hulladék. Nem kell messzire menni, csak Bp-ttől északra 20 km-t Felsőgöd. (nem dombos rész, tehát az sem lehet gond)
Aki telefonálni akar és pl. üzletre használja, az nem engedheti meg magának, hogy rossz mobilnet lefedettség miatt nem tud intézni ezt-azt. GSM jóval lefedettebb.
-
easoft
tag
válasz
KILLERLALA #24761 üzenetére
Meg a flotta bedolese eseten sem veszitem el a szamomat ez ma mar nem igy megy. Keretszerzodesben benne van flotta es Telenor kozott, hogy problema eseten megkeresi a Telenor a kartya birtokosat es publikus csomagba teszi...
-
goop
őstag
válasz
Jaja, ha pedig a régi szeretett számon visszahívják, amit kiírt az egyszeri embernek, akkor előfizető nem kapcsolható.
-
KTU
addikt
válasz
Csak visszahívni nem tudnak azon a számon.
Ami elég nagy probléma. -
KILLERLALA
tag
válasz
easoft #24752 üzenetére
Aki nem akarja elveszteni a szeretett számát, van rá megoldás !
Csak be kell regisztrálni a számot egy voip szolgáltatóhoz ! ( Stuntcalls)
Ha letiltják a karit vagy elvész, akkor is azt a számot fogja kijelezni ismerőseinknek !
Persze csak voip hívás esetén !
Ne hagyd magad !
Légy okos !
Éljen az ellenállás !
-
törölt tag
válasz
MADcat #24757 üzenetére
talán félre értettél: én egyetlen egy oldalt nem tudok mondani, ami objektív hírközlés szempontjából (még a nagyok sem: bbc, reuters...).
Nem értem, hogy egy kereszthivatkozás mitől problémás: egy az egyben MTI-től átvett hír. Nem tettek hozzá, nem vettek el belőle.Ennyit a hangulatkeltésről....
UI: a többit inkább privátban, ha akarod...
-
Gratulálok anyukádnak, ebből is látszik senki sem egyforma. Attól, hogy a tiéd képes rá, nem következik belőle, hogy mindenkié. Anyám gyakorlott számítógép felhasználó, Excel, Word, internet, Skype PC-n, de sosem fogja érdekelni a telefónia. Gombos buta telefonja van, nem is akar mást.
-
RiGS
tag
válasz
MADcat #24746 üzenetére
Skype hívás gyakran jobb hangminőséget produkál, mint a gsm.
65 éves digitális analfabéta anyám is képes használni. Elég ha megy a net neki.3800-ért szükség esetén 200 percet lehet beszélni Tutival, hálón belüli domino mostról nem is beszélve.
Bőven elég az emberek 90%-nak.
Viszont ha kevesebbet beszélsz, akkor minden hónapban nyersz rajta. És hűséggel se kell bajlódni.
Nyilván van akinek megéri a korlátln beszéd, de nem állítanám be úgy, hogy aki passzolja az vmi életbevágóról maradna le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest