Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McSpy

    őstag

    válasz INGJOKE #16185 üzenetére

    A szolgáltatási díjak, feltételek és kedvezmények bruttó összegben értendők, és belföldi, normál (nem emelt díjas) hívásokra, valamint SMS és adatforgalomra vonatkoznak. A belföldi hívások számlázási egysége egy másodperc.
    (1) A Médium tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként az első 2000 perc belföldi normál díjas hívásra vonatkozik (hívásirányonként együttesen). Az ezt meghaladó belföldi normál díjas hívások díja 10,80 Ft/perc.
    (2) A VIP tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként korlátlan mennyiségű normál díjas belföldi hívásra és belföldi hálózaton belüli, Magyar Telekom és Vodafone hálózatba irányuló normál díjas SMS küldésére érvényes. A VIP tarifacsomag szolgáltatás lakossági célra és nem kereskedelmi jellegű felhasználásra érvényes.
    (3) Az előfizetés havidíja 100%-ban lebeszélhető normál díjas belföldi hívásokra. A kedvezmény az előfizetések között nem vonható össze és a le nem beszélt havidíj a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
    (4) A DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag kedvezményes szolgáltatási feltételei mobilinternet-szolgáltatás egyidejű igénybevételét is magukban foglalják. Szolgáltató a DPI Alap tarifacsomag mellé a 200 MB szolgáltatáscsomagot, DPI Médium tarifacsomag mellé a 2 GB szolgáltatáscsomagot, a DPI VIP tarifacsomag mellé pedig a belföldön korlátlan adatforgalmi keretet biztosító mobilinternet-szolgáltatáscsomagot aktiválja, a tarifacsomag aktiválásával egyidejűleg. A tarifacsomag megrendelésével az Előfizető a mobilinternet-szolgáltatást is megrendeli. A mobilinternet-szolgáltatás havidíja a DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag havidíján felül fizetendő. A tarifacsomag mellé megrendelt mobilinternet-szolgáltatáscsomag helyett az Előfizető jogosult magasabb benne foglalt havi adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet-szolgáltatáscsomag megrendelésére is. A havidíjban foglalt belföldi adatforgalom felhasználását követően a túlforgalmazás díja belföldön 0 Ft / MB, ugyanakkor a Szolgáltató a szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebességét 32/32 kbps
    sebességre lassítja. Garantált GPRS/EDGE/3G/HSPA+ letöltési sebesség: 0 kbit/s; feltöltési sebesség: 0 kbit/s.
    (5) Kommunikációs rendszeren belüli hívásnak minősül DPI tarifacsomaggal rendelkező előfizetők alkotta csoporton belül lebonyolított belföldi (hálózaton belüli) normál díjas hívás.

    [ Szerkesztve ]

    Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák