Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
Gombinyó #878 üzenetére
Igazából 500GB esetleg 1TB nekem simán elég.
Azért gondolkodom ilyen mini PC -n, mert néha szeretném nézni a műholdas beltérim általt streamelt adást. Eddig ezt megtudtam oldani a ruteremen keresztül a megfelelő portok megnyitásával. Mert volt publikus IP -m. De pár hete szolgáltatót váltottam, és azóta nincs publikus IP-m.
De nem tudom még biztosan mj lesz a megoldás, jelenleg még keresem a megfelelőt. -
Gombinyó
őstag
-
azbest
félisten
válasz
Gombinyó #763 üzenetére
amúgy dp porton (és aktív dp-hdmi átalakítóval) 4k 60Hz-et tudnak a 4gentől felfelé intel procik integrált grafikái is. A hdr az persze más kérdés, azt valsz nem tudják ezek a régiek.
Az i5 6th gen procisok jó eséllyel azért boldogulnak a feladattal. Az n100 velük van pariban teljesítményben, a plusz az av1 dekódolás képessége a régebbiekhez képest. Az n100-as kínai cuccoknál nem mind tud hdcp 2.0-át így előfizedtéses tartalom lehet korlátozott felbontású streamingen.
-
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #641 üzenetére
A bekapcs gomb körül van egy tekerő, nálam silent re van rakva, de van amikor piros kakaó progin van akkor sem hangos.
A HDMI verziót nem tudom, de elől lévő Type C tud képet adni.
Igen tud Y : Y : Y formátumot és tud RGB formátumot is, fhd monitorra tud szuper skalazni 4k felbontást. -
-
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #635 üzenetére
Én azt tapasztalom hogy nálam az R7 megbírkozik mindennel az fix, videók alapján elvileg megbírkozik a 4K 60hz hdr10 el az N100 is, de mivel nincs olyanom tekintsd ugy hogy az én véleményem. Aztán késöbb meg ha mégis többre használnád kicsit és kevés akkor megint kereshetsz erősebbet.
-
Patice
nagyúr
válasz
Gombinyó #632 üzenetére
AZ N100-ban az UHD Graphics elég a 4K lejátszáshoz (több generáció óta megvan már ez a képességük), a probléma inkább az adott gép implementációja, hogy van-e a PC-n HDMI2.0a, vagy akár HDMI2.0b szabványú csatlakozó.
Sokszor vissza vannak butítva a kimenetek annak ellenére, hogy a benti hardver képes lenne kitolni magából a 4K+HDR-t.Ryzen esetén is hasonló a helyzet, implementáció függő, hogy milyen szabványú HDMI kimenet lesz a gépen.
És a közös tényező mindkettőnél: a szoftver, meg az OS. Windows-nál már összehozható a HDR is, Linuxnál nem vagyok teljesen képben, hogy bekerült-e már a kernelbe a natív HDR támogatás. Eddig még nem volt benne, de mintha nemrég már megtörtént volna ez is.
-
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #632 üzenetére
Hát maga az N100 is elég gyenge de az ,hogy UHD Graphics maga az integrált VGA neve nincs száma, elég sokat elmond, a proci amúgyis csak single channel ramra képes, így elég gyenge a gpu benne 4K rá biztos kevés lesz szvsz. A Ryzen 7 5700U val én Blender ben (szórakozásból) tervezgetek apróságokat és simán megy, a Vega 8 mindenre is elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- Milyen videókártyát?
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ASUS ROG játékos gépezet a vörös oldalról
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest